------------------------------------------------------------------------------------------------------با سلام
از دوستانی که اطلاعی در زمینه لپ تاپ دارن خواهش میکنم که راهنمائی کنن یه لپ تاب تا قیمت حدود 1300000 تومان که مناسب کارهای عمرانی باشه چه مدلی بگیرم خوبه.
ممنون از همگی![]()
ببین دوست من نوت بوک های زیادی هستند که میتونید با این قیمت بخرید و مدل های خیلی زیادی !!!با سلام
از دوستانی که اطلاعی در زمینه لپ تاپ دارن خواهش میکنم که راهنمائی کنن یه لپ تاب تا قیمت حدود 1300000 تومان که مناسب کارهای عمرانی باشه چه مدلی بگیرم خوبه.
ممنون از همگی![]()
--------------------------------------------------------------------------------ببین دوست من نوت بوک های زیادی هستند که میتونید با این قیمت بخرید و مدل های خیلی زیادی !!!
ولی پیشنهاد بنده به شما اینه که هیچ وقت سراغنوت بوک هایی مثل سونی نرید چون قیمت بیشتری دارند ولی شما با این بودجه میتونید یه مدل ایسوز خوب بخری یا دل یا حتی اچ پی !!!
برای عمران هم تو این قیمت هر نوت بوکی بخری خوبه فقط خودت تلاش کن بهترینش رو پیدا کنی تا پولت هوا نره !!
---------------------------------------------------------------------------------بهترین لپ تاپ رو با برند نمیشه انتخاب کرد بلکه در رنجهای قیمت مختلف مدلها و برندهای مختلفی میتونن جزو بهترینها باشن.
در این رنج قیمت و با توجه به کاربری شما، مطمئنا Accer 5755 بهترین گزینه برای شما هست. فقط یخورده از لحاظ بدنه نسبت به HP ضعیفتره ولی ظاهر شیکی داره و از نظر کارایی و کانفیگ از هر نظر عالیه و از لپتاپهای در رنج خودش برتره، گرافیکهای قدرتمندی هم دارن (540m و 630m)
به علاوه اینکه از من می شنوید سراغ core i7 نرید، چون برخلاف باور عمومی که رایج شده، برای همه مناسب نیستن و هزینه اضافیه و برای کاربردهای خیلی حرفه ای و سنگین بهترن، برای کاربردهای معمولی و نرم افزارهای مهندسی، core i5 پاسخگوی تمام نیازهای شما هست.
موفق باشید
داداش من نگفتم خوب نیست، هیچ کس نمیتونه بگه خوب نیست، مطمئنا core i7 خیلی بهتر از core i5 هست مخصوصا اینکه در اکثر موارد (در لپ تاپها) i7 ها چهار هسته ای هستن و i5 ها دو هسته ای، و i7 ها مطمئنا عملکرد خیلی بالاتری دارن، من عرض کردم برای اکثر کارها اعم از معمولی و مهندسی نیازی به هزینه اضافی برای این سی پی یو ها نیست چون اکثر کاربردها و نرم افزارها به این سطح از سی پی یو نیازی ندارن و یه core i5 خوب همه نیازهاشونو جواب میده، مگه اینکه یه نفر پول و هزینه براش مهم نباشه، که در این صورت مسلما i7 براش بهتره! ولی برای دوستانی مثل صاحب این تاپیک به هیچ وجه مناسب نیست!---------------------------------------------------------------------------------
آقا من معذرت میخوام میشه توضیح بدی جرا corei7 خوب نیست؟
با سلام
ممنون از همگی![]()
----------------------------------------------------------------از راهنماییتون ممنونم.البته قرار بود لپ تاب جایزه کنکورم باشه..........اشکال نداره حالا پولش رومیگیرم
![]()
سلام . به جمع عمرانیا خوش اومدی ، خیالت و راحت کنم تا 3 سال دیگه مطمئناً نمیخوای لازمم نداری پس بیخودی پولت و دور نریزبجاش درس یخون
![]()
ازراهنماییتون ممنون ولی جایزم خودش 2تا سکه بود......----------------------------------------------------------------
آقا از من میشنوی پوله یک لپ تاپه اپل رو بگیرو باهاش 3 تا سکه بخر سه سال دیگه بفروش دو تا لپ تاپ بخر
ولی از شوخی گذشته الان احتیاج به لپ تاپ نداری-من خودم از سال اول خریدم پشیمون شدم
موفق باشی
ازراهنماییتون ممنون ولی جایزم خودش 2تا سکه بود......
میشه بگید دقیقا واسه چه واحددرسیی کار کامپیوتریه جدی داریم؟؟
ازوقنی که گذاشتیدممنونم. بالاخره یکی حرفه دل من رو گفت انگیزه چیز خییلییی مهمیه.منم نظرم روhp مدلهdv6-6120یا6c65بودولی دیدم همه دل و سونی دارن شک کردم.ممنونگاهی وقتا بعضی از چیزا هرچقد که در حال حاضر لازم نباشند می تونند باعث ایجاد انگیزه بشند.پس پیشنهاد می کنم بخرید و حتما کار با نرم افزار ها رو شروع کنید:من هم پیشنهاد می کنم اولا hp بخرید البته در ایران مارکهایی مانند دل و سونی معروف ترند و بیشتر خرید می شند ولی اگه کمی جستجو بفرمایید در کل دنیا مارکهای اچ پی- ایسر- اپل طرفدار بیشتری دارندادامه ی پیشنهاد : مدل probook 4530s البته در هر مدلی نوع cpu، گرافیک و ... می تونه تغییر کنه و انواع مختلف داشته باشه ادامه ی پیشنهاد: برای کارهای مهندسی عمران و معماری : مدل بالا رو با این مشخصات تهیه کنید:cpu= ci5hdd=750 هارد 750 گیگگرافیک =ati 6490 ddr5 up 5 Gرم = 8 گیگبقیه ی مشخصات به سلیقه ی خودتاندر مورد قیمت باید بگم که تا یک ماه گذشته قیمتی حدود 1.5 میلیون تومان داشته. البته در حال حاضر با توجه به افزایش نرخ دلار به نظر به قیمتی حدود یا بالاتر از 2 میلیون رسیده است!موفق باشید
اندازه 2تاسکه تمام ویه ربع!!!سلام
اگه به نیاز داشتن هست که 3 سال دیگه هم نیازش نداری
ولی نیاز رو خودمون باید بسازیم
اگه از اول فکر این باشی که چی کار کنم که بعد 1 سال یا 2 سال دیگه بتونم یه نقشه معماری طراحی کنم یا یه نقشه سازه طراحی کنم ویا یه پروژه تحقیقاتی شروع کنم یا ... از همین الان بهش نیاز داری
به نظر من همین حالا بگیری بهتره ولی چوق قیمت لب تاپ با توجه به افزایش دلار زیاد شده بهتره یه کم صبر کنی
بابت مارکش هم واسه عمران خیلی فرقی نمیکنه چه مارکی باشه --همیشه بهترین چیزو بگیر با بالاترین مشخصات -
واسه ارشد هم اگه خواستی کار تحقیقاتی بکنی لب تاپ جوال نمیده
مثلا یه سازه 2 روز طول میکشه تحلیل کنه که باید کامپیوتر desktop بگیری
چقدر میخوای بابت لب تاپ پول بدی ؟
اندازه 2تاسکه تمام ویه ربع!!!
سلام.میخواستم از تجربه شما دوستان استفاده کنم و برای کارم یعنی بیشتر etabs safe یه لپ تاپ مناسب با قیمت زیر 2500000 بخرم .ممنون از کمکتون
سلام.میخواستم از تجربه شما دوستان استفاده کنم و برای کارم یعنی بیشتر etabs safe یه لپ تاپ مناسب با قیمت زیر 2500000 بخرم .ممنون از کمکتون