مانتو فروشی (فقط نوروز 92 ) کلیک کنید و به قیمتی باورنکردنی خرید کنید .

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جدی .............آخجوننننننننننننننننن
من چند تا پارچه دارم میارم برات بدوزی
باشه اجی بیار...اگه میدونستم اینقدر ذوق مرگ میشی زودتر گفته بودمت:biggrin:من چقدر خگشلم ونمیدونستم:D

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه اجی بیار...اگه میدونستم اینقدر ذوق مرگ میشی زودتر گفته بودمت:biggrin:من چقدر خگشلم ونمیدونستم:D
مسی آبجی قشنگم میارم حتما........من میدونستم آبجیم خیاطی بلده
آره آبجی جونم تازه خیلی هم مهربونی

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مسی آبجی قشنگم میارم حتما........من میدونستم آبجیم خیاطی بلده
آره آبجی جونم تازه خیلی هم مهربونی
باوشه..منتظرم...از کجا میدونستی:surprised:ایییی جانم....از ابجی ثمینم که مهربونتر نیستم.

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
باوشه..منتظرم...از کجا میدونستی:surprised:ایییی جانم....از ابجی ثمینم که مهربونتر نیستم.
یه بار قبلا یعنی پارسال تو یکی از تاپیک ها اشاره داشتی......یادم موند آخه خوشم اومده بود:D
منم میخوام یاد بگیرم خیلی دوست دارم ولی نمیدونم چرا حسش نمیاد:surprised:
خیلی گلییییییییییییی

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه بار قبلا یعنی پارسال تو یکی از تاپیک ها اشاره داشتی......یادم موند آخه خوشم اومده بود:D
منم میخوام یاد بگیرم خیلی دوست دارم ولی نمیدونم چرا حسش نمیاد:surprised:
خیلی گلییییییییییییی
ااااا جدی؟!چه حافظه خوبی داری..دی
منم بچگی یاد گرفتم یعنی موقعی که دبستان میرفتم.....کار با دقت وپر حوصله هست ولی واس خودم ادم خوبه که یاد بگیری دیگه نباید منت خیاط بکشی:D

بنظرم ادم باید همه کاری که تو زندگیش بهش احتیاج داره رو یاد بگیره:smile:

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
ااااا جدی؟!چه حافظه خوبی داری..دی
منم بچگی یاد گرفتم یعنی موقعی که دبستان میرفتم.....کار با دقت وپر حوصله هست ولی واس خودم ادم خوبه که یاد بگیری دیگه نباید منت خیاط بکشی:D

بنظرم ادم باید همه کاری که تو زندگیش بهش احتیاج داره رو یاد بگیره:smile:
آره من حافظه ام رد خور نداره:D تعریف از خود نیست.........ولی خب حافظه خوب هم همیشه خوب نیست
آخه چه زود یاد گرفتی.......ولی بهتر ادم هر چی سنش کمتر باشه حوصلش بیشتره...........درسته دقیقا.......مامانم بلده ولی فقط واسه خودش میدوزه:D

آره..........باید این حرفتو با طلا نوشت;)

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره من حافظه ام رد خور نداره:D تعریف از خود نیست.........ولی خب حافظه خوب هم همیشه خوب نیست
آخه چه زود یاد گرفتی.......ولی بهتر ادم هر چی سنش کمتر باشه حوصلش بیشتره...........درسته دقیقا.......مامانم بلده ولی فقط واسه خودش میدوزه:D

آره..........باید این حرفتو با طلا نوشت;)
حافظه خوب همیشه خوبه:)

اوهوم از بچگی هر تابستون میرفتم یه چیزی یاد میگرفتم الان همه کاره هیچ کاره ام:biggrin:مامانتم مثل من میمونه..کار بسیار خوبی هم میکنه:D

ممنون اجی

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
حافظه خوب همیشه خوبه:)

اوهوم از بچگی هر تابستون میرفتم یه چیزی یاد میگرفتم الان همه کاره هیچ کاره ام:biggrin:مامانتم مثل من میمونه..کار بسیار خوبی هم میکنه:D

ممنون اجی
چرا الان از هر انگشتت هزار تا هنر میریزه

:biggrin:
قربونت;)