مباحث مرتبط با آزمون نظارت معماری

vertex

اخراجی موقت
با سلام
من در آزمون نظارت و اجرای رشته معماری سال 92 شرکت کردم و در آزمون اجرا با نمره 51 قبول شدم حال سوال من این است که در آزمون نظارت سال 93 که شرکت کرده ام حد نصاب قبولی برای من چقدر است 50% یا 37.5%؟؟؟ و قبولی در آزمون اجرا تاثیری دارد؟ ممنون اگه جواب سوالم رو بدید.

سلام دوستان گلم
دیدم سوالات در مورد گزینه ۳۷ درصد زیاد شده وظیفه دونستم یه توضیحی بدم
ببینید قبلا آزمون نظارت و طراحی مجموعا ۴ تا آزمون بود . برای اینکه به شما صلاحیت نظارت بدن باید ۳ تا از آزمون ها رو قبول میشدید . عمومی . تخصصی . جزییات . برای طراحی هم همینطور فکر کنم . تخصصی . جزییات . طراحی . خوب این سیستم چند دوره پیش تغییر کرد و ۳ تا آزمون عمومی . تخصصی و جزییات مجموعا شد آزمون نظارت و طراحی هم یک آزمون . حالا با توجه به اینکه آنزمان که ۳ تا آزمون بود قبولی آزمون رو چند سال برایتان نگه میداشتند که مثلا اگر عمومی رو قبول شدید امسال ، سال بعد فقط تخصصی و جزییات رو شرکت کنید با این تغییر تعداد آزمون به یک آزمون گفتند آنهایی که با سیستم قبلی مثلا عمومی و تخصصی را قبول شده بودند در امتحان نظارت جدید که مجموع همه آن امتحانات است لازم نیست حد نصاب ۵۰ رو بیاورند . و بسته به اینکه یک آزمون یا دو تا رو از قبل قبول شده بودند یه تخفیف درصدی به شرکت کننده ها دادند که عدالت رعایت شود و قبولی قبلی آنها کاملا بی خاصیت نشود . پس نتیجه میگیریم با توجه به گذشت سنوات و از بین رفتن مدت زمان ماندگاری آن قبولی ها پرونده این بحث درصد های تخفیفی در حال بسته شدن است . بنابر این اگر در دوره های قبلی که آزمون ۳ مرحله داشت شرکت کرده بودید و یک یا دو آزمون را پذیرفته شده بودید و در دوره فرجه برای قبولی سومین آزمون هستید و تیک گزینه رو هم زدید بنابر این درصد های شما با تخفیف ذکر شده محاسبه میشود . نه ۵۰ درصد . در غیر این صورت حد نصاب همان ۵۰ درصد است . موفق باشید

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان این خانم هلو چکار کرد ؟!! پیداش نیست !!!!!!!!!!! ازش خبر ندارین ؟ امیدوارم حداقل یکیشونو قبول شده باشه

معمار فرناز

عضو جدید
سلام دوستان ميشه مولف كتابهاي نظارت معماري واسم بفرستين ممنون ميشم ميخوام خودمو واسه ازمون ابان ٩٣ اماده كنم

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوستان ي سوال ديكه ميشه من نظارت و اجرا رو همزمان امتحان بدم ميشه راهنماييم كنين

میشه هر دو رو همزمان امتحان بدهید....
در مورد مولف هم کتابهای سبز مقررات ملی کاملا واضح هستن هر کتابفروشی برین و اسم کتاب رو مثلا مبحث 15 رو بگید براتون میارند

faiteh

عضو جدید
کتاب اصول ومبانی گودبرداری و ساره های نگهبان همون کتاب حمیدرضا اشرفی رو باید بخونیم؟:w05:

آخرین ویرایش:

Anahita.pb

عضو جدید
دوستان من نمی‌دونم توی تاپیک درستی سوالم رو مطرح می‌کنم یا نه پیشاپیش عذر می‌خوام. یکم اطلاعات راجع به آزمون نظام مهندسی رشته معماری به من می‌دید؟ چطوریه؟

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها دیدین به منابع اضافه شده :( دیگه نظارت عمران با نظارت معماری فرقی نداره کلا:mad:

riahi_arc55

عضو جدید
سلام بچه ها دیدین به منابع اضافه شده :( دیگه نظارت عمران با نظارت معماری فرقی نداره کلا:mad:

سلام
دوست عزیز نظارت عمران مباحث 1و6 رو داره که معماری نداره.
ولی نظارت معماری مباحث13-14-15-16-17-18-19-20- رو بیشتر از عمران داره

hamedzjg

عضو جدید

سلام نگران نباشید..مبحث 7 و 10 و 11 اضافه شده که برای دوستانی که هر دو آزمون اجرا و نظارت رو در پیش دارن اتفاقا میتونه بهتر باشه..نگران نباشید..به امید موفقیت همگی

hamedzjg

عضو جدید
دوستان من نمی‌دونم توی تاپیک درستی سوالم رو مطرح می‌کنم یا نه پیشاپیش عذر می‌خوام. یکم اطلاعات راجع به آزمون نظام مهندسی رشته معماری به من می‌دید؟ چطوریه؟

سلام..تایپیکهایی که در قسمت نظام مهندسی معماری وجود داره خیلی میتونه کمکتون کنه..مجموعه ای از اطلاعات و تجربه های دوستان در آزمونهای قبلیه که خیلی کمک میکنه بهتون..من شخصا خیلی استفاده کردم.. باز سوال خاصی هم مدنظرتون بود مطرح کنید بچه ها کمکتون میکنن

وسعت

عضو جدید
بچه ها ی سوال
عینا سوالهای دیتیل نظارت و اجرا از چه کتابهایی هست؟>>>>>>>>>>>>>>
کتاب ساعد سمیعی..؟ یعنی عینا هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید خودمون بخونم....بعد تحلیل کنیم....بزنیم

میخام بدونم از چه منبعی سوال میدن
ممنون میشم راهنماییم کنید

aaary

عضو جدید
سلام دوستان اگر خواستید مثل بچه های آزمون خرداد ... کلید واژه ... بخرید منم هستم پیشاپیش ممنونم

b_arch_5

کاربر بیش فعال
دوستان منبع روشها و مسایل اجرایی چه کتابهایی هست؟

b_arch_5

کاربر بیش فعال
اااا توام که اینجایی B-)
یه کتاب بود نطام مهندسی میفروخت ناشر یاوریان تالیف یاور رستم زاده

خخخخ...!!!
آره دوستم امتحان دارم آخر آبان تازه میخوام شروع کنم به خوندن:D
گفتم شما دوستای با تجربه بهم کمک کنید.
مرسی عزیزم;)

faiteh

عضو جدید
سلام دوستان.کسی اطلاع داره این کتاب چی هست؟از کجا میشه تهیه اش کرد؟؟؟:cry:

•مقررات، قوانين و ضوابط حقوقي و انتظامي مرتبط با ساخت و سازها*