مراحل ساخت1نوع تیر چراغ برق و درخت در ماکت
مراحل ساخت1نوع تیر چراغ برق و درخت در ماکت
بچه ها به دلیل کمی وقت و نداشتن فرصت نحوه ساخت رو با 3d آموزش دادم.امیدوارم به کارتون بیاد.

1.برای پیاده کردن مکعب چراغ از کاغذ شطرنجی استفاده کنید درست رسمش کنید و کاغذ رو با چسب نواری روی فابریانو بچسبانید بعد برش بدبد . اینطوری کار تمیز و بدون عیب ونقص میشه.
2.به روش گسترده مکعب رو درست کنید اینطوری سرعت کارتون هم بالا میره و چسب کمتری مصرف میکنید.
3.باید شکل مکعب اینطوری تمیز باشه.
4.صفحه بالایی رو یکم بزرگتر برش بدید و دو لایه بچسبونیدش تا نور از بالای مکعب بیرون نزنه.این طوری شعاع بیشتری از سایت روشن میشه و واقعی تر . در اصل از تمام نور استفاده شده.
5.برای میله تیر از نی ساندیس استفاده کنید.تو بازار دو نوع نی هست شیشه ای که داخلش معلومه و مات که کامل سفید و داخلش معلوم نیست ما این رو میخوایم تا سیم داخل نی معلوم نشه.
6.از لامپ LED برای روشنایی استفاده کنید.خارجی و ایرانی در بازار هست اما من از خارجی استفاده میکنم . از LED دو رشته سیم خارج شده که نشان دهنده
+ و - بودن لامپ هستند.
7.سیم هایی که میخواین استفده کنید باید نازک و لی رشته سیم های زیادی داخلش داشته باشه تا در هنگام نوسان برق لامپها نسوزن.
8. در آخر و برای سر هم کردن روی لامپ LED چسب مایع بزنید و اون رو داخل مکعب یزارید تا خشک بشه مواظب باشید تا کج خشک نشه و نسبت به مکعب کاملا 90 درجه باشه .
10. از چسب 1.2.3 برای چسبوندن استفاده کنید چون سریع خشک میشه .از ابزار فروشی ها میتونید تهیه کنید.
مونتاژ که تموم شد اگه کف سایت از مقوا ماکت بود مقوا رو یه کم با دریل سوراخ و تیر رو فرو کبید داخل مقوا از زیر کار هم چسب بزنید تا تیر کامل محکم بشه .برای روشن کردت لامپ ها از آدابتور(فقط نمی دونم کلمه رو درست نوشتم یا نه شما ببخشید) 6یا 12 ولت استفاده کنید 12 ولت ولوم دار بگیرید با این کار می تونید مقدار نور رو کنترل کنید.
امیدوارم به کارتون اومده باشه.فقط معذرت سریع تایپ کردم اگه مشکل املائی داره شما ببخشید.