***ماه خوب خدا(رمضان۱۴۰۳)***

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺 دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان 🌺

بسم الله الرحمن الرحیم

«اللّهمّ زَینّی فیهِ بالسّتْرِ والعَفافِ واسْتُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والکَفافِ واحْمِلنی فیهِ علی العَدْلِ والإنْصافِ وامِنّی فیهِ من کلِّ ما أخافُ بِعِصْمَتِکَ یا عِصْمَةَ الخائِفین»

«خدایا زینت ده مرا در آن با پوشش و پاکدامنی و بپوشانم در آن جامه قناعت و خودداری و وادارم نما در آن بر عدل و انصاف و آسوده‌ام دار در آن از هر چیز که می‌ترسم به نگاهداری خودت ای نگه‌دار ترسناکان. »

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً

«خدایا آخر و عاقبت
ڪارهاے ما را ختم به خیر کن

آمین😍😍

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان 🌺

بسم الله الرحمن الرحیم

«اللّهمّ زَینّی فیهِ بالسّتْرِ والعَفافِ واسْتُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والکَفافِ واحْمِلنی فیهِ علی العَدْلِ والإنْصافِ وامِنّی فیهِ من کلِّ ما أخافُ بِعِصْمَتِکَ یا عِصْمَةَ الخائِفین»

«خدایا زینت ده مرا در آن با پوشش و پاکدامنی و بپوشانم در آن جامه قناعت و خودداری و وادارم نما در آن بر عدل و انصاف و آسوده‌ام دار در آن از هر چیز که می‌ترسم به نگاهداری خودت ای نگه‌دار ترسناکان. »

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌟 صد مرتبه سوره قدر 🌟

🔸️میرزا جواد آقا از استادشان میرزا حسینقلی همدانی رضوان الله تعالی علیهما نقل می کند که ایشان فرمودند:

هیچ عملی از اعمال مستحبه را ندیدم که به اندازه این عمل تاثیر داشته باشد.

در شب جمعه و همچنین عصر جمعه، صد مرتبه سوره قدر را بخوان.

عرفا و بزرگان سفارش کرده اند که هر عمل مستحبی را در طول هفته فراموش کردید، این عمل را فراموش نکنید.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ طَهّرنی فیهِ من الدَنَسِ والأقْذارِ وصَبّرنی فیهِ على کائِناتِ الأقْدارِ و وَفّقْنی فیهِ للتّقى و صُحْبةِ الأبْرارِ بِعَوْنِکَ یا قُرّةَ عیْنِ المَساکین.

خدایا پاکیزه ام کن در این روز از چرک وکثافت و شکیبایی ام ده در آن به آنچه مقدر است شدنى ها و توفیقم ده در آن براى تقوى و همنشینى با نیکان به یاریت اى روشنى چشم مستمندان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
سلام عزیزان
طاعات وعبادات شما مورد قبول درگاه الهی
در روزهای ١٣،١۴و١۵ ماه مبارک رمضان خواندن دعای مجیر توصیه شده است.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
خدایـا ﻣﺜﻞﻫﻤﯿﺸﻪ
ﺣﻮﺍﺳﻤﺎڹ ﻧﺒﻮﺩ و ﻫﻮﺍﯾﻤﺎڹ
ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﻲ بدون آنکه
متوجه بشیم
گره ازکارمان گشودی
و ما را درمسیرخوبیها
قراردادی
خدایا هرلحظه وهمیشه
کنارمان باش

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرخمن الرحیم

اللَّهُمَّ لا تُؤَاخِذْنِي فِيهِ بِالْعَثَرَاتِ، وَ أَقِلْنِي فِيهِ مِنَ الْخَطَايَا وَ الْهَفَوَاتِ، وَ لا تَجْعَلْنِي فِيهِ غَرَضاً لِلْبَلايَا وَ الْآفَاتِ، بِعِزَّتِكَ يَا عِزَّ الْمُسْلِمِينَ.

خدایا مرا در این ماه بر لغزشها سرزنش مکن، و از خطاها و افتادن در گناهان دور بدار، و هدف بلاها و آفات قرار مده، به عزّتت ای عزّت مسلمانان.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ﺭﻭﺯﻩ ﯼ ﭘﺮﻫﯿﺰ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ
ﭘﺮﻫﯿﺰ ﺍﺯ ﻗﻀﺎﻭﺕ،ﺍﺯﺩﺭوغ
ﺍﺯ ﺭﯾﺎ،ﺍﺯ ﺗﻬﻤﺖ،ﺩﻭﺭﻭﯾﯽ
ﺍﺯﻧﯿﺮنگ،از کینه از کینه،و ازکینه
ﻭﮔﺮﻧﻪ ﺗﺎ ﺑﻮﺩﻩ
ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﮐﻪ
ﺑﺴﯿﺎﺭﮔﺮﺳﻨﮕﯽ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺍﻧﺪ
ﻭﻟﯽ ﻫﺮﮔﺰﺭﻭﺯﻩ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍند

نماز روزه هاتون قبول حق تعالی
الــــــتـــــمـــــاســـــ دعــــــــا

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
«ٱللَّهُ نُورُ ٱلسَّمَـٰوَٰتِ وَٱلْأَرْضِ»

خدا می‌گه: من روشنایی آسمان‌ها و زمینم. اگه احساس تاریکی کردی یا راهت رو گم کردی، به سمت من بیا. من راهت رو روشن می‌کنم

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَهَ الخاشِعین واشْرَحْ فیهِ صَدْری بإنابَهِ المُخْبتینَ بأمانِکَ یا أمانَ الخائِفین.

خدایا روزى کن مرا در آن فرمانبردارى فروتنان و بگشا سینه ام در آن به بازگشت دلدادگان به امان دادنت اى امان هراسندگان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
خدایا ما به دیدن معجزه‌های تو
در لحظه‌های ناامیدی
سخت محتاجیم ..

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم

اَللّـهُمَّ وَفِّقْنى فیهِ لِمُوافَقَهِ الاَْبْرارِ، وَجَنِّبْنى فیهِ مُرافَقَهَ الاَْشْرارِ، وَآوِنى فیهِ بِرَحْمَتِکَ اِلى دارِالْقَـرارِ، بِاِلـهِیَّتِکَ یا اِلـهَ الْعالَمینَ

خدایا موفقم دار در این ماه به همراهى کردن با نیکان و دورم دار در آن از رفاقت با اشرار و جایم ده در آن بوسیله رحمت خود به خانه قرار و آرامش به معبودیّت خود اى معبود جهانیان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز هفدهم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ اهْدِنی فیهِ لِصالِحِ الأعْمالِ واقْـضِ لی فیهِ الحَوائِجَ والآمالِ یا من لا یَحْتاجُ الى التّفْسیر والسؤالِ یا عالِماً بما فی صُدورِ العالَمین صَلّ على محمّدٍ و آلهِ الطّاهِرین.

خدایا راهنمایی ام کن در آن به کارهاى شایسته و اعمال نیک و برآور برایم حاجتها و آرزوهایم اى که نیازى به سویت تفسیر و سؤال ندارد اى داناى به آنچه در سینه هاى جهانیان است درود فرست بر محمد وآل طاهر او .

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
یکی از قشنگ ترین دعاهایی که خوندم این بود؛
«ولا‌تجعل‌فی‌قلبی‌انتظارالشیء‌لن‌یأتی‌یالله»
خدایا در قلبم انتظار چیزی که‌اتفاق نمی افتد را قرار نده♥️

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ نَبّهْنی فیهِ لِبَرَکاتِ أسْحارِهِ ونوّرْ فیهِ قلبی بِضِیاءِ أنْوارِهِ وخُذْ بِکُلّ أعْضائی الى اتّباعِ آثارِهِ بِنورِکَ یا مُنَوّرَ قُلوبِ العارفین.

خدایا آگاهم نما در آن براى برکات سحرهایش و روشن کن در آن دلم را به پرتو انوارش و بکار به همه اعضایم به پیروى آثارش به نور خودت اى روشنى بخش دلهاى حق شناسان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ وفّرْ فیهِ حَظّی من بَرَکاتِهِ وسَهّلْ سَبیلی الى خَیْراتِهِ ولا تَحْرِمْنی قَبولَ حَسَناتِهِ یا هادیاً الى الحَقّ المُبین.

خدایا زیاد بگردان در آن بهره مرا از برکاتش وآسان کن راه مرا به سوى خیرهایش و محروم نکن ما را از پذیرفتن نیکى هایش اى راهنماى به سوى حـق آشکار

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🔴 اعمال شب قدر ١٩ ماه مبارک رمضـان

🔵 اين شب با عظمت آغاز شب هاى قدر است، و شب قدر آن شبى است كه در طول سال، شبى به خوبی و فضليت آن يافت نمى‌شود، و عمل در اين شب از عمل در طول هزار ماه بهتر است، و تقدير امور سال در اين شب صورت می‌گيرد، و فرشتگان و روح كه اعظم فرشتگان الهى است، در اين شب به اذن پروردگار به زمين فرود می‌آيند، و به محضر امام زمان عجل‌ الله تعالی فرجه الشریف مى‌رسند و آنچه را كه براى هر فرد مقدّر شده بر آن حضرت عرضه می‌دارند.

🌕 اعمـال شب قـدر بر دو نوع است:

🔺 اول : اعمالى است كه در هر سه شب بايد انجام داد، و آن چند عمل است:

1️⃣ غسل (مقارن با غروب آفتاب)

2️⃣ دو ركعت نماز كه در هر ركعت پس از سوره «حمد» ، هفت مرتبه «توحيد» خوانده، و پس از فراغت از نماز هفتاد مرتبه بگويد:«أَسْتَغْفِرُ اللّه وَ أَتوبُ الَيْهِ».
در روايت نبوى است كه از جاى برنخيزد تا خدا او و پدر و مادرش را بيامرزد.

3️⃣ قرآن بر سر گرفتن

4️⃣ ده مرتبه چهارده معصوم را صدازدن

5️⃣ زیارت امام حسین علیه السلام

6️⃣ احیا و شب زنده داری

7️⃣ صد ركعت نماز كه فضليت بسيار دارد و بهتر آن است كه در هر ركعت پس از سوره «حمد» ، ده مرتبه «توحيد» خوانده شود.

8️⃣ قرائت دعای جوشن كبير

9️⃣ خواندن دعای " اَللّهُمَّ اِنّي اَمْسَيْتُ لَكَ عَبْداً داخِراً ... "

🔺 دوم: اعمال مخصوص هر یک از اين شبها است.

🔹اعمال شب نوزدهم ماه مبارک رمضان

1️⃣ گفتن صد مرتبه
«أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ رَبِّي وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ»

2️⃣ گفتن صد مرتبه
«اللَّهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ»

3️⃣ خواندن دعاى "یا ذَالَّذی کانَ..."

4️⃣ خواندن دعای "اللَّهُمَّ اجْعَلْ فِيمَا تَقْضِي وَ تُقَدِّرُ ..."

📚 برای خواندن ادعیه‌ی ذکر شده به کتاب مفاتیح الجنان مراجعه شود.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان

بسم الله الرحمن الرحیم

اللَّهُمَّ افْتَحْ لِي فِيْهِ أَبْوابَ الجِنانِ، وَأَغْلِقْ عَنِّي فِيْهِ أَبْوابَ النِّيْرانِ، وَوَفِّقْنِي فِيْهِ لِتِلاوَةِ القُرْآنِ، يا مُنْزِلَ السَّكِينَةِ فِي قُلُوبِ المُؤْمِنِينَ

خدایا در این روز برای من درهای بهشت را بگشای، و درهای آتش دوزخ را ببند، و مرا توفیق تلاوت قرآن عطا فرما‌، ای فرود آورنده وقار و سکینه بر دل‌ های اهل ایمان

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ اجْعَلْ لی فیهِ الى مَرْضاتِکَ دلیلاً ولا تَجْعَل للشّیْطان فیهِ علیّ سَبیلاً واجْعَلِ الجَنّةِ لی منْزِلاً ومَقیلاً یا قاضی حَوائِجَ الطّالِبین.

خدایا در این ماه برای من به سوی خشنودی ات دلیلی قرار ده،
و برای شیطان راهی به سوی من قرار مده،
و بهشت را منزل و آسایشگاهم قرار ده،‌
ای برآورنده حاجات خواهندگان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🔴 شب قدر کدام شب است ؟

🔵 امام باقر علیه السلام: سَأَلتُهُ عَن لَيلَةِ القَدرِ. قالَ: «هِيَ لَيلَةُ إحدى وعِشرينَ، أو ثَلاثٍ وعِشرينَ». قُلتُ : ألَيسَ إنَّما هِيَ لَيلَةٌ؟ قالَ : «بَلى» قُلتُ : فَأَخبِرني بِها. فَقالَ: «وما عَلَيكَ أن تَفعَلَ خَيرا في لَيلَتَينِ؟» .

🌕 از امام باقر عليه السلام درباره شب قدر پرسيدم. فرمود:«شب بيست و يكم يا بيست و سوم است».گفتم: مگر نه اين كه شب قدر، يك شب است؟ فرمود: «آرى» گفتم: پس ، آن را به من خبر بده. فرمود: «چه عيبى دارد كه در دو شب ، كار خير انجام دهى؟!».

📚 تهذيب الأحكام ج ٣ ص ٥٨ ح ٢٠٠

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🔻کارهایمان را در در دنیا تمام کنیم و برویم!

🌻حضرت امیر می‌فرمایند: ای فرزند آدم، وصی خویشتن باش. (نهج‌البلاغه، ح۲۵۴)

🍃یعنی تا خودت زنده هستی برای خودت کاری کن، خودت وصی خود باش، برای بعد از خودت نگذار که معلوم نیست با اموالت چه میکنند. لذتش برای دیگران است و بار سنگین جواب دادنش برای تو...

📘سرنوشت انسان، ج۴، ص۸۶

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ فَضْلَکَ وأنـْزِل علیّ فیهِ بَرَکاتِکَ وَوَفّقْنی فیهِ لِموجِباتِ مَرْضاتِکَ واسْکِنّی فیهِ بُحْبوحاتِ جَنّاتِکَ یا مُجیبَ دَعْوَةِ المُضْطَرّین.

خدایا بگشا به رویم در این ماه درهاى فضلت و فرود آر برایم در آن برکاتت را وتوفیقم ده در آن براى موجبات خوشنودیت و مسکنم ده در آن وسطهاى بهشت اى اجابت کننده خواسته ها و دعاهاى بیچارگان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
دعای روز بیست و سوم ماه مبارک رمضان

بسم الله الرحمن الرحیم

اَللّـهُمَّ اغْسِلْنى فیهِ مِنَ الذُّنُوبِ، وَطَهِّرْنى فیهِ مِنَ الْعُیُوبِ، وَامْتَحِنْ قَلْبى فیهِ بِتَقْوَى الْقُلُوبِ، یا مُقیلَ عَثَراتِ الْمُذْنِبینَ.

خدایا شستشویم ده در این ماه از گناهان و پاکم کن در آن از عیبها و آزمایش کن در آن دلم را به پرهیزکارى دلها اى نادیده گیرنده لغزشهاى گنهکاران.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان 🌺

اللهمّ إنّي أسْألُكَ فيه ما يُرْضيكَ وأعوذُ بِكَ ممّا يؤذيك وأسألُكَ التّوفيقَ فيهِ لأنْ أطيعَكَ ولا أعْصيكَ يا جَوادَ السّائلين.

خدايا من از تو ميخواهم در آن آنچه تو را خوشنود كند و پناه مى برم بتو از آنچه تو را بيازارد واز تو خواهم توفيق در آن براى اينكه فرمانت برم ونافرمانى تو ننمايم اى بخشنده گدایان.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
🌺دعای روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان🌺

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ محبّاً لأوْلیائِکَ ومُعادیاً لأعْدائِکَ مُسْتَنّاً بِسُنّةِ خاتَمِ انْبیائِکَ یا عاصِمَ قُلوبِ النّبییّن.

خدایا قرار بده مرا در این روز دوست دوستانت و دشمن دشمنانت و پیرو راه و روش خاتم پیغمبرانت اى نگهدار دلهاى پیامبران.

بالا