ما میدانیم که باید بشینیم سر درسمان
الان امتحان داریم خیر سرمان
اما تا تقی به توقی می خورد دلمان هوای باشگاه را می کند![]()
با اینکه تاپیک تاپیک طنز است ......خوب واسه این کار فک می کنم نیاز به 10 عضو فعال ترک زبان دارید که مایل به تاسیس همچین تالاری باشن
دقیقا بخش های تالار رو هم مشخص کنین و اهدافو
تو دفتر پیرجو بذارید
ببین چی میگه
بچه ها ی یکی از تالار های تازه تاسیس هم همین کارو کردن
بلیما می دانیم جای این تاپیک تالار آزاد بود اگر میشود بوگو منتقل شود
به اين ميگن كمبود اسپم در خون
جدیدا اینجوری شدم
تالار آزاد اومدم محتاط شدم![]()
امان از اسپم
واقعا دختر نونوا بعد از این همه صفحه پیدا نشد !!!!!!!!!ما میدانیم دختر نونوا پیدا نشد اما عکس های خیلی از بچه ها را در آن تاپیک دیدیم و خودمان هم عکس نشان دادیم :دی
ما میدانیم که احترام به کاربران باید رعایت شود اما نمیدانیم چرا بعضی وقتا احترام یکطرفه می شود
ما میدانیم پست های خیلی زننده و مورد دار سریعا باید حذف شود اما نمی دانیم چرا به هر مدیری پیام خصوصی دادیم گفت ما دسترسی به ان تالار نداریم
چرا رسیدگی به تخلفات و پاک کردن پست های مستهجن برای همه ی مدیران امکان پذیر نیست
حد اقل پست هایی که گزارش تخلف شده اند را بتوانند پاک کنند
ممنون تا همین جاشم بر دانستنیهامون افزودیدما دیگر هر چی به مغزمان فشار آوردیم دیگر چیزی ندانستیم :دی
خب معلومه دیگه
خودم شروع میکنم
.........ما میدانیم به خاطر اسم باشگاه مهندسان ایران و رفع نیازهای علمیمون عضوش شدیم ولی هر وقت ارسالهای جدید رو میزنیم همه چیز میبینیم غیر بحث علمی !
.......... ما میدانیم اسم باشگاه ، باشگاه مهندسانه ولی تایپیکهایی میزنیم در حد نونهالان و کودکان !
.......... ما میدانیم زدن تایپیکهای تکراری خلاف اخلاق و قانونه و اگه کسی تایپیکی مثل ما بزنه کلی بهمون برمیخوره ولی چون میدانیم جستجو گر باشگاه خرابه ! بدون جستجو تایپیک میزنیم !
.......... ما میدانیم تایپیکهای سیاسی و البته آنهایی که خلاف شئونات اسلامیس در باشگاه جایی ندارند ولی شرایط ایجاب میکند که از زدن آنها معذور باشیم !
............ ما میدانیم که مدیر سایت این باشگاه رو تدارک دیده که استفاده کنیم ولی گاهی با کلی توهین نه انتقاد خواستار تعویض مدیر میشویم !
......... ما میدانیم چقدر مدیران با هم هماهنگن ، مثلا با یک مدیر هماهنگ میکینیم که فلان تایپیک رو ما میزنیم و اون مدیر موافقت میکنن ولی فرداش میبینیم مدیر دیگر همون تایپیک رو زدن !
......... ما میدانیم بعضی مدیرا حرفشون ناحقه و حتی در پروفایلامون اینو به هم میگیم ولی وقتی همون مدیر یه پست برخلاف نظر هممون میده کلی ازشون تشکر میکنیم !
....... ما میدانیم فلان مدیری هفته ای یه بارم به باشگاه نمیاد ولی همون مدیر میشه یکی از منتخبان بچه ها به عنوان یکی از چهره های ماندگار باشگاه !
........ ما میدانیم که برای این جور تایپیکها در تالار زنگ تفریح کسی تره هم خرد نمیکنه ولی ازآنجا که میدانیم هر جای دیگر بزنیم فردا منتقل میشه به این جا میگیم خب چه کاریه از همون اول میزاریم !
........ما میدانیم که آقا حمید از روال زنگ تفریح با همه تایپیکهای تکراریش و ........ راضیه ولی چه کنیم اگه نگیم این حرفها در گلومون گیر میکنه و ..........
........ در آخر ما خیلی چیزا میدونیم و خیلی خوب بهش عمل میکنیم !
........ البته این ما میدانیم بیرون باشگاه هم هست
مثلا ما میدانیم سیگار چیز خوبی نیست ولی چه کنیم از وقتی سیگاریها شدن افراد باشخصیت ما هم میکشیم
و خیلی دانسته های دیگر که در بحث این تایپیک نمیگنجد
آخریشم بگم که شامل حال خودم همین الآن میشه و بعدشم شما البته اگه چیزی میدونین
........ ما میدانیم در تاپیک باید فقط حول موضوع مورد بحث که عنوان اصلی تاپیک هست بحث کنیم
ولی خب اسپم کردنو دوس داریم و کلا در مورد همه چی بحث میکنیم جز بحث اصلی که عنوان تاپیک هست !
واقعا دختر نونوا بعد از این همه صفحه پیدا نشد !!!!!!!!!
ما نمیدانستیم .........
من مانده ام این همه چیز می دانیم ولی چرا هیچ کس هیچ کاری نمی کند و وضعمان روز به روز بدتر می شود![]()
بیاید واسه روزای هفته برنامه ریزی کنیم
مثلا شنبه بزاریم واسه تاپیکای علمی و......یه روزم واسه اسپم
من مانده ام این همه چیز می دانیم ولی چرا هیچ کس هیچ کاری نمی کند و وضعمان روز به روز بدتر می شود![]()
خیلی ممنون که اومدین ، ما هم میدانیمتاپیک خیلی خوبیه
ما می دانیم وقتی کسی از باشگاه خداحافظی می کند با یک اسم دیگر می آید
ما می دانیم بعضی از مدیر ها (خودم) علاقه ای به ماندن ندارن ولی تا وقتی کسی پیدا نشود می مانند
....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
C | تایپیکی واسه ما پسرای گل... | زنگ تفريح | 401 | |
M | 10واکنش شیمیایی مهم که روزانه در اطراف ما رخ میدهد | زنگ تفريح | 0 | |
B | چراهای ذهن ما | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
خر ما از کرگی دم نداشت | زنگ تفريح | 9 | |
![]() |
حکایت امروز ما!!! | زنگ تفريح | 0 |