Murtaza Jafari
عضو جدید
دوستان من پارکینگ رو زو به زور حل کردم ولی میشه گفت اما الان دارم فکر می کنم که باید زیر فروشگاه رو تاسیسات و می کردم یعنی پایین می رفتم . اما بقیه چیزها رو میشه گفت کشیدم . بنظرتون میشه قبول شد . خیلی اعصابم داغون شده . بیشتر وقت من رو کپی کردن گرفت . یعنی هیچ راهی نیست که آدم سریع بکشه

برای شروع رمپم استپ گذاشتم..
 برای شروع رمپم استپ گذاشتم..

. ( البته برگه ها از اون نوعی بود که از وسط تا شده بود و از وسط منگنه خورده بود. یعنی نمی تونن گیر بدن که مقطع رو رو یه برگه سفید دیگه کشیدم و منگنه کردم به سوالا. چون نصفه اون برگه سفیده که میگم می شد صفحه ی اول که توش صورت سوال و نوشته بود)لحظه ی آخر که برگه ها رو تحویل می گرفتند دیدم. فقط رسیدم تو برگه ای که باید مقطع کشیده می شد بنویسم: مقطع در صفحه ی بعد. به نظرتون مقطعم و صحیح می کنند یا چون سر جاش نبوده بدجنسی می کنند نمره نمی دن بهش؟؟؟
 . ( البته برگه ها از اون نوعی بود که از وسط تا شده بود و از وسط منگنه خورده بود. یعنی نمی تونن گیر بدن که مقطع رو رو یه برگه سفید دیگه کشیدم و منگنه کردم به سوالا. چون نصفه اون برگه سفیده که میگم می شد صفحه ی اول که توش صورت سوال و نوشته بود)لحظه ی آخر که برگه ها رو تحویل می گرفتند دیدم. فقط رسیدم تو برگه ای که باید مقطع کشیده می شد بنویسم: مقطع در صفحه ی بعد. به نظرتون مقطعم و صحیح می کنند یا چون سر جاش نبوده بدجنسی می کنند نمره نمی دن بهش؟؟؟ 

تازه معلوم نست از بقیه شیت هام چه اشکالای عغده ایی بگیرن!!
 تازه معلوم نست از بقیه شیت هام چه اشکالای عغده ایی بگیرن!!