سلام دوست عزیز . منم به عنوان کسی که هر دو سیستم عامل رو تجربه کرده یه چیزایی واستون میگم .
ببینید سیستم عامل Ios یه جورایی برگ برنده شرکت اپل در گوشی آیفون هستش . آیفون سخت افزارش در حد گلکسیه ولی خوب چون سیستم عامل فوق العاده ای داره به راحتی با سخت افزار مچ میشه و سرعت بسیار خوبی رو بهتون ارائه میده . ( البته گلکسی هم توی رام های GB سرعتش عالیه )
مورد بعدی ساده بودن سیستم عامله ! به جرئت میتونم بگم Ios ساده ترین سیستم عامل از لحاظ اینترفیس هستش ! این سیستم عامل جوریه که هر کسی با هر دانشی به راحتی میتونه باهاش کار کنه ! ( من شخصا از این مورد اصلا خوشم نمیاد )

ولی خوب اندروید نسبت به Ios یه مقدار پیچیدست ولی خوب کارکردن باهاش خیلی لذت بخشه ! چون هر لحظه که از اینترفیس گوشی خوشتون نیاد سریعا با یه لانچر عوضش میکنین ! از طرفی توی اندروید میتونین 7 صفحه Home Screen درست کنین ولی Ios چنین قابلیتی نداره
مورد سوم محدودیت های Ios و یا بهتره بگم اپل هستش که اعصابم آدم رو خورد میکنه ! مثلا شما تنها راه ارتباطیتون Ituns هستش ! این نرم افزار هم مثل Ovi Suit یا Kies هستش ولی با این تفاوت که دردسر هاش زیاده .
توی Ios شما بلوتوث دارین ولی خوب نمیتونین ازش به عنوان وسیله ای برای ارسال فایل استفاده کنین . دلیلش هم اینه که شما فایلها و یا موزیک هایی رو که از اپل استور گرفتین نتونین واسه بقیه بفرستین . ( مسخره بازیهای اپل ) البته یه برنامه هست به اسم celcete ( اگه اشتباه نکنم ) که میتونین باهاش فایل بفرستین ولی خوب اولا باید این برنامه رو خریداری کنین . دوما نمیتونین به همه دیواس ها فایلی رو ارسال کنین .
هر دو سیستم عامل مطمئنا از WP سرتر هستن . ولی خوب به نظر من خرید اندروید به صرفه تره !
البته اگه میخواین گوشی بگیرین و در اون مورد مشاوره میخواین که بحثش جداست . ولی من در مورد دوتا سیستم عامل نظرمو گفتم !
سوالی بود در خدمتم !
موفق باشین !