عزیزانکدوم بچه؟؟؟؟؟ مگه بچه ام هست؟؟...........![]()
با همه شماهام سریع کاسه کوزه هاتون رو جمع کنین از اینجا برین که خیلی اراجیف دارن به هم می بافین.
برای رفع هر مشکلی بایدبه متخصصش رجوع کرد.
گرفتین چی گفتم

عزیزانکدوم بچه؟؟؟؟؟ مگه بچه ام هست؟؟...........![]()
ok lets goعزیزان
با همه شماهام سریع کاسه کوزه هاتون رو جمع کنین از اینجا برین که خیلی اراجیف دارن به هم می بافین.
گرفتین چی گفتم
![]()
![]()
![]()
منظورشون از آب همون بچه بود دیگه!آخه این سوال من از بچگی بود!!واسه همین الان زود گرفتم قضیه چیه!اون موقع نمی تونستن تشخیص بدن بچه مال کدوم شوهره ولی حالا چی؟!؟کدوم بچه؟؟؟؟؟ مگه بچه ام هست؟؟...........![]()
کدوم بچه؟؟؟؟؟ مگه بچه ام هست؟؟...........![]()
عزیزانمنظورشون از آب همون بچه بود دیگه!آخه این سوال من از بچگی بود!!واسه همین الان زود گرفتم قضیه چیه!اون موقع نمی تونستن تشخیص بدن بچه مال کدوم شوهره ولی حالا چی؟!؟![]()
ok lets goمنظورشون از آب همون بچه بود دیگه!آخه این سوال من از بچگی بود!!واسه همین الان زود گرفتم قضیه چیه!اون موقع نمی تونستن تشخیص بدن بچه مال کدوم شوهره ولی حالا چی؟!؟![]()
دلیل این امر واضحه. شرایط فیزیولوزیک بدن زن و مرد با هم فرق داره روحیاتشان هم همینطور. ایا مردا هم میتونن بچه دار بشن؟این محدودیت برای زنان به این علت بوجود امده که پدر و مادر بچه معلوم باشند تا مسئولیت نگهداری فرزند را به عهده بگیرند. در ضمن برای خدا چه فرقی میکنه چه زن چه مرد هر دو مخلوق خودش هستند.ما زنو مرد رو برابر افریدیم ولی مرد حق داره 4 تا زن بگیره اما زن یه شوهر بیشتر نمیتونه بکنه![]()
جناب حکیم الحکما!!!ایا شما خیال میکنی بشر یا شما ی نوعی به همه انچه که صلاح بشردر ان است واقفند ؟ اگر شما نیازی به وحی نداری و همه علوم عالم تو مشتته و خطا و اشتباه تو کارت نیست ما املهای ننه مرده ناقص را با اعتقاداتمون تنها بگذار و وقتت را بیهوده تلف نکن
والا من چیزی جز اجحاف درمورد زن نمیبینم
چرا اونوقت یه زن نمیتونه 4 تا شوهر داشته باشه(البته من تایید نمیکنم چنین کاری رو )
ولی مرد میتونه دران واحد حتی بیشتر از 44 تا زن داشته باشه
چون مرد کار میکنه
الانم خیلی از زنا هستن کار میکنن ونون مرداشونو وخانوادشونو میدن
اینارو برای افکار 1400 سال پیش بگو دیگه خیلی قدیمیه این دلایل
خوب تو رازی میشی زنت واسه همه باشه؟؟؟؟؟؟؟......زیباییش واسه همه باشه؟![]()
عزیزان
گرفتین چی گفتم
![]()
![]()
![]()
والا من چیزی جز اجحاف درمورد زن نمیبینم
چرا اونوقت یه زن نمیتونه 4 تا شوهر داشته باشه(البته من تایید نمیکنم چنین کاری رو )
ولی مرد میتونه دران واحد حتی بیشتر از 44 تا زن داشته باشه
چون مرد کار میکنه
الانم خیلی از زنا هستن کار میکنن ونون مرداشونو وخانوادشونو میدن
اینارو برای افکار 1400 سال پیش بگو دیگه خیلی قدیمیه این دلایل
اسلام زن رو گذاشته تو یه حصاری و بهش میگه همه چیزی که تو داری باید برای شوهرت باشه ...
آرایش تو فقط برای شوهرت ...
زیبایی تو فقط برای شوهرت ...
هر کاری که میکنی برای شوهرت ...
خب به نظرت این کالا بودن یه زن برای شوهرش نیست ؟
ببخشید اون موقع نمی شد ولی الان آسونه،با یه آزمایش dnaکاملا مشخص میشه که بچه مال کدوم یکی از شوووهراشه![]()
.....جک جالبی بود
خانوما و آقایوون محترم با عرض شرمندگی باید خدمتون عارض باشم که خیلی بی جنبه هستین.
جنبه یه بحث رو ندارین...
آقای کربلایی حسام محترم شما که دم از اسلام می زنید کجای اسلام گفته که برای بیان والا بودن دین به کسانی که مثلا به فرض گمراه هستند چنین با تحکم باید صحبت کرد؟
چنین باید اعتقادات هر فرد رو به راحتی به سخره گرفت؟
مگه نه این که به سخره گرفتن از گناهان است در دین اسلام؟
و خطاب به دیگران و کسانی که تاپیک رو دارن به.... می دن آقا و خانوم محترم اگه قراره یه تاپیک درست حسابی به معنای واقعی تاپیک باشه با مزه پرونیاتون خرابش نکنین داشتن تعادل رفتاری چیز خوبیه....
دقیقاً اومدم با همین مضمون افاضه بفرمایم دیدم شما تشریف اوردید!
اومدم بگم اینجانب با دیدن ادب و احسان و لطف و منطق و جذبه برادران ارزشی کلاً سه فازم پرید!
با چند گروه مذهبی بحث کردم!
یک دسته فرشته هستند و منطقی و ارام بحث میکنند! فحش و بی ادبی نمیبینی و با اعصاب راحت حرف میزنی!
یک دسته خسته کننده هستند و به شدت از ادم انرژی میگیرند منطقی نیستند و سفسطه میکنند ولی بی ادب نیستند! این موهبت بزرگیه!
یک دسته اونقدر بی منطق و کم ادب هستند که حتی تصور هم کلام شدن باهاشون رنج اوره!
یک دسته هم خداوند محض شادی روان کفار در بین مسلمین افریده است که ما بسیار امتنان داریم از این فضل ایشان!
تقسیم بندی با خودتون!
چاکر حاج خانوم![]()
یه یالایی یه اهمی یه اوهومی
زهره ترک شدم مهرشاد!
جناب حکیم الحکما!!!ایا شما خیال میکنی بشر یا شما ی نوعی به همه انچه که صلاح بشردر ان است واقفند ؟ اگر شما نیازی به وحی نداری و همه علوم عالم تو مشتته و خطا و اشتباه تو کارت نیست ما املهای ننه مرده ناقص را با اعتقاداتمون تنها بگذار و وقتت را بیهوده تلف نکن![]()
در اين مورد توضيح دادم
دقيقا يادم نيست تو اين تاپيك بود يا تاپيك مشابهاش
آهاااااااااان
خوب مشكل هم حل شد
از اين به بعد زنا برن 4 تاشوهر كنن
بعدشم اصلا مسائل اخلاقي و فرهنگي ديگه پيش نمياد
خيليم خوب ميشه
اگه اين حصاره شما از حصار درش بيار عزيز من
اسلام هرزه پرور نيست
شرمنده حاج اقا،گفتم از بوی جورابم میفهمین که اومدم!
![]()
خیر سر اسلام برابرن زن و مرد
امروز پسرم رضایت نامه آورد واسه اردو میگه مامان مدیر گفته باباتون ولی شماست فقط اون امضا کنه
برابری تا چه حد آخه![]()
خیر سر اسلام برابرن زن و مرد
امروز پسرم رضایت نامه آورد واسه اردو میگه مامان مدیر گفته باباتون ولی شماست فقط اون امضا کنه
برابری تا چه حد آخه![]()
بالاخره مملکت اسلامی دیگه
از همين الان تو ذهن بچه اين ذهنيت غلط رو ايجاد ميكنن!واقعا جاي تاسف داره!![]()
چاکر حاج خانوم![]()
این حرف جنابعالی چه ربطی به این جمله ی من در آوردی داشت؟ما زنو مرد رو برابر افریدیم ولی مرد حق داره 4 تا زن بگیره اما زن یه شوهر بیشتر نمیتونه بکنه![]()
مرد باید برتر باشه
از بقیه مردها
از نظر زنها
برتری مرد تعمیم داده میشه به زنها
چون زنها مرد برتر رو انتخاب می کنند
زن باید زیبا باشه نه برتر
مردها زن رو اینطوری انتخاب میکنندو براش مسابقه برتری ترتیب میدن
اون وقت انتخاب اصلح (بهترین) اجرا میشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تساوی زن ومرد..درسته یا غلط؟ | گفتگوی آزاد | 39 | |