A M I N_BND عضو جدید کاربر ممتاز Apr 12, 2012 #2 Z.S.71 گفت: کلیک کنید تا باز شود... آخه قلیون کش نبودیم....دی
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 12, 2012 #3 یکیش جا مونده با طعم شرابشم هست من خیلی دوست دارم
A M I N_BND عضو جدید کاربر ممتاز Apr 12, 2012 #4 monazzah گفت: یکیش جا مونده با طعم شرابشم هست من خیلی دوست دارم کلیک کنید تا باز شود... شراب؟؟؟؟؟؟؟ به حق چیزای ندیده و نشنیده... مستم میکنه؟دییییی
monazzah گفت: یکیش جا مونده با طعم شرابشم هست من خیلی دوست دارم کلیک کنید تا باز شود... شراب؟؟؟؟؟؟؟ به حق چیزای ندیده و نشنیده... مستم میکنه؟دییییی
A M I N_BND عضو جدید کاربر ممتاز Apr 12, 2012 #6 tiana72 گفت: از هر چی دود و دمه بدم میاد کلیک کنید تا باز شود... چرا؟؟؟؟؟
A M I N_BND عضو جدید کاربر ممتاز Apr 12, 2012 #8 "Amir masoud" گفت: لیمو ترش واقعا عالیه!!! کلیک کنید تا باز شود... معتاداااا....دی
yamaha R6 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 12, 2012 #9 A M I N_BND گفت: شراب؟؟؟؟؟؟؟ به حق چیزای ندیده و نشنیده... مستم میکنه؟دییییی کلیک کنید تا باز شود... نه دادا ماهی یکبار به زور بچه ها یک قلیونم می کشیم زورکیییییییییی
A M I N_BND گفت: شراب؟؟؟؟؟؟؟ به حق چیزای ندیده و نشنیده... مستم میکنه؟دییییی کلیک کنید تا باز شود... نه دادا ماهی یکبار به زور بچه ها یک قلیونم می کشیم زورکیییییییییی
"Coral" کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 12, 2012 #10 A M I N_BND گفت: چرا؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چون برای سلامتی مضره...چون ریه ها رو الکی پر از دودو میکنن و کم کم از کار میندازنشون منم به دود حساسیت دارم...
A M I N_BND گفت: چرا؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چون برای سلامتی مضره...چون ریه ها رو الکی پر از دودو میکنن و کم کم از کار میندازنشون منم به دود حساسیت دارم...
Girlicious عضو جدید کاربر ممتاز Apr 12, 2012 #11 از قلیونو دود متنفرم.............فرقی هم نداره چه طعمی باشه
B b_xxxxxxeman کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 12, 2012 #12 monazzah گفت: یکیش جا مونده با طعم شرابشم هست من خیلی دوست دارم کلیک کنید تا باز شود... يه بار تو عمرم كشيدم واسه امتحان اونم شرابي بود.....هيچي حاليم نشد
monazzah گفت: یکیش جا مونده با طعم شرابشم هست من خیلی دوست دارم کلیک کنید تا باز شود... يه بار تو عمرم كشيدم واسه امتحان اونم شرابي بود.....هيچي حاليم نشد
ali_vb اخراجی موقت کاربر ممتاز Apr 12, 2012 #13 b_xxxxxxeman گفت: يه بار تو عمرم كشيدم واسه امتحان اونم شرابي بود.....هيچي حاليم نشد کلیک کنید تا باز شود...
b_xxxxxxeman گفت: يه بار تو عمرم كشيدم واسه امتحان اونم شرابي بود.....هيچي حاليم نشد کلیک کنید تا باز شود...
A aezvenoos عضو جدید Apr 12, 2012 #14 با طعم سس مایونز رو یکی تشریح کنه من الان تو هنگم شدددییییییییییدددد