مباحث مرتبط با آزمون نظارت معماری

LIGHTARCH

عضو جدید
سلام دوستان
سوالای دیتیل (جزئیات) را از چه منابعی میدن؟ چی بخونیم واسه دیتیل ها؟

سلام
واللا من سوالای شهریور و اسفند 91 رو دیدم ، چندتاش تو نشریه 92 بود ولی بقیش رو نمیدونم از کجا داده بودن :)
این سوال منم هست

سانی123

عضو جدید
سوال 32 راهنمای جوش صفحه 329 سوال34 مبحث7 که تو ویراش جدید نوشته نشده
.

سوالای 38 - 41 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56

از کدوم کتاب اومدن ؟ بعضاشو میشه حدسی زد ولی میخوام بدونم منبعش چیه؟ حداقل یه هفته مونده بخریم :([/QUOTE]

آخرین ویرایش:

arastee

عضو جدید
مثل اینکه کتاب اجرای ساختمان آقای ساعد سمیعی مرجع و لی هم گیر نمیاد هم نمیشه فقط به اون اکتفا کرد،سعی کنید 2و3 تا کتاب جزییات داشته باشید.

LIGHTARCH

عضو جدید
ببخشید من سوال 3- 4 - 5 - 6 رو میخواستم 7 رو نه...
3 مبحثه 21؟!

اسفند 91

سوال 3 :گزینه 2، مبحث 21 ، پدافند غیرعامل ، (جانمایی ساختمان ، صفحه ی 14)

سوال 4 : گزینه 1، مبحث 21 ، پدافند غیرعامل ، (راههای فرار و خروجیهای اضطراری ، صفحه ی 27 و 28 )

سوال 5 : گزینه 4، قانون نظام مهندسی . صفحه 55. ماده 17

سوال 6 : گزینه 3 ، قانون نظام مهندسی . صفحه 55. ماده 20

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
منبع سوالای عناصر اسفند 91 کدوم کتابه؟
فقط سوال 60 رو تونستم جواب بدم :( :razz:

mm.ai

عضو جدید
بچه ها-کارت ورود به جلسه چی شد-از دیروز قرار بود بدن-چی شد-شما گرفتین-والا تو سایت مقررات که خبری نیست هنوز-اطلاعی دارین لطفا بگین :confused:

LIGHTARCH

عضو جدید
بچه ها-کارت ورود به جلسه چی شد-از دیروز قرار بود بدن-چی شد-شما گرفتین-والا تو سایت مقررات که خبری نیست هنوز-اطلاعی دارین لطفا بگین :confused:

نه بابا
منم از دیروز دارم هی سایتشو رفرش میکنم ولی خبری نیست :D

LIGHTARCH

عضو جدید
من میرم تو قسمت کارت ورود به جلسه ولی کارت مو نشان نمیده اگه شما کارت تو نو گرفتید میشه مراحلشو بگید؟

من همون سایت inbr.ir رفتم ، سامانه آزمونهای ورود به حرفه ----> کارت ورود به جلسه آزمون نظام مهندسی
بعد مشخصاتو وارد کردم .

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
منم گرفتم کارتمو! راه خاصی نداره! همون تو قسمت کارت ورود به جلسه برید اطلاعاتتون رو وارد کنید کارت میاد

araghon

عضو جدید
دوستان واسه راهنماي جوش و اتصالات جوشي در ساختمانهاي فولادي و
راهنماي صرفه‌جويي در مصرف انرژي چه منابعی هست و جزییات چه منبعی رو پیشنهاد میکنید؟

zazar5414

عضو
دوستان واسه راهنماي جوش و اتصالات جوشي در ساختمانهاي فولادي و
راهنماي صرفه‌جويي در مصرف انرژي چه منابعی هست و جزییات چه منبعی رو پیشنهاد میکنید؟
جوش دو تا کتاب داره که هر کدوم n صفحه بی خیالش شو-راهنمای مصرف انرژی یه کتاب داره که مال خودشون هست

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میشه نمونه سوال با خودمون ببریم سر جلسه؟

ali kocholomoch

عضو جدید
بچه ها واسه نظارت کتابو جزوه که باید ببریم زیاده به نظرتون چمدون بردن خنده داره؟

:Dمن خودم یه ساک ورزشی گذاشتم کنار که تمام کتاب های نظارت و اجرا اگه توش جا بشه بزارم توش و داخل ساک نظارت و اجرا

رو جدا بزارم چون از اینا بعید نیست یهو دیدی یه نکته کوچیک از اون یکی کتاب ها دادن وسط امتحان که نمیشه گفت میشه من

برم از تو ماشین اون یکی کتابامو بیارم:D

فوقش بهمون میخندن دلشون وا میشه:redface:ثوابم کردیم شاید فرجی شد برا شاد کردن دل مسلمون از امتحان قبول شدیم :surprised::biggrin:

LIGHTARCH

عضو جدید
خنده دار بودنش زیاد مهم نیست به نظرم ولی اینو پایین کارت نوشته :

آزمون کتاب باز است ولي به علت محدوديت فضاي حوزه امتحاني، از ورود کتاب در حجم هاي وسيع و غيرمعقول جلوگيري خواهد شد. داوطلبان حق رد و بدل کردن کتاب، جزوه، يادداشت و يا هر وسيله ديگري را به هيچ شکل نخواهند داشت و به مراقبين تأکيد گرديده است بخاطر رعايت حقوق عامّه داوطلبان در صورت مشاهده اين گونه موارد بدون هيچ تذکري موارد را صورت جلسه و مراتب را يادداشت نمايند.

ali kocholomoch

عضو جدید
خنده دار بودنش زیاد مهم نیست به نظرم ولی اینو پایین کارت نوشته :

آزمون کتاب باز است ولي به علت محدوديت فضاي حوزه امتحاني، از ورود کتاب در حجم هاي وسيع و غيرمعقول جلوگيري خواهد شد. داوطلبان حق رد و بدل کردن کتاب، جزوه، يادداشت و يا هر وسيله ديگري را به هيچ شکل نخواهند داشت و به مراقبين تأکيد گرديده است بخاطر رعايت حقوق عامّه داوطلبان در صورت مشاهده اين گونه موارد بدون هيچ تذکري موارد را صورت جلسه و مراتب را يادداشت نمايند.

من به شخصه 16 کتاب رو هم نبرم سره جلسه آروم و قرار نخواهم داشت:cry:

بالا