سلام
برادر عزیز چند نکته رو باید توضیح بدم:
1-و اما در مورد اون مطلب: بنده نبودم یه همسایه فضول بود! راستش اومدم خونه پرسیدم کی اینا رو نوشته گفتن متما نبودیم و لی فلانی پای لبت که روشن بوده نشسته منم که کلا اینترنت وصله از قضا اون صفحه هم بالا بود ققبلا هم بهش این سایتو نشون داده بو دم و می دونست مارسولی منم! خلاصه از دوستان بخاطر اون صحبتا عذرخواهی می کنم! اول گفتم کسی چیزی نمیگه خواستم جمعش کنم ولی مثل اینکه خیلی دوستان خیلی ناراحت شدن بخصوص از متریال عذر میخوام!ا اشتباه از بنده بود!
2- همه ما مسلمونیم و شیعه ظبق فقه شیعه برای مسال شرعی مون سه راه داریم : تحقیق-تقلید- احتیاط. و از اونجاییکه تقلید آسون تر از همس همه میریم سراغ تقلید در نتیجه همه باید مسایل شرعی مون رو بخونیم! پس یه بار خوندن رساله مشکلی ایجاد نمیکنه!و چندتا مسئله شرعی جواب دادن، سوالات حوزوی پس دادن نیست!
3- و اگه این سوالتون این که من چند بار قرآن رو خوندم و آیا کامل خوندمش؟ آره زیاد خوندم هرچند قذآن رو هرچی بخونی کمه ولی مهمه که ازش دور نشی! همین دوستامون متریال که دوباره بخاطر او صحبتا ازش عذر می خوام (که البته من نبودم) قرآن خونه ( از پایین نوشته هاش معلومه)!
4-و اینکه چرا این سوالا را می پرسن دانشگاه وزارت دفاعه خودش تصمیم می گیره چه طور نیرویی بگیره!
5-حالا مگه اینا چیزای بدی هستن! خوب همه مسلمونا باید بلد باشن قرآن بخونن!
سلام حسین جانسلام دوستان
امیدوارم حال همه خوب باشه
منم شدم 238
نانو هم 98
سلام...
متاسفانه شدم 800 .
اصلا فکر اینو نمیکردم که چنین رتبه ای بیارم.. خلاصه تموم شده رفته
امیدم به شبانه فردوسی و کرمان و تبریز هست..
به همه دوستانی که رتبه خوبی اوردن تبریک میگم
سلام عزیز دلمسلام حسین جان
خیلی خیلی مبارکت باشه، رتبت عالی شده دادا
ایشالا تو همه مراحل زندگیت موفق باشی
در مورد اینکه دانشگاه علم و صنعت بالاتر از امیر کبیر تو مواد موافقم چون امیر کبیر هیت علمی آنچنان قوی نداره!
تو تهران به ترتیب:
شریف
تهران
تربت مدرس تو بعضی گرایشا
علم و صنعت
امیرکبیر
خواحه
البته تو سرامیک علم صنعت اوله تقریبا!
ولی اگه توکل کشور رو بخوای بعد از شریف و تهرا صنعتی اصفهان تو شناسایی و استخراج ! البته تو خوردگی شاید اول باشه چون گلعذار و ساعتچی و اشرفی رو داره! البته تو سطح هم قویه!
ولی شما با این رتبه احتمال تهرا و یا شریف رو توبعضی گرایشا داری!
رتبه م مواد 534 و بازرسی فنی 41
سلام دوست عزيزسلام
برادر عزیز چند نکته رو باید توضیح بدم:
1-و اما در مورد اون مطلب: بنده نبودم یه همسایه فضول بود! راستش اومدم خونه پرسیدم کی اینا رو نوشته گفتن متما نبودیم و لی فلانی پای لبت که روشن بوده نشسته منم که کلا اینترنت وصله از قضا اون صفحه هم بالا بود ققبلا هم بهش این سایتو نشون داده بو دم و می دونست مارسولی منم! خلاصه از دوستان بخاطر اون صحبتا عذرخواهی می کنم! اول گفتم کسی چیزی نمیگه خواستم جمعش کنم ولی مثل اینکه خیلی دوستان خیلی ناراحت شدن بخصوص از متریال عذر میخوام!ا اشتباه از بنده بود!
2- همه ما مسلمونیم و شیعه ظبق فقه شیعه برای مسال شرعی مون سه راه داریم : تحقیق-تقلید- احتیاط. و از اونجاییکه تقلید آسون تر از همس همه میریم سراغ تقلید در نتیجه همه باید مسایل شرعی مون رو بخونیم! پس یه بار خوندن رساله مشکلی ایجاد نمیکنه!و چندتا مسئله شرعی جواب دادن، سوالات حوزوی پس دادن نیست!
3- و اگه این سوالتون این که من چند بار قرآن رو خوندم و آیا کامل خوندمش؟ آره زیاد خوندم هرچند قذآن رو هرچی بخونی کمه ولی مهمه که ازش دور نشی! همین دوستامون متریال که دوباره بخاطر او صحبتا ازش عذر می خوام (که البته من نبودم) قرآن خونه ( از پایین نوشته هاش معلومه)!
4-و اینکه چرا این سوالا را می پرسن دانشگاه وزارت دفاعه خودش تصمیم می گیره چه طور نیرویی بگیره!
5-حالا مگه اینا چیزای بدی هستن! خوب همه مسلمونا باید بلد باشن قرآن بخونن!
راجع به بد و خوبی دین و ... صحبتی نشد... حرف سر این بود که هرچیزی جایی داره در تاپیک اسپم نفرمایید!!! آخه مسایل شخصی از جمله دین چه ربطی به این تاپیک داره؟
ما خودمون می دونیم که دانشگاه صنعتی مالک اشتر به دلیل اینکه نظامی است و تحت نظر سپاه پاسداران !!! خب طبیعی است که افرادی رو جذب می کنن که واجد شرایط خودشون باشه!!!
.
موفق باشید
سلام دوستان
امیدوارم حال همه خوب باشه
منم شدم 238
نانو هم 98
یکی میشه معایب دوره شبانه دانشگاههای تهران رو بگه؟
سلام. دوستان به نظرتون شناسایی شبانه دانشگاه تهران بهتره یا شناسایی روزانه علم و صنعت ؟ اصلا با رتبه 270 امسال، میشه اینا رو قبول شد؟
سلام...
متاسفانه شدم 800 .
اصلا فکر اینو نمیکردم که چنین رتبه ای بیارم.. خلاصه تموم شده رفته
امیدم به شبانه فردوسی و کرمان و تبریز هست..
به همه دوستانی که رتبه خوبی اوردن تبریک میگم
سلام بچه های گل
یه سوال میشه تو انتخاب رشته هم شاخه های مواد رو زد هم نانو رو؟
اگه برای مصاحبه قبول شدی باید برای مصاحبه همراهت باشه! اگه دقت کنی آخر دفترچه نوشته!ببخشید یک سوال داشتم
فرم دانشگاه مالک (صفحه 186 دفترچه ) را باید الان پرکرد و فرستاد دانشگاه مالک یا نه؟کلا یک توضیحی لطف کنید بدهید؟
من کارشناسی دانشگاه صنعتی بودم خیلی سخت گیرن ولی خیلی هم منظمن!نه ، آخه هر گرایشی نمیخوام بزنم فقط شناسایی و خوردگی اونم فقط روزانه
بنابراین نه تهران میارم نه شریف، همون علمو صنعت و امیر کبیرم با پذرشای امسال بعیده بیارم ، آخه پذیرش تهرانو خیلی کم کردن
احتمالا بعد تهران امیر کبیر بزنم بعد علم وصنعت ولی تو تربیت مدرس موندم که بین امیر کبیر و علمو صنعت بزنم یا قبل از هر دو شون؟؟
بالا بودن مواد برام مهمه ولی نه زیاد بیشتر اسم دانشگاه برام اهمیت داره، خواجه نصیر هم احتمالا اصلا نزنم!! میگن خیلی داغونه، صنعتی اصفهان خیلی معروفتره
صنعتی اصفهان رو که چندبار گفتم جز 4 دانشگاه اوله کشوره تو مواد!سلام لطفا درباره دانشگاه های شهرستان مثل اصفهان و شیراز و سهند و فردوسی هم اگه اطلاعاتی دارید بگید به علاوه رتبه های قبولی پارسال.
ایا دانشگاه سمنان سطح بالایی داره؟؟مرسی
سلام اقا مهدی.. ممنون...سلام آقا مجتبي گل
خوبي دادا؟
عيب نداره عزيز، به قول خودت تموم شد رفت
ان شاءاله هرچي خيره نصيبت شه دادا
مالك نميخوني؟روزانه تهرانش احتمالش زياده برات!ان شاءاله كه يه جاي عالي قبول شي
موفق باشي
!
با سلام وتشکر بسیار فراوان از پاسخگویی شما
ولی یه سوال داشتم که اگه کسی مالک قبوال شه و مصاحبه رد شه یعنی دیگه تمومه وانتخابای بعدیشو باید بی خیال شه مثلا اگه انتخاب 10 ما مالک باشه و دعوت به مصاحبه شیم و ردشیم اگه انتخاب 70که شبانه کرمانرو هم قبول شده باشیم کنسله ؟
راستی من کسی رو میشناسم پارسال با رتبه 980 شبانه کرمان و شهرکردو آورده
تشکر لیلای جون![]()
دانشگاه مالك اشتر زير نظر وزارت و صنايع دفاع هستش و دانشگاه امام حسين(ع) زير نظر سپاه و دانشگاه امام علي (ع) زير نظر سپاه. ببخشيد حميد جان جسارت كردم![]()
!
سلام بر مهندسان گل مواد
دوستان عزیز با رتبه 760 کجاها میشه آورد ؟ به غیر از مالک و شبانه شهرستان ؟( همه گرایشا)
ممنون که آگاهم کردی... ببینم مگه وزارت دفاع زیر نظر خود سپاه نیست؟ اصلا چه فرقی دارن؟ماشالا تو این جمهوری اسلامی همش اسم می بینیم!!!
شما از شرایط دانشگاهای بین الملل کیش و هزینه هاش خبر ندارید؟نه ديگه، كجا وزارت دفاع زيرنظر سپاهه!تا اونجايي كه ميدونم، وزارت براي خودش يه تشكيلات جداگانه و مجزايي داره و بودجه هم جداگانه ميگيره!يه كوچولو فرق دارن!ماشاءاله!!!
شما از شرایط دانشگاهای بین الملل کیش و هزینه هاش خبر ندارید؟
اصلا مصاحبه داره یا نه؟
مرسی
سلام بچه ها
من سر دو راهی بدی قرار گرفتم،موندم چی کار کنم.هر کی میتونه با نظر دادنش منو کمک کنه.
من رتبم 130 شده.حالا موندم شناسایی علم و صنعت بزنم یا بایو امیر کبیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1-با توجه به اینکه خودم بیشتر به بایو علاقه دارم و دوستانم پیشنهاد دادن با توجه به اینکه خانوم هستم همین رشته رو انتخاب کنم.اما تا امیر کبیر مسافت زیادی دارم
2-من کارشناسی ریاضی خوندم و فعلا از رشته مواد همون درسهایی که تو کنکور اومده بلدم،با توجه به این نکته چون شناسایی هم کما بیش همین دروس رو داره یه جورایی شناسایی برام راحتتر میشه.و اینکه تا علم و صنعت مسافت خیلی کوتاهی دارم
ممنون میشم نظرتون رو بدید
اگه بخواین همه جنبه ها رو درنظر بگیریم به نظرتون مهندسی پزشکی - بیو مواد روزانه دانشگاه تهران بهتره یا شناسایی شبانه علم و صنعت؟ (رتبم 270 مواد)