ماجرای بالا رفتن قیمت طلا و دلار

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی عجیبه ! با اینکه این روزها صدا و سیما مرتبا” خبرهای سقوط ارزش دلار را اعلام می کند ولی در تهران ساعت به ساعت قیمت طلا ودلار روبه افزایش است و با اینکه مسوولین حدود ۱۰ روز پیش اعلام کرده بودند اوضاع را کنترل می کنند ولی این وضع همچنان ادامه دارد.

جزییات بیشتر در تابناک

*Essi*

اخراجی موقت
آخه تو ایران کلا همه چیز آرومه و ملت همه خوشحالند.

نه مشکل بیکاری هست نه تورم نه افزایش لجام گسیخته قیمت ها و نه..................

ولی دنیا خیلی نا آرام است،اگه میخواهید از بدبختی های مردم دنیا سر در بیارید،کافیه به اخبار رسانه ملی رجوع کنید.

تمامی جزئیات منتشر میشه،حتی نجف زاده دیشب به طور اختصاصی از پاریس گزارش پخش میکرد!!!!

اما چه کسی میاد بازار تهران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز

ولی دنیا خیلی نا آرام است،اگه میخواهید از بدبختی های مردم دنیا سر در بیارید،کافیه به اخبار رسانه ملی رجوع کنید.

تمامی جزئیات منتشر میشه،حتی نجف زاده دیشب به طور اختصاصی از پاریس گزارش پخش میکرد!!!!

حالا يه عده پولدار پولدارتر و قشر متوسط وضعيف ضعيفتر ميشن

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی عجیبه ! با اینکه این روزها صدا و سیما مرتبا” خبرهای سقوط ارزش دلار را اعلام می کند ولی در تهران ساعت به ساعت قیمت طلا ودلار روبه افزایش است و با اینکه مسوولین حدود ۱۰ روز پیش اعلام کرده بودند اوضاع را کنترل می کنند ولی این وضع همچنان ادامه دارد.

جزییات بیشتر در تابناک

نمیدونم اون تحلیل که نوشتید رو از کجا آوردید، نوشته خودتونه یا نظر یک اقتصاد دان...

ولی در حدی که من میدونم چیز عجیبی صدا و سیما نگفته، هم خبر سقوط ارزش دلارش درسته، هم افزایش قیمت طلا درسته و هم اینکه گفتن اوضاع رو کنترل کرده اند، چه جوری الآن میگم:

این نمودارهای کاهش ارزش دلار در بازار فارکسه (بازار بورس بین المللی ارز)

دلار در برابر یورو

دلار در برابر ین

دلار در برابر دلار کانادا

دلار در برابر فرانک سوییس

توی همه نمودارها میبینید که ارزش دلار در برابر ارزهای کشورهای دیگه به شدت سقوط کرده در هفته های اخیر

در مورد طلا:
قیمت طلا در ایران از دو عامل تاثیر میگیره، یکی قیمت جهانی و یکی معاملات داخل کشور و عرضه و تقاضایی که روی طلا هست، چیزی که کنترل شده، عرضه و تقاضای داخل کشوره و در اصل عامل داخلی موثر بر قیمت طلا رو کنترل کرده اند، افزایش قیمت جهانی طلا همچنان ادامه داره و این رو کسی نمیتونه کاریش کنه تا بازار خودش برگرده:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

آقا اسی واسه خودتون بهتره کمی در اقتصاد دنیا جستجو کنید تا وضعیت نابسامان و به هم ریخته اقتصادهای بزرگ دنیا از جمله آمریکا رو متوجه بشید، و ندانسته حرفی نزنید که مطلعین بهتون شک کنند و خدای نکرده بخندند...

*Essi*

اخراجی موقت
آقا اسی واسه خودتون بهتره کمی در اقتصاد دنیا جستجو کنید تا وضعیت نابسامان و به هم ریخته اقتصادهای بزرگ دنیا از جمله آمریکا رو متوجه بشید، و ندانسته حرفی نزنید که مطلعین بهتون شک کنند و خدای نکرده بخندند...

شما اصلا بحث من را متوجه نشدید.
من کجا گفتم دنیا عالیه و ما فقط خرابیم؟؟؟!!!!!

گفتم اخبار ورشکستگی و تورم و مشکلات اقتصادی و اعتصابات و......... تمامی کشورها پوشش کامل خبری داده میشه،اما یک نفر نمیاد بگه اقتصاد این مملکت چشه!!!!

یک نفر نمیاد بگه کارخانه ها داغونند ، بیکاری به شدت در حال افزایشه و..........

sgm

عضو جدید

اَ . . چقدر اطلاعات اقتصادی . .اَ . .
بابا اینارو ول کن، همه جای دنیا از هر لحاظ خرابه، ایران(اسلامیه) ما بهترین جای دنیاست، همه چی داریم، همه جور امکانات، اقتصاد و غیره هم که درسته و مردم بهترین کیف دنیا رو می کنن، فقط یه چند تا بی حجاب و فتنه گر هستن که از اونا رو هم از بین ببریم، به ایده آل امام زمونی رسیدیم و تکمیل.آره بابا اینارو ولشون کن.:w01:

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برژینسکی میگه :

امریکا دوست و دشمن نداره بلکه امریکا فقط منافع داره

اقای رئیس جمهور اسلامی ایران میگه :

ایران منافع نداره بلکه ایران فقط دوست و دشمن داره

خوب اینم از وضع کشورمون

نکنه بازارهای طلای امریکا و ... هم تعطیلن ؟

مگه همین شماها نبودین که میگفتین فارکس قلابیه و سرکاریه و ...

حالا چی شد یهو شده وحی منزل ؟

حاجی یکم از اون چیز بده بده به ما یه ذره ....

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برژینسکی میگه :

امریکا دوست و دشمن نداره بلکه امریکا فقط منافع داره

اقای رئیس جمهور اسلامی ایران میگه :

ایران منافع نداره بلکه ایران فقط دوست و دشمن داره

خوب اینم از وضع کشورمون

نکنه بازارهای طلای امریکا و ... هم تعطیلن ؟

مگه همین شماها نبودین که میگفتین فارکس قلابیه و سرکاریه و ...

حالا چی شد یهو شده وحی منزل ؟

حاجی یکم از اون چیز بده بده به ما یه ذره ....
:biggrin:
همون ماها بودیم میگفتیم فارکس قلابیه؟:eek::surprised::biggrin:

جان من این تن بمیره یه مثال بیار که ماها می گفتیم فارکس قلابیه و سرکاریه...

مجدد سوال میکنم شما کدومشونی؟ منظورم اینه که کدوم یکیتون با این نام کاربری در حال پست گذاشتن هستید؟

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخییییییییییییی

توهم تا کجا ............. ؟؟؟؟

دوست عزیز تازه وارد که هنوز یک سال از عضویتت نگذشته

اول خوب سرچ کن در مورد سابقه ی من بعد در مورد اینکه من کیم نظر بده ...

اون موقع که من اینجا پست میدادم شما داشتی ریاضی یک دبیرستان پاس میکردی کوشولو ...

برو بگو ساندیس فروش محلتون بیاد

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخییییییییییییی

توهم تا کجا ............. ؟؟؟؟

دوست عزیز تازه وارد که هنوز یک سال از عضویتت نگذشته

اول خوب سرچ کن در مورد سابقه ی من بعد در مورد اینکه من کیم نظر بده ...

اون موقع که من اینجا پست میدادم شما داشتی ریاضی یک دبیرستان پاس میکردی کوشولو ...

برو بگو ساندیس فروش محلتون بیاد
متشکرم آقای با سابقه، قیافه منطقی و مودبتون چه سریع دچار تغییر شد!!!!

چه بهتون برخورد که گفتم تحلیلتون اشتباهه، ضمن اینکه، وقتی ادعایی می کنید آقای با سابقه، پاش واستید و از زیرش در نرید، بفرمایید کی و کجا گفته فارکس قلابی و سرکاریست؟
و اگر از بحث منطقی و مستدل راجب قیمت ارزهای جهانی سررشته ای ندارید، بهتر نیست راجب موضوعاتی که سرر شته دارید اظهار نظر کنید، و اگر سر رشته دارید، مشتاقم پاسخ کوبنده تون رو بشنوم تا سیه روی شود هر که د راو ادعای توخالی باشد، آقای با سابقه...

مهم نیست کدومشونی، گویا یه روحید در دو بدن:surprised:

آفرین به اینکه زودتر از من عضو سایت شدید، حالا پاسخ سوالات رو بدید، یا زین پس ادعا می کنید پاش واستید، متشکرم آقای با سابقه:gol:

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب یه نگاه اجمالی به استدلالهای بقیه ی دوستان در موراد مشابه به شما و اینکه شما همشونو ندید رد میکنید خیلی راحت ثابت میکنه که دلیل اوردن برای شما بی معنیه ...

به نظر میاد شما بهتون برخورده که مثل ادمهای دستپاچه از کلمه ی " با سابقه " بطور غیر معمول و بطور مکرر استفاده نموده اید ...

هیچگاه شما که هنوز در اوایل حضور در باشگاه هستید رو در جایگاهی نمیبینم که با شما وارد مباحثی شوم که انتهایش به نامه ی خصوص شما به مدیران منجر میشود و شما با عجز و لابه تقاضای حذف تاپیک رو میکنید ...

در انتها امیدوارم به حول و قوه ی خداوند متعال ساندیسهای ارسالی بصورت خنک و تگری به دستتان برسد تا شاهد حفظ نظام از سوی شما باشیم

حالا شما که خیلی مخلص هستید و جان بر کف بفرمایید در شهر اصفهان در کدام حوزه ی مقاومت و پایگاه فعالیت میکنید ؟

مرد باش و بگو

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب خوب شد، بازگشتید به چهره مودب و منطقی که واسه خودتون ساخته بودید...

خوب یه نگاه اجمالی به استدلالهای بقیه ی دوستان در موراد مشابه به شما و اینکه شما همشونو ندید رد میکنید خیلی راحت ثابت میکنه که دلیل اوردن برای شما بی معنیه ...
یه نگاه اجمالی به تاپیک انتقاد از کاربران نشون میده حرف شما چندان درست نیست و مجدد ادعایی است که شاید نتونید ثابتش کنید...

به نظر میاد شما بهتون برخورده که مثل ادمهای دستپاچه از کلمه ی " با سابقه " بطور غیر معمول و بطور مکرر استفاده نموده اید ...
گویا شما بیشتر بتون برخورد که کاربری که هنوز 1 سال از عضویتش نگذشته و تازه وارده و کوشولوه (!) ازتون ایراد گرفته و تحلیلتون رو زیر سوال برده، به همین خاطر متوسل شدید به سابقه تون، هرچند اگر نگاه کنید بنده فعالیتم به مراتب بیشتر از شما بوده و امتیازاتم، منتها واسه من مهم نیست، گویا واسه شما وقتی از استدلال باز میمونید مهم میشه، تکرارهای من هم تاکیدی بود واسه خودم که یادآوری بشه که دارم با فرد با سابقه ای در باشگاه حرف میزنم و چه فضیلتی بالاتر از زودتر عضو شدن در باشگاه(!)

هیچگاه شما که هنوز در اوایل حضور در باشگاه هستید رو در جایگاهی نمیبینم که با شما وارد مباحثی شوم که انتهایش به نامه ی خصوص شما به مدیران منجر میشود و شما با عجز و لابه تقاضای حذف تاپیک رو میکنید ...
آخــــــــــی
توهم تا به کجا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مججد عذر میخوام اقای با سابقه(!)
شما استلال کنید، بنده تقاضای حذف تاپیک را نخواهم داد...

چقدر ادبیاتتون آشناست، البته نام کاربریتون یه چیز دیگه بوده، درسته؟

در انتها امیدوارم به حول و قوه ی خداوند متعال ساندیسهای ارسالی بصورت خنک و تگری به دستتان برسد تا شاهد حفظ نظام از سوی شما باشیم

حالا شما که خیلی مخلص هستید و جان بر کف بفرمایید در شهر اصفهان در کدام حوزه ی مقاومت و پایگاه فعالیت میکنید ؟
از اعتبار اطلاعات و ادعاهایتان همین بس که بدانید بنده عضو هیچ پایگاه بسیج و هیچ ارگان یا سازمان خاصی نبوده و نیستم و تا به حال پایم را در داخل یک پایگاه بسیج نگذاشته ام:biggrin:

مرد باش و بگو
مرد باش و به استدلال های اقتصادی پاسخ بده و ادعاهات رو ثابت کن....