shiva_adibi
عضو جدید
یه نکته خیلی خیلی مهم کجایی مقررات ملی نوشته حداکثر فضای اقامتی 290 سانت؟؟؟ من خودم یادم نیست کجا دیدم دوستم امروز بهم گفت اصلا حداکثری وجود نداره فقط حداقل وجود داره که اونم 240 باشه
ارتفاع طبقات حداقل 240 حد اکثر 290 ایده آل 270ارتفاع طبقات حداقل 270 و حداکثر 290 باید بین این دو باشه نه فرقی نداره چند بدید این فقط یه پیشنهاد بود
ارتفاع پارکینگ برای توقفگاهای کوچک (2تا3 خودرو) حداقل 220 سانت و برای توقفگاهای متوسط و بزرگ حداقل 240 سانت
لطفا منبع را اعلام کنیدارتفاع طبقات حداقل 240 حد اکثر 290 ایده آل 270
یه جایی دیدم الان خاطرم نیست اگه پیدا کردم میگملطفا منبع را اعلام کنید
یه نکته ارتفاع جانپناه بام 110 سانت حداکثر حداقل 90
توی جزئیات سمعیی زده 90 حداکثر اما تو ایین نامه زده 110 اگه کسی اطلاعات داره بگه ما هم بفهمیم اخرش کدوم عدده؟
و ارتفاع نرده پله هم ابهاماتی داره بعضی جاها زده 85 عدد دقیقی واسش اعلام نشده
توی ضوابط آتش نشانی ارتفاع جان پناه بام و حتی خرپشته رو زده 110.توی مبحث 4 هم زده 110
در مورد نرده هم توی ضوابط آتش نشانی زده110
مساحت نورگیر جز زیربنا حساب میشه؟
میدونم در شرایطی میشه و در شرایطی نمیشه
اما چطورش رو نمیدونم
اینم پارکینگشمشاهده پیوست 141072
توی بتونی دهنه حداکثر 7 متر هستش نه آکس، که تو طرح من دهنه 6.8 و آکس 7.2 هستتو صفحه 39 مبحث 4 نوشته حداقل عرض قفسه پله 2.4 بعدشم گفته حداقل عرض بازوی پله 1.10 ،که در این صورت 20 سانت میمونه. حالا این 20 سانت چشم پله باید باشه یا نه؟توضیحات داخل نقشه به نظر من از کیفیت فنی کار کم میکنهاتاق پله جداست و درب داره(نکشیدم)
الان دیگه دوران دهنه 7 متری سر اومده.الان تا دهنه 15 متر رو هم بدون مشکل میشه بارگذاری کرد پس ازین بابت مشکلی نیست.چرا دقت نمیکنید تو صفحه 39 مبحث 4 نوشته (در هر صورت عرض قفسه پله های دارای پاگرد که عموم از ان استفاده کنند کمتر از 2.4 متر مجاز نیست ) عموم منظور ساخنمانهای عمومی نه خصوصی
100% شک نکن که توضیحات تاثیر داره اونهای که تصحیح میکنند فکر کردید حوصله دارند تا ببیند اندازه هارو چند دادید
به هر حال 7 متر خیلی زیاده بهتون ایراد میگیرند این نقشه را ببری شهرداری هم ایراد میگیره 7 متر اسمیه دیگه بیشتر 6 متر نمیدند
سلامیه سوال داشتم
قانون 60%+2متر سطح اشغال چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه توضیح کامل میخوام
ممنون
بله جزو زیر بنا محسوب میشه.. فکر میکنم اونی که دوستمون گفتن بالای 24 متر حساب نمیشه درست باشه... من خودم تا حالا بالای 24 متر نورگیر طراحی نکردممساحت نورگیر جز زیربنا حساب میشه؟
میدونم در شرایطی میشه و در شرایطی نمیشه
اما چطورش رو نمیدونم
بله اگه به خوایند اینجوری حساب کنید که تو ژاپنم دارند اکنسول میسازند 150 متر اگه بخوای 15 متر دهانه بدی باید یه ستون بزاری دوبرابر که کلی فضا اشغال میکنه تو ساختمانهای بتنی بیشتر 5 الی 6 متر دهانه نمیدند اگه اجرای کار کرده باشید میدونیدالان دیگه دوران دهنه 7 متری سر اومده.الان تا دهنه 15 متر رو هم بدون مشکل میشه بارگذاری کرد پس ازین بابت مشکلی نیست.
تنها بحثی که هست بحث مقرون به صرفه تر بودن هست که دهانه 5 متر مقرون به صرفه ترین حالت هست .پس محدودیتی ازین بابت نیست.
نرده های پلکان داخلی 75 الی 100 سانت ضوابط اتش نشانیتوی ضوابط آتش نشانی ارتفاع جان پناه بام و حتی خرپشته رو زده 110.توی مبحث 4 هم زده 110
در مورد نرده هم توی ضوابط آتش نشانی زده110
اگه منظورتون ارتفاع فضای اقامت که نه اشتباهه فضای اقامت فقط حداقل داره که اونم نباید از 240 سانت کمتر باشه و حداکثری وجود نداره میتونی طبقات 6 الی 7 متر هم داشته باشی محدودیتی نیست به شرطی که اگه مثلا 4 طبقه داری ارتفاعش از اون حد تعیین دشده در مقررات ملی بیشتر نشهحق با دوستتون هست ارتفاع اتاقک 2.8 مفید هستش.منبع هم موثق تر از موسسه استاندارد نیست.که این عدد رو میگه
نرده های پلکان داخلی 75 الی 100 سانت ضوابط اتش نشانی
بله اگه به خوایند اینجوری حساب کنید که تو ژاپنم دارند اکنسول میسازند 150 متر اگه بخوای 15 متر دهانه بدی باید یه ستون بزاری دوبرابر که کلی فضا اشغال میکنه تو ساختمانهای بتنی بیشتر 5 الی 6 متر دهانه نمیدند اگه اجرای کار کرده باشید میدونید
بچها ارتفاع پله رو چند بکشیم؟
کشیدن پله 17 سانتی با دست خیلی وقت گیر هست.یکی از دوستان برای امتحان آذر90 همه رو 20*30 کشیده بود.از 50 نمره هم 32 شد!
من ارتفاع ها رو 20 سانتی متر میکشم.وقتش رو میگذارم برای جاهای دیگه.پناه بر خد.......................
اگه منظورتون ارتفاع فضای اقامت که نه اشتباهه فضای اقامت فقط حداقل داره که اونم نباید از 240 سانت کمتر باشه و حداکثری وجود نداره میتونی طبقات 6 الی 7 متر هم داشته باشی محدودیتی نیست به شرطی که اگه مثلا 4 طبقه داری ارتفاعش از اون حد تعیین دشده در مقررات ملی بیشتر نشه
سلام جعفر جان چندتا پله با ارتفاع های 17 و 18 و با تعداد های 8 یا 9 پله در هر بازو تو اتوکد بکش و پرینت بگیر یا ببر برش لیزری رو پلکسی 1 میل برش بزن خیلی کارتو سریع میکنه،من خودم این کارو کردم یه باکس پله 4 طبقه رو میشه تو 10 دقیقه ترسیم کردبچها ارتفاع پله رو چند بکشیم؟کشیدن پله 17 سانتی با دست خیلی وقت گیر هست.یکی از دوستان برای امتحان آذر90 همه رو 20*30 کشیده بود.از 50 نمره هم 32 شد!من ارتفاع ها رو 20 سانتی متر میکشم.وقتش رو میگذارم برای جاهای دیگه.پناه بر خد.......................
حالا اگه همه پلها رو 20 سانتی بکشیم، ردمون میکنن؟سلام جعفر جان چندتا پله با ارتفاع های 17 و 18 و با تعداد های 8 یا 9 پله در هر بازو تو اتوکد بکش و پرینت بگیر یا ببر برش لیزری رو پلکسی 1 میل برش بزن خیلی کارتو سریع میکنه،من خودم این کارو کردم یه باکس پله 4 طبقه رو میشه تو 10 دقیقه ترسیم کرد
سلام جعفر جان چندتا پله با ارتفاع های 17 و 18 و با تعداد های 8 یا 9 پله در هر بازو تو اتوکد بکش و پرینت بگیر یا ببر برش لیزری رو پلکسی 1 میل برش بزن خیلی کارتو سریع میکنه،من خودم این کارو کردم یه باکس پله 4 طبقه رو میشه تو 10 دقیقه ترسیم کرد
حالا اگه همه پلها رو 20 سانتی بکشیم، ردمون میکنن؟![]()