LIGHTARCH
عضو جدید
سلام دوستان
سوالای دیتیل (جزئیات) را از چه منابعی میدن؟ چی بخونیم واسه دیتیل ها؟
سلام
واللا من سوالای شهریور و اسفند 91 رو دیدم ، چندتاش تو نشریه 92 بود ولی بقیش رو نمیدونم از کجا داده بودن

این سوال منم هست
سلام دوستان
سوالای دیتیل (جزئیات) را از چه منابعی میدن؟ چی بخونیم واسه دیتیل ها؟
من سوالای 3-4-5-6- آزمون 91 رو پیدا نکردم میشه بگید از کدوم مباحثن؟
اسفند
ببخشید من سوال 3- 4 - 5 - 6 رو میخواستم 7 رو نه...
3 مبحثه 21؟!
ببخشید من سوال 3- 4 - 5 - 6 رو میخواستم 7 رو نه...
3 مبحثه 21؟!
سوال 38 مبحث18 سوال 41 مبحث19 سوال 44 مبحث20 سوال 47 مبحث20 سوال 48 مبحث20
بچه ها-کارت ورود به جلسه چی شد-از دیروز قرار بود بدن-چی شد-شما گرفتین-والا تو سایت مقررات که خبری نیست هنوز-اطلاعی دارین لطفا بگین![]()
مرسی دوست جون ولی من آزمون شهریور 91 رو میخواستم که سوالات جزییات اجراییه . نمیدونم ار کدوم کتابه.
بازم ممنون البته![]()
بچه ها لینک کارت ورود به جلسه فعال شد
من میرم تو قسمت کارت ورود به جلسه ولی کارت مو نشان نمیده اگه شما کارت تو نو گرفتید میشه مراحلشو بگید؟
کتاب ساعد سمیعی همش از اون میادسلام
واللا من سوالای شهریور و اسفند 91 رو دیدم ، چندتاش تو نشریه 92 بود ولی بقیش رو نمیدونم از کجا داده بودن
این سوال منم هست
منم گرفتم کارتمو! راه خاصی نداره! همون تو قسمت کارت ورود به جلسه برید اطلاعاتتون رو وارد کنید کارت میاد
اخه من هر کاری میکنم مینویسه هم چین مشخصاتی وجود نداره
جوش دو تا کتاب داره که هر کدوم n صفحه بی خیالش شو-راهنمای مصرف انرژی یه کتاب داره که مال خودشون هستدوستان واسه راهنماي جوش و اتصالات جوشي در ساختمانهاي فولادي و
راهنماي صرفهجويي در مصرف انرژي چه منابعی هست و جزییات چه منبعی رو پیشنهاد میکنید؟
دوستان نشریه 55 ببریم با خودمون جز مفاد امتخان هستش؟؟[/
مگه نشریه 55 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها میشه نمونه سوال با خودمون ببریم سر جلسه؟
بچه ها واسه نظارت کتابو جزوه که باید ببریم زیاده به نظرتون چمدون بردن خنده داره؟همه جور جزوه و کتاب میشه برد![]()
بچه ها واسه نظارت کتابو جزوه که باید ببریم زیاده به نظرتون چمدون بردن خنده داره؟
خنده دار بودنش زیاد مهم نیست به نظرم ولی اینو پایین کارت نوشته :
آزمون کتاب باز است ولي به علت محدوديت فضاي حوزه امتحاني، از ورود کتاب در حجم هاي وسيع و غيرمعقول جلوگيري خواهد شد. داوطلبان حق رد و بدل کردن کتاب، جزوه، يادداشت و يا هر وسيله ديگري را به هيچ شکل نخواهند داشت و به مراقبين تأکيد گرديده است بخاطر رعايت حقوق عامّه داوطلبان در صورت مشاهده اين گونه موارد بدون هيچ تذکري موارد را صورت جلسه و مراتب را يادداشت نمايند.