نشریه 167 چرا هیج جا گیر نمیاد؟؟سلام
فکرکنم نشریه92 و167
نشریه 167 چرا هیج جا گیر نمیاد؟؟سلام
فکرکنم نشریه92 و167
نشریه 92-167 و کتاب ساعد سمیعیسلام دوستان کسی اطلاع داره که واسه دتایل هایی که تو آزمون نظارت میاد چه کتابی رو بخونیم
نشریه 167 چرا هیج جا گیر نمیاد؟؟
بچه ها کسی می دونه سوالات مربوط به عناصر جزییات اسفند 91 از چه منبعی بوده؟
دوست عزیز از راهنمای مبحث19 هست... سوال 55 و 56 و 57 و 60 از راهنمای مبحث 19... سوالات 58 و 59 رو هنوز مطمئن نیستم . جوابشو پیدا کردم حتما جوابشو میگذارم
ممنون معمار 111 عزیز. از کدوم جلدش؟من جلد اولشو دارم.
منم ممنونم از سوالی که کردید تا حالا فکر میکردم همه سوالات جزییات از نشریه 92 و کتاب ساعد سمیعی هست ولی............................در ضمن این 4 تا سوال از جلد اولشه... من دارم جلد دومش رو دانلود میکنم http://s1.picofile.com
سلامبا سلام
آقا من راهنمای مبحث 19 رو دارم . یک کتاب بیشتر نیست ویرایش 1392 . (جلد سبز و زرد و آبی)
جلد 1 و 2 نداره !
حالا این 4 تا سوال کدام صفحات هست؟
ممنون
این لینک دانلود تون که سره کاریه !!!!!!!!!!!!!منم ممنونم از سوالی که کردید تا حالا فکر میکردم همه سوالات جزییات از نشریه 92 و کتاب ساعد سمیعی هست ولی............................در ضمن این 4 تا سوال از جلد اولشه... من دارم جلد دومش رو دانلود میکنم http://s1.picofile.com
سلام راهنمای مبحث 21 جز منابع هست؟؟ یا نیس؟
بچه ها یه راهنمایی منو میکنید...برای ستاره دارها این جزواتی ک دوستان گذاشتن تا چه حدی کمکون میکنه؟؟من تازه میخوام سرخوشانه بخونم...البته خوندن ک نه..روش سریعتر...اما فقط کتب مباحث رو دارم...میشه مهمترین هاشو بهم بگید...خدا خیرتون بده...
ببخشید جز آزمون اجرا و طراحی چی هس؟نه دوست عزیز.راهنمای مبحث 21 جزو منابع آزمون نظارت نیست.
چجوری میتونیم آزمون سال های قبل رو داشته باشیم ؟
این لینک دانلود تون که سره کاریه !!!!!!!!!!!!!![]()
اگر تو امتحان بتونی سوالای مربوط به کتب مباحث و جواب بدی، 80 درصد سوالا رو جواب دادی و قبولی
الان فقط بچسب به کتب مباحث و نمونه سوالهای سال های قبل
نشریه 92-167 و کتاب ساعد سمیعی
از سایت مقررات ملی می تونین سوال ها رو با جواب بگیرینبچه ها کسی هست که جواب سوالات آذر 88 رو داشته باشه؟ من تقریبا نصفش رو فقط تونستم پیدا کنم.میشه اگه کسی بقیه ش رو داره ، عکس بگیره بزاره اینجا تا ما هم استفاده کنیم؟ اون کتابی که بچه ها گفتن جوابا توش هست رو هم نتونستم پیدا کنم. من همه ی سوالا رو عکس گرفتم و میزارم اینجا.اونایی رو که پیدا کردمم کنارش نوشتم که مربوط به کدوم مبحثه.کسی اگه بتونه برای بقیه ی سوالا کمک کنه ممنون میشم.مشاهده پیوست 182537
از سایت مقررات ملی می تونین سوال ها رو با جواب بگیرین
[اینجواب ها که بعضی هاش اشتباه سوال 41 میشه 3 سوال 43 میشه1
فکر کنم این باشهاز همونجا گرفتم سوالا رو ولی دو سری از سوالا که مربوط به آذر 88 بود جواب نداشت.یعنی واقعا کسی کتابی که جوابا توش باشه نداره در اختیار ما هم بزاره؟من همون 20 تا سوالی که پیدا کردم رو گذاشتم.