ماجرای دختر جوان و پسری که با دادن داروی بیهوشی بار دارش کرد!

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید ولی من حرف شما رو قبول ندارم....چون این مسائل و این دست اندازیها همیشه بوده و هست ربطی هم به هیچ چیزی نداره....اون دختره باید عاقل می بود و پدر و مادرش باید یادش میدادن و نظارت بیشتری رو دخترشون میداشتن!!!
حالا این مرتیکه آشغال به قول شما نبود یکیه دیگه!!!!
با این قسمت حرفتون موافقم;)
منم با شما موافقم!

تو جامعه ما عادت کردن که همه گناه رو بندازن گردن پسر در صورتی که تا دختر نخواد پسر هیچ کاری نمی تونه بکنه!

این دختر هم اگر عاقل می بود حداقل خونه پسره نمی رفت و یا از اون بدتر وقتی میدید خونه خالیه اونجا رو ترک میکرد

مطمئن باشید اون دختر همچین هم ناراضی نبوده فقط می خواد با مظلوم نمایی خودش رو از گناه نجات بده و گرنه حتما پسر ه هم حرفای شنیدنی داشته واسه گفتن!!!
قبول اون دختر باید عاقل باشه اما ما باید شرایط سنی اونم در نظر بگیریم اون توی سنی هست که یه دختر خیلی راحت فریب میخوره. اگر به قول شما اون دختر خودش راضی بوده بازم احتیاجی به بیهوش کردن بوده؟؟؟؟؟:w20:
از قدیم گفتن کرم از ...
البته باید فهمید چرا یه درخت باید کرم بگیره!!
ببخشیداولی پسراهمشون.......فقط به درد سرکارگذاشتن میخورن
:surprised:ببخشیدا اما اینجا اونی که سر کار رفته دختره هست نه پسره :thumbsup2:

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا متاسفم !!!:(
هم دردیو چجوری نشون میدن افشین جاااان!!!؟؟؟:surprised:
من الان حسه هم دردی دارم زیاد....:cry::cry::cry:
:surprised:اینجوری نشون میدند:crying:
یادممم رفت بگمم، دلم میخواد برممم پسررو شقه شقه کنممممم:mad:
:biggrin:کوتاه بیا گلرخ جان به قول دوستان یه طرفه پیش قاضی نرو.در ضمن این پسره خطرناکه مگه نمیبینی با دختر مردم چیکار کرده؟؟؟:D
:smile:
اگه حرفمو قبول نداری پس به کجای نظرم مهر تایید زدی؟!!
چرا قبول نمیکنید که این اشتباه 2طرفه بوده؟
چرا نمیگیدخانواده ی اون پسر باید رو فرزندشون نظارت داشته باشن؟
چرا فقط دختر باید عاقل باشه و حواسش رو بده؟که اگرم عاقل نبود پسره اونو مثل 1گرگ طعمه ی خودش کنه.یعنی پسره نباید جلوی این حس کثیفشو بگیره؟
کاملا موافقم این اشتباه دو طرفه بوده و شاید هر دو به یه اندازه مقصر باشن ولی آیا هر دو به یه اندازه ضرر کرده اند؟؟؟؟؟

منم موافقم اون دختره اگه عاقل بود هیچ وقت باهاش نمیرفت من یه نفرو میشناسم که اونم هم همین کارو کرده البته خودش راضی بوده من میگم اصلاپسره قصد ازدواج داشته اگه پسره یه بلایی سرش اومد و مرد دختره می خواد چیکار کنه ادم خودش باید عاقل باشه
شما همش میگید دختره باید خودش عاقل باشه اما تو این سن عاقل ترین دختر هم ممکنه به راحتی فریب بخوره اینو با چشمای خودم دیدم که کسایی که ادعای عاقلی میکردن نه به این صورت ولی به نحوی دیگه فریب خوردند
این حس کثیف نیست، فقط گاهی خوب استفاده نمیشه!!!

مطمئن باش تا دختر چراغ سبز نشون نده پسر جرات هیچ کاری رو نداره!!!

کمی بدون تعصب قضاوت کن دوست من! :gol:
;)

ashkan_y

عضو جدید
این حرفهایی که گفتی همه درستن اما اینو در نظر نگرفتی که این دختره فقط 16 سالشه و یه دختر 16 ساله انقدر بچه هست که نتونه درست به آینده فکر کنه
ایراد اصلی ار خانواده هاست که نمیفهمن بچه هاشون کی بزرگ میشن و کی باید اونا رو برای وارد شدن به اجتماع آماده کنن
این قدر تقصیر رو سر خونواده بد بخت نندازید ، آدم خوش باید عقل داشته باشه همه چیو که نباید به آدم بگن . قبول دارم 16 سالش بوده . ولی یه دختر 16 ساله اصلا به جز درسش نباید به چیز دیگه فک کنه . 16 ساله یعنی دوم دبیرستان . 2 سال دیگه کنکور داره باید به فکر دوس پسر بازی یا ازدواج باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

forsha

عضو جدید
این قدر تقصیر رو سر خونواده بد بخت نندازید ، آدم خوش باید عقل داشته باشه همه چیو که نباید به آدم بگن . قبول دارم 16 سالش بوده . ولی یه دختر 16 ساله اصلا به جز درسش نباید به چیز دیگه فک کنه . 16 ساله یعنی دوم دبیرستان . 2 سال دیگه کنکور داره باید به فکر دوس پسر بازی یا ازدواج باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2 سال خودش یه عمره همین که دختره قضیه رو از اول به خانوادش اطلاع نداده یعنی اینکه یا با خانواده صمیمی نیست یا اینکه انقدر بچه هست که فکر میکنه خودش عقل کله و میتونه همه ی قضایا رو به تنهایی حل کنه
یه مادر باید اونقدر با دخترش صمیمی باشه که اگه دختره با یه پسری دوست شد بیاد بهش بگه

ashkan_y

عضو جدید
2 سال خودش یه عمره همین که دختره قضیه رو از اول به خانوادش اطلاع نداده یعنی اینکه یا با خانواده صمیمی نیست یا اینکه انقدر بچه هست که فکر میکنه خودش عقل کله و میتونه همه ی قضایا رو به تنهایی حل کنه
یه مادر باید اونقدر با دخترش صمیمی باشه که اگه دختره با یه پسری دوست شد بیاد بهش بگه
آره قبول دارم . ولی والا منم 16 سالگی رو گذروندم از این خبرا نبوده اصلا اون موقع به جز درس به چیزی فک نمی کردیم . یه دخترم که نگای چپ میکرد یه نیشتک مینداختیم و رد میشدم و تا دانشگاه طعم وابستگی رو نچشیده بودیم . حالا 2 حالت داره یا پسره خوب تونته بوده مخ دختره رو بزنه یا واقعا دختره دختر ساده ای بوده

forsha

عضو جدید
خب همه ی آدما که مثل هم نیستن این دختره حتما از 16 سالگی نیاز عاطفی داشته که پسره رو قبول کرده دیگه

Nooshin-M

عضو جدید
عزيزم حس كثيف در وجود هيچ بشري وجود نداره!!!

يه حسيه كه اولش پاكه بعد تحت شرايطي ميشه كثيف!!!

و اون شرايط رو دخترا خودشون بوجود ميارن!

افتاد الان؟؟؟
بالاخره که شد حس کثیف‏?قاتل هم اولش که بدنیا میاد 1نوزاده مثل بقیه نوزادا؛بزرگ که شد قاتل میشه؛ایا اون موقع میشه بگی :نه این همون نوزاده‏?نه دوست من قاتل قاتله ما با الانش کار داریم انه زمان کودکیش؛و اون میل جنسی هم یک میل و غریزه ی ذاتی و خدا نهاده تو وجود ادم اما تا زمانیکه پاک استفاده شه حسه پاکیه؛پس قبول کن اون حس حسه کثیفی بوده؛و اینکه منم دو طرفه بودنه اشتباه رو قبول دارم؛حالا جا افتاد‏?‏

ashkan_y

عضو جدید
بالاخره که شد حس کثیف‏?قاتل هم اولش که بدنیا میاد 1نوزاده مثل بقیه نوزادا؛بزرگ که شد قاتل میشه؛ایا اون موقع میشه بگی :نه این همون نوزاده‏?نه دوست من قاتل قاتله ما با الانش کار داریم انه زمان کودکیش؛و اون میل جنسی هم یک میل و غریزه ی ذاتی و خدا نهاده تو وجود ادم اما تا زمانیکه پاک استفاده شه حسه پاکیه؛پس قبول کن اون حس حسه کثیفی بوده؛و اینکه منم دو طرفه بودنه اشتباه رو قبول دارم؛حالا جا افتاد‏?‏
آره دقیقا همینه .دوطرف اشتباه کردن اول از طرف پسر و بعد از طرف دختر برعکسشم میشه گفت

ashkan_y

عضو جدید
خاک بر سر مادر پسره,ادم تا این حد کثیفم پیدا میشه:mad:
بهتره چشماتونو بیشتر باز کنید چون آدمای کثیف ترن هستن که بعد از کارشون سر دختره رو زیر آب می کنن و یه جایی ولش میکنن به امان خدا . چنین آدمایی هستن چه پسرش و په دخترش ، آدم عاقل باید حواسش و خودش باشه

ashkan_y

عضو جدید
وااااااااااااااااااااااااااااااای:crying2:
بابا رمانتیک ، احساساتی
اگه بری مناطق پایین شهر رو نگا کنی فکنم مشکل کم آبی رفع بشه .
باید ببینی تو اونجا ها چه کثافت کاریی هایی که نمیکنن و اسم خودشونو میذارم آدم ( در حالی که حیوان هم اینجوری نیست )

ashkan_y

عضو جدید
تقصیره پسراست !!!

بعضیاشون یه کارایی میکنن که نمیتونی به بقیه هم اعتماد کنی!!!
این دیگه مشکل شماست .
چشماتونو باز کنید تا درست انتخاب کنید و اول از همه به خونوادتون خبر بدید . ( ولی به او بگید خبر ندارن )
من خودم از یه دختر خاستگاری کردم ( شخصا رفتم جلو و پیشنهادمو بهش دادم ، گفت باید فک کنم گفتم تنها نه با خونوادتون در مورد من فک کن ) من خودم به شخصه از دوستی های اینجوری متنفرم و تا وقتی که واسه ازدواج نباشه حاضر نیستم با دختری رابطه داشته باشم و دوست دارم هم خونواده خودم و هم دختر از رابطمون خبر داشته باشه . اون خاستگاری خدا رو شکر به نتیجه نرسید چون از لحاظ خونوادگی به هم نمیخوردیم در صورتی که اگه خونواده هامون خبر نداشتن ما به هم وابسته میشدیم و دیگه دل کندن امکان پذیر نبود . (خونواده هامون خبر داشتن ولی با هم اثلا در تماس نبودن حتی 1 بار ) پس مشکل از دختره بود نه پسر

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ها گفتن مشکل از دختره بوده. ولی من یه چیزی رو میدونم اگه دختره خودش کرم داشته پس پسره واسه چی مجبور شده بیهوشش کنه؟؟؟
دخترا با هم فرق میکنن. من خودم از بچگی با این جور مسائل بیشتر از روی ترس و بدبینی برخورد کردم واسه همین هم حواسمو خوب جمع کردم که کسی نتونه از این کلاه ها سرم بذاره ولی بعضی از دخترا اکثرا از روی احساسات و خوشبینانه عمل میکنن مثل همین دختری که ماجراشو اینجا خوندین.
این دختر به دوست پسرش واقعا به دید همسر آینده نگاه میکرد. پس وقتی پسره بهش گفته بیا خواهرم میخواد ببیندت اصلا به چیزی شک نکرده تازه خوشحال هم شده چون با خودش فکر کرده دارم میرم خونواده ی همسر آیندمو ببینم.
هر بلایی سرش اومده به خاطر احساساتی بودن ، خوش بینی و البته کم عقلیش سرش اومده.
ولی یادمون نره که اون فقط 16 سالشه و یه دختر 16 ساله اگه قبلا یه سری هشدار ها رو از طرف جامعه یا خانواده دریافت نکرده باشه هنوز یه بچه هست که خوب و بد رو نمیتونه درست تشخیص بده

nobody!

عضو جدید
این دیگه مشکل شماست .
چشماتونو باز کنید تا درست انتخاب کنید و اول از همه به خونوادتون خبر بدید . ( ولی به او بگید خبر ندارن )
من خودم از یه دختر خاستگاری کردم ( شخصا رفتم جلو و پیشنهادمو بهش دادم ، گفت باید فک کنم گفتم تنها نه با خونوادتون در مورد من فک کن ) من خودم به شخصه از دوستی های اینجوری متنفرم و تا وقتی که واسه ازدواج نباشه حاضر نیستم با دختری رابطه داشته باشم و دوست دارم هم خونواده خودم و هم دختر از رابطمون خبر داشته باشه . اون خاستگاری خدا رو شکر به نتیجه نرسید چون از لحاظ خونوادگی به هم نمیخوردیم در صورتی که اگه خونواده هامون خبر نداشتن ما به هم وابسته میشدیم و دیگه دل کندن امکان پذیر نبود . (خونواده هامون خبر داشتن ولی با هم اثلا در تماس نبودن حتی 1 بار ) پس مشکل از دختره بود نه پسر
چه راحت با یه تجربه شخصی درمورد مشکل به این بزرگیه یه دختر "قضاوت "می کنید؟!
"""پس مشکل از دختره بوده نه پسر"""!
انگشت اتهامو چه راحت سمت اون دختر گرفتی!!از دلش چه میدونی....هرچند که یه نفریکه برام خیلی عزیز بود هم تو این بحثشرکت کردند و حرفی زدند که انتظار این چنین قضاوتی را نداشتم...بقیه بماند!
چشماتون تااین اندازه باز کردید که در اخر به این نتیجه برسید؟!
همین؟!!

nobody!

عضو جدید
بهتره چشماتونو بیشتر باز کنید چون آدمای کثیف ترن هستن که بعد از کارشون سر دختره رو زیر آب می کنن و یه جایی ولش میکنن به امان خدا . چنین آدمایی هستن چه پسرش و په دخترش ، آدم عاقل باید حواسش و خودش باشه

راست می گی...موافقم...اونایی که گفتید بیشترشون تایید منم هست...جز یه مورد که واقعا ناراحت کننده قضاوت کردید...

ashkan_y

عضو جدید
چه راحت با یه تجربه شخصی درمورد مشکل به این بزرگیه یه دختر "قضاوت "می کنید؟!
انگشت اتهامو چه راحت سمت اون دختر گرفتی!!از دلش چه میدونی....هرچند که یه نفریکه برام خیلی عزیز بود هم تو این بحثشرکت کردند و حرفی زدند که انتظار این چنین قضاوتی را نداشتم...بقیه بماند!
چشماتون تااین اندازه باز کردید که در اخر به این نتیجه برسید؟!
همین؟!!
بحث های قبلی رو بخونید بعد اینجوری بگید .
دختر 16 ساله رو چه به عشق و عاشقی حتی پسره 16 ساله هم همینه زیر 20 سالگی حتی فکر کردنشم واسشون از سمم بدتره . مشکل اصلی خانواده دختر بوده که دخترشونو راهنمایی نکرده و بعد از اون خود دختره بوده که تا این حد ساده بوده و راحت گول خورده اصلا دختره وقتی می دونسته مادر پسره از ماجرا خبر داره چرا به مامان خودش نگفته ؟ اینجا مشکل از کی بوده ؟!!! آقا یا خانم تعصبی

Nayere

عضو جدید
خیلی ها گفتن مشکل از دختره بوده. ولی من یه چیزی رو میدونم اگه دختره خودش کرم داشته پس پسره واسه چی مجبور شده بیهوشش کنه؟؟؟
دخترا با هم فرق میکنن. من خودم از بچگی با این جور مسائل بیشتر از روی ترس و بدبینی برخورد کردم واسه همین هم حواسمو خوب جمع کردم که کسی نتونه از این کلاه ها سرم بذاره ولی بعضی از دخترا اکثرا از روی احساسات و خوشبینانه عمل میکنن مثل همین دختری که ماجراشو اینجا خوندین.
این دختر به دوست پسرش واقعا به دید همسر آینده نگاه میکرد. پس وقتی پسره بهش گفته بیا خواهرم میخواد ببیندت اصلا به چیزی شک نکرده تازه خوشحال هم شده چون با خودش فکر کرده دارم میرم خونواده ی همسر آیندمو ببینم.
هر بلایی سرش اومده به خاطر احساساتی بودن ، خوش بینی و البته کم عقلیش سرش اومده.
ولی یادمون نره که اون فقط 16 سالشه و یه دختر 16 ساله اگه قبلا یه سری هشدار ها رو از طرف جامعه یا خانواده دریافت نکرده باشه هنوز یه بچه هست که خوب و بد رو نمیتونه درست تشخیص بده

مشکل همینجاست!
اصلا معلوم نیست گفته های این دختر تا چقدر صحت داشته؟؟؟

وقتی پسره نباشه که از خودش دفاع کنه از کجا معلوم دختره برای تبرئه خودش هر دورغی رو نگفته باشه

شاید اصلا با میل خودش رفته و بیهوشی هم در کار نبوده فقط چون این وسط یه جنینی هم پیدا شده ماجرا رو مجبور شده لو بده

؟؟؟

ashkan_y

عضو جدید
مشکل همینجاست!
اصلا معلوم نیست گفته های این دختر تا چقدر صحت داشته؟؟؟

وقتی پسره نباشه که از خودش دفاع کنه از کجا معلوم دختره برای تبرئه خودش هر دورغی رو نگفته باشه

شاید اصلا با میل خودش رفته و بیهوشی هم در کار نبوده فقط چون این وسط یه جنینی هم پیدا شده ماجرا رو مجبور شده لو بده

؟؟؟
ایول
کاراگاه بازی شده ؟
الف :اصلا شاید چنین اتفاقی نیافتاده فقط ما سرکاریم ؟
ب : شایدم از این بد تر شده نخواسته ما زیاد ناراحت بشیم ؟
ج: شاید راست گفته ؟
د : همه موارد امکان داره ؟