به بهتازه علاوه بر اینا، کارت عروسی رو هم چاپ کردم،باغ رزرو کردم و..............
بازم بیایید نظر بدید.
میخوام از نظراتتون به عنوان یه رای بی طرف استفاده کنم
راستش 28روز مونده به مراسم ازدواجم یکی از آشنایان فوت کرده.
بزرگترا مصمم هستن که مراسم رو عقب بندازن اما برای من این مسئله اصلا قابل درک نیست.
ممنون میشم موافقت یا مخالفت خودتونو با دلیل اعلام کنید
اگه نمونه مشابهی هم تو اطرافیانتون اتفاق افتاده و تصمیمی که گرفتن رو ذکر کنید ممنون میشم.
پیشاپیش بابت نظراتتون متشکرم
من خودم 4 ماه پیش ازدواج کردم...اتفاقا قبل از مراسم ازدواج ماهم برادر زن یکی از دایی های همسرم که فقط 25 سالش بود فوت کرد یعنی ایست قلبی کرد و فوت شد...مرگش اینقدر یهویی اتفاق افتاد که فامیل رفت توی شوک
تقریبا 40 و خورده ای روز مونده بود به مراسم ما...در شرایطی که ما تالار گرفته بودیم و همه چیز رزرو شده بود
خانواده همسرم بعد از مراسم هفتم پسره رفتن خونه داییشون و ازش نظر خواستن..گفتن که ما تمامی کارهامون رو متوقف کردیم و اگر شما الان بگین خوب نیست ما همه چیزو کنسل میکنیم(البته من اصلا راضی به این کار نبودم ها..اما باید به دایی همسرم احترام میگذاشتیم)
اونا خانواده بسیار بزرگواری بودن و گفتن که نیازی به این کارها نیست و شما مراسم خودتون رو بگیرین
اتفاقه دیگه...افتاده...اصلا اگر کمتر از این زمان هم بود ما نمیگفتیم مراسم نگیرید...
خلاصه اینکه یکی دو روز بعد از 40 ام پسره ما عروسی کردیم و جالبه که خانواده پسره و دایی همسرم هم امده بودن...خیلی به ما لطف کردن
الان که احتمالا حتما تالار رزرو شده و نمیشه کنسل کرد..ممکنه فامیلتون این رو در نظر بگیره که شما اگر بخواین کنسل کنین کلی باید خسارت بدین...فکر نکنم مخالفت کنن...فوقش اینکه اونا شرکت نمی کنن...اما شما موظفین احترام بزارین....
زیاد بهش فکر نکین همه چی درست میشه
همین...در ضمن تبریک میگم...امیدوارم خوشبخت بشین
چی بگم والا اگه هول نیستی عقب بنداز
چی بگم والا اگه هول نیستی عقب بنداز
دوست عزیز
موضوع اصلا هول بودن یا نبودن نیست
نمیدونم ازدواج کردی و با مسائل و مشکلاتش روبه رو شدی یا نه
نه تنها از نظر مالی که جسمی روحی..آدمو درگیر میکنه...
واسه همینه که آخرا ادم به خودش میگه پس کی تموم میشه
یعنی یه جورایی هم شیرینه هم سخته...
من فکر میکنم با توجه به اینکه همه چیز رزرو شده اون خانواده مرحوم بهتره یخورده بزرگواری کنن..
خلاف شرع نیست که...به قول یکی از دوستان اگر ما مراسممون رو بندازیم عقب...اون مرحوم که بر نمیگرده...
اتفاقا یه امر خیره...چرا عقب بیفته
من بازم میگم بهتره اصلا فکرتون رو درگیر نکنین...فقط باهم باشین و به آینده و روزهای شیرین زندگی فکر کنین همین...اینا میشه واستون خاطره...َ
بگو اخر میخوای چیکار کنی؟
هیچی بابامنظورت ؟؟؟؟
هیچی بابا
شما فکر کنید پیام بازرگانی بود
اصلا خودت چه فکری کردی واسه این مسئله ؟
میخوای ازشون اجازه بگیری؟
از خانواده شون شناخت داری ؟ که بدونی آدمای منطقی ای هستند یا نه ؟
البته اینو هم بگم
تو فامیل ما خانواده عزادار در آخر مراسم سوم اعلام میکنند که کسی نه ریش و خاطر نگه داره و نه اگر عروسی ای چیزی داره عقب بندازه تا روح متوفی هم معذب نشه
البته بیشتر شبیه یه خواهشه تا درخواست
درکت میکنمدرستشم همینه،اما گاهی اوقات پیش میاد که خونواده مرحوم این کارو نمی کنن و اینجاست که کار سخت میشه
راستش 28روز مونده به مراسم ازدواجم یکی از آشنایان فوت کرده.
بزرگترا مصمم هستن که مراسم رو عقب بندازن اما برای من این مسئله اصلا قابل درک نیست.
ممنون میشم موافقت یا مخالفت خودتونو با دلیل اعلام کنید
اگه نمونه مشابهی هم تو اطرافیانتون اتفاق افتاده و تصمیمی که گرفتن رو ذکر کنید ممنون میشم.
پیشاپیش بابت نظراتتون متشکرم
البته اینو هم بگم
تو فامیل ما خانواده عزادار در آخر مراسم سوم اعلام میکنند که کسی نه ریش و خاطر نگه داره و نه اگر عروسی ای چیزی داره عقب بندازه تا روح متوفی هم معذب نشه
البته بیشتر شبیه یه خواهشه تا درخواست
سلام
صبركن به قول بچه ها دوران نامزدي دوران خوبيه
از چي ميترسي؟
مرگ واسه همه هست بايد به طرف عزادار احترام گذاشت
روزي خدا نكرده اين اتفاق ممكنه برعكس بيافته گلم
صبر كن عزيزم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
معنی مثل شتر گاو پلنگ چیه لطفن نظر بدید! | گفتگوی آزاد | 6 | ||
نظر بدید | گفتگوی آزاد | 17 | ||
امنیت باشگاه مهندسان ایران = ...(ببینید و نظر بدید)+عکس و فیلم | گفتگوی آزاد | 55 | ||
بخونید و نظر بدید | گفتگوی آزاد | 5 | ||
لطفا در مورد صدای من نظر بدید.(آهنگ ضربان معکوس محسن یگانه رو خوندم.) | گفتگوی آزاد | 22 |