***ماه خوب خدا(رمضان۱۴۰۳)***

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ فَضْلَ لَیْلَةِ القَدْرِ وصَیّرْ أموری فیهِ من العُسْرِ الى الیُسْرِ واقْبَلْ مَعاذیری وحُطّ عنّی الذّنب والوِزْرِ یا رؤوفاً بِعبادِهِ الصّالِحین.

خدایا روزى کن مرا در آن فضیلت شب قدر را و بگردان در آن کارهاى مرا از سختى به آسانى و بپذیر عذرهایم و بریز از من گناه و بار گران را اى مهربان به بندگان شایسته خویش.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان 🌺

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ وفّر حظّی فیهِ من النّوافِلِ واکْرِمْنی فیهِ بإحْضارِ المَسائِلِ وقَرّبِ فیهِ وسیلتی الیکَ من بینِ الوسائل یا من لا یَشْغَلُهُ الحاحُ المُلِحّین.

خدایا زیاد کن بهره مرا در آن از اقدام به مستحبات و گرامى دار در آن به حاضر کردن یا داشتن مسائل و نزدیک فرما در آن وسیله ام به سویت از میـان وسیله ها اى آنکه سرگرمش نکند اصرار و سماجت اصرار کنندگان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ غَشّنی بالرّحْمَةِ وارْزُقْنی فیهِ التّوفیقِ والعِصْمَةِ وطَهّرْ قلْبی من غَیاهِبِ التُّهْمَةِ یا رحیماً بِعبادِهِ المؤمِنین.

خدایا بپوشان در این روز مرا با مهر و رحمت و روزى كن مرا در توفیق و خوددارى و پاك كن دلم را از تیرگیها و گرفتگى‌هاى تهمت اى مهربان به بندگان با ایمان خود.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
ماه مبارک هم درحال رخت بربستن هست.
مسافری که ممکنه خوشحال یاناراحت از پیش مابره.
امیدوارم همگی به قدر توان ، توشه برداشته باشیم.
طاعات قبول و پیشاپیش عیدتون مبارک.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
فرازهایی از دعای امام سجاد (ع) در وداع با ماه مبارک رمضان

«السَّلَامُ عَلَیْکَ یَا شَهْرَ اللَّهِ الْأَکْبَرَ، وَ یَا عِیدَ أَوْلِیَائِهِ»
خداحافظ‌ ای بزرگترین ماه خدا‌؛ ای ماهی که برای اولیاء خدا عید بودی.

«السَّلَامُ عَلَیْکَ یَا أَکْرَمَ مَصْحُوبٍ مِنَ الْأَوْقَاتِ»
خداحافظ‌ ای گرامی ترین همنشین اوقات.

«وَ یَا خَیْرَ شَهْرٍ فِی الْأَیَّامِ وَ السَّاعَاتِ»
خداحافظ ‌ای ماهی که بهترین ساعت‌ها بودی و بهترین وقت‌ها.

«السَّلَامُ عَلَیْکَ مِنْ شَهْرٍ قَرُبَتْ فِیهِ الْآمَالُ، وَ نُشِرَتْ فِیهِ الْأَعْمَالُ»
خداحافظ‌ ای ماهی که آرزوها در تو به استجابت نزدیک شد و کارهای خیر زیادی در تو منتشر شد.

«السَّلَامُ عَلَیْکَ مِنْ مُجَاوِرٍ رَقَّتْ فِیهِ الْقُلُوبُ، وَ قَلَّتْ فِیهِ الذُّنوب»
خداحافظ‌ ای ماهی که دلها در تو نازک شد و خداحافظ‌ ای ماهی که گناهان در تو کم شد.

✍«صحیفه سجادیه، دعاى ۴۵»

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
شوال هلالش چو به اثبات رسیده است
یاران، رمضان رفت که امشب شب عید است
ای مطرب ما خوش بنواز از سر شادی
عید آمد و ما را به جهان نور امید است
یاران همگی نغمه شادی بسرایید
این عید سعید است و سعید است و سعید است

بالا