ما موفق شدیم.....خلیج فارس.....خلیج همیشه فارس......

MOSHIRGSM

عضو جدید
دوستان....عزیزان....
;)LADYS AND GENTELMANS
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=2...570801&t=p&z=9

ما موفق شدیم.....خلیج فارس.....خلیج همیشه فارس......;);)
ولی یه مطلب چند روز پیش که داشتم رو WIKIMAPIA چرخ میزدم...چشمم افتاد به یکی از روستاهای اطراف شهرستان بهار همدان که با وقاهت تمام نوشته بود
روستای تروریستی گنج تپه....
:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:
نظر بدید...لطفا...

amirgb

اخراجی موقت
من نگرفتم
يعني چي؟
من امروز دوباره راي دادم
تازه شده بود 390 هزار

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان....عزیزان....
;)LADYS AND GENTELMANS
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=2...570801&t=p&z=9

ما موفق شدیم.....خلیج فارس.....خلیج همیشه فارس......;);)
ولی یه مطلب چند روز پیش که داشتم رو WIKIMAPIA چرخ میزدم...چشمم افتاد به یکی از روستاهای اطراف شهرستان بهار همدان که با وقاهت تمام نوشته بود
روستای تروریستی گنج تپه....
:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:
نظر بدید...لطفا...
از پشتیبانی خبریتون ممنونم!

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
برگرفته از روزنامه خراسان :
منبع رو درشت گذاشتم تا بعضیا نگن خودم نوشتم :surprised:

سخنگوي وزارت امور خارجه با تشكر از احساس مسئوليت ملت ايران تاكيد كرد: تحريف واقعيات، «گوگل» را بي اعتبار مي كند
سيدمحمدعلي حسيني در خصوص اقدام سايت اينترنتي گوگل در گنجاندن كلمه مجعول خليج عربي در كنار نام خليج فارس گفت: اين گونه اقدامات بي پايه و اساس و تحريف واقعيات و حقايق تاريخي از سوي سايت گوگل به بي اعتباري و مخدوش شدن وجهه آن موسسه نزد ايرانيان و ديگر ملل جهان منجر خواهد شد.
به گزارش مهر، سيدمحمد علي حسيني جعل و تحريف حقايق تاريخي، اسناد حقوقي مجامع بين المللي از جمله سازمان ملل را نشانه جاه طلبي هاي فرصت طلبانه مديران سايت دانست و مراتب تاسف و تقبيح شديد خود را از تلاش بي نتيجه، مشكوك و تفرقه افكنانه آنان ابراز داشت.
وي خاطرنشان كرد كه وزارت امور خارجه از طريق مجامع و موسسات رسمي و بين المللي بارها به طور مجدانه و فعال و با ارائه اسناد معتبر و متقن تاريخي اين قبيل رفتارهاي تحريف آميز را خنثي و از ميراث تاريخي و مدارك معتبر كشورمان دفاع كرده است.
سخنگوي وزارت امور خارجه تصريح كرد: طي چند روز گذشته ما شاهد تلاش گسترده هموطنان چه در داخل و چه در خارج از كشور براي دفاع از منافع ملي در دنياي مجازي بوديم كه اين امر نشانه همبستگي ملي و حمايت فراگير تمامي اقشار جامعه و ملت ايران در دفاع از تماميت ارضي و پيشينه تاريخي كشورمان مي باشد.
وي با تقدير و تشكر از همه شهروندان گرامي كه در ايران و اقصي نقاط جهان با روحيه مثال زدني و احساس مسئوليت در قبال اقدام نابخردانه و منفعت طلبانه سايت گوگل ايستادند، تاكيد كرد: از تلاش وبلاگ نويسان و كليه علاقه مندان اين موضوع به عنوان حاميان و پشتوانه واقعي ارزش هاي ملي واسلامي تقدير و قدرداني مي كنيم.

amirgb

اخراجی موقت
درود
شاید مبحثی که بیان می کنم تا حدودی مناسب ایت تاپیک نباشد
اما می بایست شما بدانید که مساله نام خلیج فارس و ادعای مالکیت جزایر 3 گانه از کجا پدید امد
جزایر تنب بزرگ و کوچک کاملا ایرانی نشین هستند و شکی در مالکیت آنها نیست
اما در ابوموسی بخشی از سکنه عرب اماراتی هستند(در حد 100 خانوار)
در زمان محمد رضا شاه بنا بر آن شد که از زمان تشکیل دولت امارات متحد عربی این خانواده ها همچنان در این منطقه ساکن بمانند و یک پاسگاه کلانتری با تعداد مشخص نیرو در اینجا وجود داشته باشد که حافظ منافع اعراب باشد
اما مالکیت و کنترل اجتماعی و نظامی جزیره در اختیار ایران باشد
پس از تشکیل امارات متحد عربی
اماراتی ها به این قرار داد راضی شدند و طبق همین قرار داد عمل کردند
تا سال 1991 میلادی
زمان جنگ عراق و کویت
فرمانده ی سپاه ایران.مستقر در ابو موسی به یک باره و تحت تاثیر شرایط منطقه کلیه اعراب را از این جزیره اخراج کرد
و این یعنی لغو قرار داد
به همین دلیل امروز امارات ادعای مالکیت دارد
و از برای داغتر کردن مناقشه و کشاندن پای محافل بین المللی به این قضیه(در محافل بین المللی همه چیز به نفع اعراب است.پول و این جور چیزا)ادعای خود را به تنب بزرگ و کوچک تعمیم بخشیده
از طرفی به خاطر این عناد یکی از بزرگترین حامیان نام خلیج عربی کشور امارات متحد عربی می باشد

nabati

عضو جدید
با سلام

با سلام

دوست عزیز
از شما ممنونم که با دیدن این مطلب اون رو اعلام کردید و نظر خواستید
من هم همین چند روز قبل اونو دیدم

بهر حال نمیدونم چه کسی و با چه انگیزه ای این مطالب رو نوشته و لی مطمئنم آدم کینه توزی بوده
این روستا در دوران جنگ 50 شهید رو تقدیم کشور کرده که نسبت به جمعیت 1000 نفری اون موقع تعداد خیلی زیادیه

mohammad_che_eng

عضو جدید
هر دم این باغ بری میرسد..........

من نمیدونم کی میشه که اینا دست از سر ما بر دارن....

جدید ترین کارشون هم که تخریب کتیبه باستانی متعلق به دوره ی هخامنشیان در جزیره ی خارک بوده....

واقعا متاسفم....

Shahram.OTF

عضو جدید
کاربر ممتاز
به همه تبریک میگم
در خصوص ادعای مالکیت اعراب به جزایر ما هم باید بگم که خیلی بیخود و بی جا هست
طبق قرارداد 1924_3526emdir در سازمان ملل متحد و بند 35 از الحاقی ماده های مذکور در دیوان بین الملی لاحه!!! ایران در قبال قبول مالکیت اعراب بر بحرین این جزایر به طور کامل در اختیار ایران می باشد و ایران میتواند در خصوص افراد ساکن در این جزیره تصمیم گیری کند
این قرارداد توسط اسدالله علم و امیرعباس هویدا امضا شده(منبع تاریخ پهلوی..دکتر انوش یازارلی)
این و در جواب گفته دوستمون گفتم دوستان...مخلص همه

panjere

عضو جدید
کاربر ممتاز
تازه من رفتم رو محدوده ی خلیج فارس .بعد "خلیج فارس"رو سرچ کردم.
یه علامت اومد کنارش نوشت خلیج XXXX .(منظورم همون اسم منحوسشه):mad:

البته تاپیک مال 2008 هستش

بالا