ماجرای دختر جوان و پسری که با دادن داروی بیهوشی بار دارش کرد!

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
تمام دنيا و آرزوهايم در او خلاصه شده بود و از صميم قلب دوستش داشتم. من کاخ روياهايم را با خشت وعده هاي پسري بنا کردم که حاضر بودم قلبم را زير پايش بگذارم و جانم را برايش بدهم، اما او خيلي راحت فريبم داد و روسياه و بدبخت شدم.
به گزارش خراسان الميرا ۱۶ سال سن دارد و براي اعلام شکايت از پسري جوان و خانواده اش همراه مادر خود به کلانتري جهاد مشهد مراجعه کرده است. او در بيان داستان زندگي اش گفت: مشکل من از دو سال قبل و زماني که به بهانه درس خواندن به خانه دوستم مي رفتم و با او در خيابان ها پرسه مي زديم شروع شد. يک روز با جواني به نام سينا آشنا شدم و تعريف و تمجيدهاي هم کلاسي ام از تيپ و قيافه اين پسر جوان مرا بيشتر شيفته و دلباخته اش کرد.من در مدت کوتاهي به او وابسته شدم و ما تقريبا هر روز همديگر را مي ديديم و يا با هم صحبت مي کرديم. مادر سينا نيز از رابطه ما خبر داشت و چند بار تلفني با هم صحبت کرده بوديم، اما يک روز پسر مورد علاقه ام گفت خواهر بزرگش از تهران آمده است و مي خواهد مرا ببيند.با خوشحالي همراه او به خانه شان رفتم اما لحظه اي که به داخل آپارتمان رفتم متوجه شدم کسي در خانه نيست.

سينا گفت: چند دقيقه منتظر باش الان مادر و خواهرم مي آيند، آن ها رفته اند براي تو هديه بخرند.او با يک ليوان شربت از من پذيرايي کرد و چند دقيقه بعد سرگيجه عجيبي پيدا کردم. پلک هايم سنگين شد و ديگر نفهميدم چه اتفاقي افتاد. وقتي به هوش آمدم متوجه شدم داخل خودرو سينا هستم و او با گريه و التماس مي گفت: تو همسر آينده ام هستي و نگران مشکلي که به وجود آمده نباش ما خيلي زود با هم ازدواج مي کنيم. من با توجه به مشکلي که برايم به وجود آمده بود به خانه رفتم و اين موضوع را از خانواده ام مخفي نگه داشتم.دو ماه از اين ماجرا گذشت و فهميدم باردار شده ام.

من با سينا تماس گرفتم و گفتم با توجه به وضعيتي که به وجود آمده هر چه زودتر بايد به خواستگاري ام بيايي.او هم پيشنهاد داد يک هفته بعد با مادرش در يک پارک قرار ملاقات بگذاريم و در اين باره صحبت کنيم. دختر نوجوان اشک هايش را پاک کرد و افزود: آن ها سر قرار حاضر شدند و مادر سينا گفت: ابتدا بايد بچه ات را سقط کني چون اين بچه آبروي همه ما را خواهد برد. من به تو قول مي دهم که خودم در کمتر از دو ماه شرايط ازدواج شما را فراهم کنم.

آن ها با اين وعده هاي شوم مرا با خودرو به خانه اي در حاشيه شهر بردند و عمل سقط جنين را انجام داديم. اما با حال و روزي که داشتم به محض اين که به خانه برگشتم مادرم متوجه غيرطبيعي بودن حالم شد و من موضوع را برايش تعريف کردم. ما بلافاصله به سراغ سينا و مادرش رفتيم، اما آن ها خانه خود را تغيير داده اند و هيچ شماره و نشاني از آن ها نداريم.

الميرا در پايان گفت: از تمام دختران جوان خواهش مي کنم از لبخند هوس و قول و قرارهاي خياباني دوري کنند و در هر مسئله اي با پدر و مادر خود مشورت داشته باشند تا دچار مشکل نشوند.در خور يادآوري است، تحقيقات ويژه اي با توجه به ادعاي دختر نوجوان و مادرش آغاز شده است و جست وجوهاي پليس براي دستگيري متهمان پرونده ادامه دارد.
منبع

Nooshin-M

عضو جدید
مرسی تأسف داره؛دختره رو بدبخت کرد مرتیکه اشغال؛کیه که عبرت بگیره؛1ماه دیگه 2باره میبینی سر 10تا دختر اینجوری کلاه میره؛پشیمونی چه فایده داره‏?‏والا ماهم این سنو گذروندیم اما نه با حماقت

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی تأسف داره؛دختره رو بدبخت کرد مرتیکه اشغال؛کیه که عبرت بگیره؛1ماه دیگه 2باره میبینی سر 10تا دختر اینجوری کلاه میره؛پشیمونی چه فایده داره‏?‏والا ماهم این سنو گذروندیم اما نه با حماقت

======================

تایید می شود :w16:

و من الله توفیق

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
نوشین جان امروزه تو جامعه پرشده از گرگای انسان نما که هیچ حد و حدودی رو رعایت نمیکنن و براشون هیچ چیزی مهم نیست و متاسفانه نبودن آموزش درست از سوی دولت و آموزش و پرورش در مدارس باعث شده این مشکلات روز به روز بیشتر بشه:cry:

Nooshin-M

عضو جدید
خوبه ادم عقلش کار کنه؛ضرر که نداره؛نمیخوام از خودم بگم نه؛اما هیچ وقت فرصت ندادم پدر و مادرم در این رابطه ها بهم تذکر بدن؛2بار که گفتن چی بده چی خوب رفت تو مغرم؛فکر نکن از اون دخترای سروسادم که از چیزی خبر ندارن؛نه؛اما یاد گرفتم هیچ وقت فرصت ضربه زدن هیچ کسیرو به خودم مخصوصا تو این موارد ندم

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه ادم عقلش کار کنه؛ضرر که نداره؛نمیخوام از خودم بگم نه؛اما هیچ وقت فرصت ندادم پدر و مادرم در این رابطه ها بهم تذکر بدن؛2بار که گفتن چی بده چی خوب رفت تو مغرم؛فکر نکن از اون دخترای سروسادم که از چیزی خبر ندارن؛نه؛اما یاد گرفتم هیچ وقت فرصت ضربه زدن هیچ کسیرو به خودم مخصوصا تو این موارد ندم
حق با توئه اما نوشین جان همه که یه جور نیستن! یه دختر تو سن بلوغ با یکم حرفای احساساتی و عاشقانه و قول و قرار ازدواج خیلی راحت گول میخوره و حتی شاید نیازی به بیهوش کردن هم نباشه اما آیا فقط خود اون دختر مقصره؟ به نظر من کمترین تقصیر را اون دختر داره بیشترین تقصیر گردن دولت و سیستم آموزشی اشتباه اون و خانواده اون دختره

ahmadi-2010

عضو جدید
ببخشید ولی من حرف شما رو قبول ندارم....چون این مسائل و این دست اندازیها همیشه بوده و هست ربطی هم به هیچ چیزی نداره....اون دختره باید عاقل می بود و پدر و مادرش باید یادش میدادن و نظارت بیشتری رو دخترشون میداشتن!!!
حالا این مرتیکه آشغال به قول شما نبود یکیه دیگه!!!!

Nayere

عضو جدید
ببخشید ولی من حرف شما رو قبول ندارم....چون این مسائل و این دست اندازیها همیشه بوده و هست ربطی هم به هیچ چیزی نداره....اون دختره باید عاقل می بود و پدر و مادرش باید یادش میدادن و نظارت بیشتری رو دخترشون میداشتن!!!

منم با شما موافقم!

تو جامعه ما عادت کردن که همه گناه رو بندازن گردن پسر در صورتی که تا دختر نخواد پسر هیچ کاری نمی تونه بکنه!

این دختر هم اگر عاقل می بود حداقل خونه پسره نمی رفت و یا از اون بدتر وقتی میدید خونه خالیه اونجا رو ترک میکرد

مطمئن باشید اون دختر همچین هم ناراضی نبوده فقط می خواد با مظلوم نمایی خودش رو از گناه نجات بده و گرنه حتما پسر ه هم حرفای شنیدنی داشته واسه گفتن!!!

ahmadi-2010

عضو جدید
منم با شما موافقم!

تو جامعه ما عادت کردن که همه گناه رو بندازن گردن پسر در صورتی که تا دختر نخواد پسر هیچ کاری نمی تونه بکنه!

این دختر هم اگر عاقل می بود حداقل خونه پسره نمی رفت و یا از اون بدتر وقتی میدید خونه خالیه اونجا رو ترک میکرد

مطمئن باشید اون دختر همچین هم ناراضی نبوده فقط می خواد با مظلوم نمایی خودش رو از گناه نجات بده و گرنه حتما پسر ه هم حرفای شنیدنی داشته واسه گفتن!!!
الحق که گل گفتی.....
از قدیم گفتن یه زن نجیب اگه از یه در پادگان که همه مردن بره تو از در دیگش سالم درمیاد!!!
باید از اون دختر پرسید که اگه مشکلی برات پیش نمیومد حاضر بودی این ارتباط رو قطع کنی یا به کسی بگی؟؟؟؟!!!!

Nayere

عضو جدید
الحق که گل گفتی.....
از قدیم گفتن یه زن نجیب اگه از یه در پادگان که همه مردن بره تو از در دیگش سالم درمیاد!!!
باید از اون دختر پرسید که اگه مشکلی برات پیش نمیومد حاضر بودی این ارتباط رو قطع کنی یا به کسی بگی؟؟؟؟!!!!

از قدیم گفتن کرم از ... :biggrin:

golrokh

اخراجی موقت
واقعا متاسفم !!!:(
هم دردیو چجوری نشون میدن افشین جاااان!!!؟؟؟:surprised:
من الان حسه هم دردی دارم زیاد....:cry::cry::cry:

Nooshin-M

عضو جدید
:smile:
اگه حرفمو قبول نداری پس به کجای نظرم مهر تایید زدی؟!!
چرا قبول نمیکنید که این اشتباه 2طرفه بوده؟
چرا نمیگیدخانواده ی اون پسر باید رو فرزندشون نظارت داشته باشن؟
چرا فقط دختر باید عاقل باشه و حواسش رو بده؟که اگرم عاقل نبود پسره اونو مثل 1گرگ طعمه ی خودش کنه.یعنی پسره نباید جلوی این حس کثیفشو بگیره؟

sima_angel

عضو جدید
منم موافقم اون دختره اگه عاقل بود هیچ وقت باهاش نمیرفت من یه نفرو میشناسم که اونم هم همین کارو کرده البته خودش راضی بوده من میگم اصلاپسره قصد ازدواج داشته اگه پسره یه بلایی سرش اومد و مرد دختره می خواد چیکار کنه ادم خودش باید عاقل باشه

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام گلرخم همدیدری چیه آجی نمی تونی همدردی نشون بدی...
یعنی وقت یه مصیبت و مشکل زمانی هم دردی درسته که اون درد رو کشیده باشی و به قول شاعر گفتی...
احساس سوختن به تماشا نمی شود آتش بگیر تا بدانی چه می کشم

golrokh

اخراجی موقت
سلام گلرخم همدیدری چیه آجی نمی تونی همدردی نشون بدی...
یعنی وقت یه مصیبت و مشکل زمانی هم دردی درسته که اون درد رو کشیده باشی و به قول شاعر گفتی...
احساس سوختن به تماشا نمی شود آتش بگیر تا بدانی چه می کشم

به به!!!
شاعر چه میگوید!:D

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به!!!
شاعر چه میگوید!:D
شاعر خیلییییییییییییییییی چیز میز میگه آجی آخه بیکارن شاعرا برا ماها شعر وش اعری در وکنن :D5تومن وشد
مثلا شاعر میگه
من دوست دارم خیلی من دوست دارم لیلی ولی چه فایده افسوس ستاره سهیلی
(ستاره سهیل )کجاس الن بیا پست بده :surprised:

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
گلرخ بریم یه جا دیگه بحریفیم خوبه نه؟؟اسپم خونه نکنیم اینجا را بیا بریم چت کدوم چت همون که یا هو نام داره ها بله .....

Nayere

عضو جدید
:smile:
اگه حرفمو قبول نداری پس به کجای نظرم مهر تایید زدی؟!!
چرا قبول نمیکنید که این اشتباه 2طرفه بوده؟
چرا نمیگیدخانواده ی اون پسر باید رو فرزندشون نظارت داشته باشن؟
چرا فقط دختر باید عاقل باشه و حواسش رو بده؟که اگرم عاقل نبود پسره اونو مثل 1گرگ طعمه ی خودش کنه.یعنی پسره نباید جلوی این حس کثیفشو بگیره؟

این حس کثیف نیست، فقط گاهی خوب استفاده نمیشه!!!

مطمئن باش تا دختر چراغ سبز نشون نده پسر جرات هیچ کاری رو نداره!!!

کمی بدون تعصب قضاوت کن دوست من! :gol:

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشیداولی پسراهمشون.......فقط به درد سرکارگذاشتن میخورن

شما هم ببخشید اما این یه حس متقابل دو طرفس ..

عجیبه همه راحت همرو جمع میبندن.. انقدر راحت به خودتون اجازه میدین ؟؟ حالا چه شوخی چه جدی ..!!

Nooshin-M

عضو جدید
این حس کثیف نیست، فقط گاهی خوب استفاده نمیشه!!!

مطمئن باش تا دختر چراغ سبز نشون نده پسر جرات هیچ کاری رو نداره!!!

کمی بدون تعصب قضاوت کن دوست من! :gol:
عزیزم (حس کثیف) منظور تجاوزهههههه...
به نظرت حس اینکه بخوای به کسی تجاوز کنی حس پاکیه!!؟
از کی تا حالا؟
اول درست حرفامو بخون تا منظورمو دریابی....

Nayere

عضو جدید
عزیزم (حس کثیف) منظور تجاوزهههههه...
به نظرت حس اینکه بخوای به کسی تجاوز کنی حس پاکیه!!؟
از کی تا حالا؟
اول درست حرفامو بخون تا منظورمو دریابی....

عزيزم حس كثيف در وجود هيچ بشري وجود نداره!!!

يه حسيه كه اولش پاكه بعد تحت شرايطي ميشه كثيف!!!

و اون شرايط رو دخترا خودشون بوجود ميارن!

افتاد الان؟؟؟

ashkan_y

عضو جدید
من میگم مشکل اصلی از دختره بوده اولا نباید این رابطه شو حتی اگه واقعا به ازدواج میرسیده از خونوادش مخفی نگه میداشته ، حال این موردو کوتاه میآیم .چرا رفت خونشون ؟ چرا تا دید خونه خالیه نرفت بیرون ؟ چرا خونوادش بهش یاد ندادن که چیزی از دیگرون نگیره و نخوره مخصوصا جاهایی که بار اولشه میره ؟حالا در مورد بعد از خونه خالی چرا ماجرا رو واسه مادرش نگفته ؟؟؟؟ چرا رفته جنین رو سقط کرده ؟ اگه به خونوادش خبر میداد میتونستن از رو جنین آزمایشات ژنتیکی انجام بدن و پسره و خونوادشونو دستگیر کنن . مثلا با این کار می خواست آبرو داری کنه ؟

چرا طرف داری بی جا میکنید به نظر من اشکال از هر دو طرف بوده قبول دارم پسره آدم پست و کثیفی بوده که به خودش چنین اجازه ای رو داده ولی دوستی اول و آخرش همینه اگه از خونواده مخفی نگه داشته بشه.

آخرین ویرایش:

forsha

عضو جدید
من میگم مشکل اصلی از دختره بوده اولا نباید این رابطه شو حتی اگه واقعا به ازدواج میرسیده از خونوادش مخفی نگه میداشته ، حال این موردو کوتاه میآیم .چرا رفت خونشون ؟ چرا تا دید خونه خالیه نرفت بیرون ؟ چرا خونوادش بهش یاد ندادن که چیزی از دیگرون نگیره و نخوره مخصوصا جاهایی که بار اولشه میره ؟حالا در مورد بعد از خونه خالی چرا ماجرا رو واسه مادرش نگفته ؟؟؟؟ چرا رفته جنین رو سقط کرده ؟ اگه به خونوادش خبر میداد میتونستن از رو جنین آزمایشات ژنتیکی انجام بدن و پسره و خونوادشونو دستگیر کنن . مثلا با این کار می خواست آبرو داری کنه ؟

چرا طرف داری بی جا میکنید به نظر من اشکال از هر دو طرف بوده قبول دارم پسره آدم پست و کثیفی بوده که به خودش چنین اجازه ای رو داده ولی دوستی اول و آخرش همینه اگه از خونواده مخفی نگه داشته بشه.
این حرفهایی که گفتی همه درستن اما اینو در نظر نگرفتی که این دختره فقط 16 سالشه و یه دختر 16 ساله انقدر بچه هست که نتونه درست به آینده فکر کنه
ایراد اصلی ار خانواده هاست که نمیفهمن بچه هاشون کی بزرگ میشن و کی باید اونا رو برای وارد شدن به اجتماع آماده کنن