ببخشید من بازهم پیدا نمیکنم میشه بگید چه بندی؟و میش جملشو دقیقا اینجا بنویسید؟کتابتون چه ویرایشیه؟ص 30 مبحث سوم. در ضوابط آتش نشانی _که یکی از منابع آزمون طراحیه- هم با رسم شکل توضیح داده
ببخشید من بازهم پیدا نمیکنم میشه بگید چه بندی؟و میش جملشو دقیقا اینجا بنویسید؟کتابتون چه ویرایشیه؟ص 30 مبحث سوم. در ضوابط آتش نشانی _که یکی از منابع آزمون طراحیه- هم با رسم شکل توضیح داده
بر طبق قوانین معلولین شیب رمپ 8 درصد برای سه متر طول است و عرض 1.20 و به ازای هر متر افزایش طول باید 0.5درصد از شیب رمپ کم بشه و 5 سانت به عرض رمپ اضافه بشه(تا طول 9 متر)
اینی که شما می فرمایید با شیب 8درصد در نظر گرفتید و یه نکته دیگه اینکه به ازای هر 9 متر یه ایستگاه 1.5 در 1.5 هم باید در نظر گرفت
شما می فرمایید در مسکونی نیاز نیست این ضوابط رعایت بشه؟
ای باباااااااااااااگه تیر رو بیاری پایین تر باید اون بخش از سقف رو هم بیاری پایین بعد ارتفع پارکینگ کم میشه که قابل قبول نیست
نه عزیز حتما باید دسترس معلول در نظر بگیریبه نظرم برای جاهای پر رفت و آمده و برای مسکونی که ما می خوایم کار کنیم نیازی نیست
تو ضوابط ترسیم نقشه من خوندم به ازای هر 9متر طول رمپ تعبیه یه پاگرد به عمق 1.20 الزامی هستش
ولی 1.5 بگیریم که چه بهتر
نه عزیز حتما باید دسترس معلول در نظر بگیری
دوستای گلم دوست من با 1 نمره افتاده بود
امروز ازش می پرسیدم کد طبقات چند گرفتی گفت با سقف 340
کلی سوال و جواب های خنده دار ازش پرسیدم که آخر گفت بزار یه چیزی بگم راحتت کنم
به نظرم به طراحی اصولی نمره میدن به حل پلان نوع سیرکولاسیون
پارکینگ
دیگه نمی رسن ببینن تو خطت رو تا چندسانت کشیدی میگفت ضوابط رو میدونی بنویس شیب 8% طول فلان
پله هات درست باشه
و ................................ گفت زیاد وارد حاشیه نشو
بله دوست عزیز.
همینطوره که دوستتون گفتن.
من از همون اول گفتم اینقدر به ریزه کاری ها حساس نباشند دوستان.
شما اصلا وقت اون این جزئیات رو ندارید اونجا.
سلام آقا فرزاد،شما می تونی جواب من بدی؟بچه ها تو کار اسفند 91 همکف رو 1.20 آوردن بالا بعد توی پوتر گرفتن پله و رمپ دادن!!!خیلی از کارا اینجوری بودن!به نظرم اولین پیزی که مصصح می بینه همینه!چون اصلا نتونستن به ساختمون ورودی بدن!
سلام اقا فرزاد يه سوال وقتي 18 تاپله 17 سانتي ميگيريم ارتفاعمون 3.06 ميشه اونوقت اين 6 تو كجا اضافه ميشه تو ضخامت سقف يا ارتفاعمون
بچه ها کولر آبی رو مگه میشه تو موتورخونه زیرزمین گذاشت؟!سوال 88
بيشتر بخاطر كد ارتفاعي تو برش پرسيدم كه زير سقف و بالاي سقف بايد زده بشه ضخامت من 30 ميخوام بگيرم ارتفاع 270 اون 6 برام مساله ساز بود
یعنی باید ببینید چند تا پارکینگ لازم دارید برای تامین آن موقعیت پله تاثیر گذارهانتخاب موقعیت پله همیشه با ضرایبی از پارکینگ است یعنی چی؟
سلام دوستان
برای آزمون طراحی چه وسایلی لازم داریم ؟ خط کش و گونیا و ... منظورمه . چیا حتما لازمه ؟
حتما نقشه ها باید راپیدی باشه ؟
و یه سوال دیگه؛ سوالای اسفند و شهریور 91 و دیدم هم گفته مبلمان هم اندازه گذاری تو یه صفحه . چه جوری هم اندازه بزاریم هم مبلمان کنیم؟؟؟ شلوغ میشه که![]()
دوستان یه سوال ، آیا وجود اتاق موتورخانه در طراحی اجباریه؟ در صورتی که مثلا ما بخواهیم برای گرمایش از سیستم پکیج و سرمایش از سیستم کولر آبی یا غیره استفاده کنیم چه دلیل و یا الزامی هست که فضای موتورخانه رو بگذاریم در ساختمان ؟
ممنون میشم که نظر شما رو هم بدونم
درود بر معماران
من آزمون اسفند 91 با امتیاز 25 قبول شدم ( برش هم فرصت نکردم بزنم)
پیروز باشید
مشاهده پیوست 183972
سلام.
اگه صورت سوال این فضارو بخواد باید بزارید دیگه![]()
ممنون فرزاد جان بابت پاسخت. پس اگر در صورت سوال همچین خواسته ای نداشتن و عنوان نکردن میتونیم نزاریم موتورخانه رو؟؟
صرفا به جهت تامین تعداد پارکینگ مورد نیاز...![]()