لطفا بدون تعصب نظر بدهید

لطفا بدون تعصب نظر بدهید

• مجموع رای دهندگان
    118

pooooooya

کاربر فعال
به نظر شما مهندسانی که از رشته ریاضی به ساخت و تولید امده اند موفق تر(در ارشد) با سواد تر کار بلد ترند یا انهایی که از هنرستان امده اماند و 2 سال هنرستان را گذرانده اند

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه ربطی داره ؟

ما داشتیم کسانی رو که هنرستانی بودند ولی ریاضیاتشون قویتر بود ...

اینکه معیار درستی نیست ...

در ثانی هدف شما از این سوال به ظاهر تخصصی چیه ؟

hamid asadi

عضو جدید
هنرستانی ها عملی بیشتر بلدن اما تو کارشناسی دروس کارگاهی کمه و دروس تحلیلی بیشتره که در اونجا ریاضی ها جلو مییفتن

behrooz_313

عضو جدید
ما استادمون خودش امیر کبیر درس خونده بود و ریاضی بود
و میگفت بدون تردید شما هنرستانی ها از اساتید امیر کبیر هم بیشتر تسلط به امور فنی دارید و جسارت تو کار های عملی دارید
ولی بچه های ریاضی عموما از دست زدن به دستگاه وحشت دارن
البته این به این معنی نیست که هنرستانی ها باید برن پشت دستگاه بلکه معنیش اینه که در محیط فنی خیلی مسلط تر و ذهن خلاق تری دارن

ولی خب عیب عمده هنرستانی ها اینه که دروس ریاضی و..رو خیلی ضعیف تر از بچه های ریاضی هستن
من بعضی از رفیقام هنوز تو حد و مشتق گیر کردن تازه ریاضیات مهندسی رو هم که پاس نکردیم
ولی در مجموع برای به اتمام رسوندن یه پروژه بچه های هنرستانی خیلی دقیق تر و سریع ترن

ولی اگر تجدید نظر تو دروس کاردانی پیوسته و شیوه اموزشش بشه فکر میکنم هنرستانی ها اینده روشنی واسه کشور بتونن بسازن
مثلا من همکلاسی خودم رتبه 4 مسابقات جهانی cncرو تو کشور کانادا اورد
ولی به نظر شما بچه های ریاضی همچین تسلطی دارن؟؟؟
البته اینم بگم که امکاناتی که به بچه های ریاضی میدن بیشتره ولی بچه های ساخت هنرستان چون چندین بار ***** و گزینش میشن خیلی متخصص ترن

ما یه بار ازمون ورودی هنرستان میدیم
بعد کنکور کاردانی پوسته
بعد کارشناسی و بعد....
یادمه وقتی نتایج ازمون هنرستان اومد و اون رفیقام که قبول نشده بودن مستقیم رفتن دبیرستان و رشته ریاضی ثبت نام کردن
ولی خب مثلا منی که تا اول دبیرستان سر گروه کلاس ریاضی کلاسامون بودم
بعد از هنرستان چنان افتی تو دروس ریاضی پیدا کردم که....
خلاصه حرف اخر اینکه اگر یه تجدید نظر تو ایین نامه هنرستانی ها بشه فکر میکنم تحول عظیمی ایجاد بشه
خدا نگهدار

behrooz_313

عضو جدید
دروس دبیرستان در مقابل آنچه که در دانشگاه تدریس میشه ناچیزه مثل قیاس فنجون وفیل
سلام
منظورتون دبیرستان بود یا هنرستان؟
اگر فکر میکنید هنرستان اینگونس باید بگم تو اشتباه بزرگی سهتید
من هم هنرستان رو تجربه کردم و هم دانشگاه
شما برو کتابای ساخت هنرستان رو بخون و یه نگاه به معلومات دانشگاهیتم بنداز تا بدونی فیل و فنجون قیاس مناسبی هست یا نه
خدایی شما برو کتاب نظام قدیم هنرستان رشته ساخت و تولید که به اسامی دروس فنی معروفه رو گیر بیار تا به عمق محتویات اون کتابا پی ببری
خدا نگهدار

امین کیا

عضو جدید
سلام
من خودم هنرستانی بودم و تو دانشگاه همکلاسی هایی داشتم که از ریاضی اومده بودن که نه تنها دروس فنی شون خوب بود بلکه تو ریاضی و بحث های تحلیلی هم ضعیف بودن!
به نظر من همه چی به خود آدم بستگی داره.....

fatemeh-imani

عضو جدید
اصلا نمیشه تمام کسانی که ریاضی خوندن رو با تمام کسانی که هنرستانی بودن مقایسه کرد. این بستگی به خود اون شخص داره. من هم هنرستانی بودم و الان سال آخر کارشناسی دانشگاه دولتی تو تهران دارم درس میخونم. بچه های ریاضی و هنرستانی تو مقطع لیسانس زیاد با هم فرقی ندارند و راحت با درسا کنار میان:)

mehraab67

عضو جدید
سلام به هرکسی که اینو میخونه

بنظرم هنرستانی ها تو کار موفقترن چون واقعاّ بطور مستقیم با کار رابطه دارن باتوجه به وضع الان (خصوصی سازی ) کسی کار بهتری گیر میاره که کاربلد تر باشه

nika65

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با هنرستانی ها موافقم...
چون توو کار موفق تر هستند....

jafarhatami

عضو جدید
به نظر شما مهندسانی که از رشته ریاضی به ساخت و تولید امده اند موفق تر(در ارشد) با سواد تر کار بلد ترند یا انهایی که از هنرستان امده اماند و 2 سال هنرستان را گذرانده اند

به نظر من فرقی نداره. اگه کسی به رشته خودش علاقه داشته باشه تو اون موفقه

ansarweb

عضو جدید
اصلا رفتن از کاردانی به کارشناسی خیلی سخت تر از کنکور دبیرستانیهاست
بعد فعلا ارزشی که به ریاضی ها میدن خیلی بیشتر ولی هنرستانی ها کار بلدترن
الان کاردانی به کارشناسی دولتی کجا ها میگیره ؟

sun-shade

عضو جدید
سلام به همه.به نظر من دانشجویانی که از رشته ریاضی وارد رشته های فنی مهندسی میشن موفق هستن.من رشته ام رباتیک بین دانشجویان مکانیک دانشگاه ما کسانی که از ریاضی اومدن. واقعا موفق اند البته رشته ما هم همین طوره.به قول بچه ها آخه دروس عملی در دانشگاه کمه!!!!!!!!!

zhilamo

عضو جدید
به نظر من ریاضی ها....
دلیلم اینه که ریاضی ها اول از همه واقعا فکرشون مهندسی تره.... و در ثانی اونها کلا درکشون بیشتره...
کار عملی هنرستانی ها خوبه ولی کسی که ریاضی خونده یه نمه به خودش فشار بیاره اونم تو کار به راحتی این نقص رو جبران میکنه...
من خودم ریاضی بودم... الانم مدیر فنی یک کارخانه هستم... ولی 2 سال اول خیلی بیشتر از خیلی زحمت کشیدم....

behrooz_313

عضو جدید
دلیلم اینه که ریاضی ها اول از همه واقعا فکرشون مهندسی تره.... و در ثانی اونها کلا درکشون بیشتره...
QUOTE]

سلام
به نظر من دقیقا بر عکسه
هنرستانی ها از همون دبیرستان ذهنشون خلاقه و عادت میکنه به ابتکار و مدیریت و..
اصلا تو دوروس هنرستان ما نحوه محاسبه قیمت تمام شده واقعی کالا و دیگر موارد مدیریتی و..رو میخوندیم
حالا شما اگر مدیر فنی یک کارخونه هستید به نظرتون بچه های هنرستانی نمیتون؟؟
قبل از اینکه وارد کار بشید میتونستید
بدون استاد راهنما و فقط یک کارگاه خالی یه دستگاه رو طراحی و بسازید
بچه های هنرستان اگر دستگاهشون خراب شه خیلیاشون دستگاه رو هم تعمیر میکنن چه برسه....
من خودم عشقم این بود که ایراد دستگاه تراش cnc چهار محوره به اسم شاپ ترن که فقط تو فنی و حرفه ای های بزرگ کشوره رو در بیارم وی ا یه قابلیت رو که اساتید و اپراتوراش نیمدنن کشف کنم و...
بی زحمت بدون تعصب و با مصداق نظر بدین
بچه های ریاضی ما فقط خوب بلد بودن ریاضی حل کنن همین!!!
البته یکیشون بود که شاگرد اول کلاسمنون بودو چند سالم بیرون سابقه کار تو ماشین افزار داشت
اون قضیش جداست ولی تو حالت کلی چون بچه های هنرستانی زود تر وارد صنعت میشن و بیشتر و بهتر درک میکنن موفق ترن
من یادمه تا اول دبیرستان سرگروه ریاضی کلاس بودم و از وقتی مشاور برامون از فنی و حرفه ای و رشته ساخت صحبت کرد
بدون اینکه بدونم ساخت چیه رفتم داخل رشته و تو ازمون ورودیش قبول شدم والحمدلله راضیم
راستی تو بچه های ما اونایی که تو آزمون هنرستان قبول نشدن رفتن رشته ریاضی و دیگر رشته های نظری
خدانگهدار

Fanyar

عضو جدید
مشكل جاي ديگري است.

مشكل جاي ديگري است.

سلام
به نظر حقير، مهندسي، تركيبي از علم و عمل (تجربه) است. متأسفانه سيستم آموزشي موجود به گونه اي است كه فردي با ديپلم رياضي و فيزيك تجربه كافي در زمينه مهندسي به دست نمي آورد و فردي با ديپلم هنرستان علم كافي مرتبط با رشته خود را نمي آموزد. كاش به جاي اين آموزش دو گانه، در مقطع ديپلم، تركيب درستي از دروس نظري و كاربردي به افراد علاقه مند تحصيل در دوره هاي مهندسي ارائه مي گرديد. در حقيقت در سيستم آموزشي فعلي هر يك از افراد با ديپلم رياضي و ديپلم هنرستان بخشي از تواناييهاي مهندسي را به دست مي آورند. لذا نمي توان هيچ يك را نسبت به ديگري برتر دانست.
راه حل فعلي آن است كه هر فرد خود تلاش كند تا كمبودهاي علمي و عملي خود را از طريق مطالعه و كار در مراكز صنعتي مرتفع سازد. در اين صورت چه ديپلم او رياضي باشد و چه هنرستاني او يك مهندس موفق خواهد بود.
متشكر

behrooz_313

عضو جدید
اصلا نمیشه تمام کسانی که ریاضی خوندن رو با تمام کسانی که هنرستانی بودن مقایسه کرد. این بستگی به خود اون شخص داره. من هم هنرستانی بودم و الان سال آخر کارشناسی دانشگاه دولتی تو تهران دارم درس میخونم. بچه های ریاضی و هنرستانی تو مقطع لیسانس زیاد با هم فرقی ندارند و راحت با درسا کنار میان:)

سلام
خانم شما هم هنرستانی بودید؟
مگه خانمها هم رشته ساخت تو هنرستاناشون دارن؟
پذیرششون تو کدوم آموزشکده ها هست اونوقت؟؟؟
نکنه فقط ایدیتون فاطمه هست و اقا هستید؟

rezaeei

عضو جدید
دیپلم ریاضی ها همیشه می خوان جلوی استاد کاری کنن که اونایی تو هنرستان درس خوندن و بی سواد نشون بدن .ولی در کل فنی ها هم کار بلد تر هستن هم بار فنی بالاتری دارن.

vs6956

عضو جدید

من با این نظر موافقم من دانشگاه تبریز میخونم ما یه استادی داریم هنرستان خونده الانم دکترا داره اما هستن کسایی که ریاضی خوندن اما کارشناسی رو به زور تموم کرده

hoseinsadeghiyan

عضو جدید
هنرستان------- تا---------- دانشگاه

هنرستان------- تا---------- دانشگاه

:)سلام به دوستان جدید :من خودم هنرستانی هستم
به نظرمن مایه باسواد داریم یه تحصیل کرده
بچه های هنرستان_________>تحصیل کرده اند ولی ریاضی ها_______>باسواد
من برنامه نویس واپراتور CNCتو یه شرکت در اصفهان هستم:الان در ایران وصنعت ایران:هنرستانی ها جلوترهستند
من زندگیم را از ساخت وتولید هنرستان و دانشگاه دارم.
اما این راهم بگم کار به ریاضی بلد بودن نداره بایددر این رشته خلاقیت واستعداد داشته باشی:)

mohammad77865

عضو جدید
از نظر بنده و با توجه به ديده هاي خودم و دوستانم رياضياتي ها براي گرفتن مدارك بالاتر موفق تر هستند

ALIROOD

عضو جدید
بحث بین ریاضی و هنرستان تا قبل از کنکور هست ولی بعد از اون تمومه درسها تخصصی ساخت و تولید هستش و چون بچه های هنرستان درک فنی و عملی بالاتری دارند در طراحی و نظریه دادن و استاد و سرپرست بودن و هرچه که فکر کنید قدرت بالاتری دارند ولی بچه های ریاضی فقط در دروس محاسباتی قدرت دارند - برای مثال بچه های هنرستانی 2 واحد سنگ زنی ، 6 واحد فرز 1 و 2 ، 3 واحد قالب سازی دارند ولی علمای ریاضی فقط درسی به نام انیورسال دارند که تمومه درسهای مذکور توش گنجونده شده ، حالا اگه استاد خوب و بنامی اگه داشته باشند تا یه چیزی درک کنند ، حالا شما ببینید کی و در کجا موفق تر هستش

dnahang

عضو جدید
سلام.
راستش به خود آدم بستگی داره ولی به نظر من اگه کسی بره رشته فنی و واقا درس بخونه خیلی موفق تره.