ماهی قرمز

mahsajoonevar

اخراجی موقت
بچه لطفا دربارهی نگهداری ماهی فرمز منو راهنمایی کنید جا غذا اب محبت تاریکی و روشنی تعداد و .....

kazimoto

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه لطفا دربارهی نگهداری ماهی فرمز منو راهنمایی کنید جا غذا اب محبت تاریکی و روشنی تعداد و .....

مهسا جون پیشنهاد میدم ماهی قرمزاتو بریزی دور. چون اصلا ارزش نگهداری نداره. شما این نوع ماهی رو که بندازی تو اکواریوم متوجه میشی که اب اکواریوم بعد از چند روز کدر میشه . چونکه این ماهی زیر پوستش غددی داره که یه ماده ای ترشح میکنه که باعث کدر شدن اب میشه. اینو کسی به شما میگه سالهاست اکواروم داره( یعنی خودم)
شما اگه دوست دارید ماهی پرورش بدید و دنبال تنوع در رنگ هستید بهترین ماهی برای شما سیچلاید هست. خواستید راجع به این ماهی براتون بگم.

آذرتاش

عضو جدید
مهسا جون پیشنهاد میدم ماهی قرمزاتو بریزی دور. چون اصلا ارزش نگهداری نداره. شما این نوع ماهی رو که بندازی تو اکواریوم متوجه میشی که اب اکواریوم بعد از چند روز کدر میشه . چونکه این ماهی زیر پوستش غددی داره که یه ماده ای ترشح میکنه که باعث کدر شدن اب میشه. اینو کسی به شما میگه سالهاست اکواروم داره( یعنی خودم)
شما اگه دوست دارید ماهی پرورش بدید و دنبال تنوع در رنگ هستید بهترین ماهی برای شما سیچلاید هست. خواستید راجع به این ماهی براتون بگم.
سیچلاید ها گوشتخوار هستند . بهش توصیه نکن . ممکنه گازش بگیرند. بعد میاد شاکی میشه .

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکم توضیح میدید
مثلا واسه اکواریوم کوچیک چه ماهی نگه داریم خوبه؟

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماهی قرمز پارسال من هنوز زندس
من دو هفته یه بار ابشو عوض کردم و اب معدنی بود ابش نه لوله کشی غذا هم ندادم
تو نورم نزاشتم پشت یه شیشه کدر رو به حیاط گزاشته بودم
:redface: البته ماهی واسه سفره 7 سین نیستااا

عاشورا

عضو جدید
مهسا جون پیشنهاد میدم ماهی قرمزاتو بریزی دور. چون اصلا ارزش نگهداری نداره:eek:. شما این نوع ماهی رو که بندازی تو اکواریوم متوجه میشی که اب اکواریوم بعد از چند روز کدر میشه . چونکه این ماهی زیر پوستش غددی داره که یه ماده ای ترشح میکنه که باعث کدر شدن اب میشه. اینو کسی به شما میگه سالهاست اکواروم داره( یعنی خودم)
كازيموتو جان چن نكته در مورد ماهي قرمز
ماهي قرمز ماهي آكواريوم نيست ماهي حوضه و خيلي هم توي حوض يا استخر زيبا هستن مخصوصاً سفيد و قرمز باهم.ارزش نگهداري هم دارن از اين لحاظ كه نه به مراقبت نياز دارن حيوونا نه تصفيه آب و نه بخاري و نه هوا و ... هيچي اين بده ؟؟ من خودم آكواريوم داشتم يه مدتي ماهي ميخريديم 20000 تومن يكم آب انگلي ميشد ميمردن خلاصه مكافات دارن ولي الان 4 ساله ماهي قرمز دارم بعضي وقتا يادم ميره ماهي دارم ولي زنده هستن

deremel400

عضو جدید
برا کدری آب تو آکواریوم میشه از یک دستگاه تصفیه آب یک مرحله ای استفاده کرد آبو شفاف میکنه

mahsajoonevar

اخراجی موقت
من 4 تا ماهی خیلی ریز انداخم تو یه تنگ بزرگ ایا جاشون کافیه؟؟؟؟ غذا بشون کرم خونی بدم؟؟؟ یا از این غذاها که دستفروش ها می فروشن؟؟؟چقدر؟؟؟

*ملینا*

عضو جدید
کاربر ممتاز

کاملا درسته....;)من این رو تو این چند روزه متوجه شدم..ولی دلیلش رو نمیدونستم..فک میکردم به خاطر غذاییکه بهشون میدم....
:redface:
پس بگو....:razz:

بالا