سلامدروس دبیرستان در مقابل آنچه که در دانشگاه تدریس میشه ناچیزه مثل قیاس فنجون وفیل
به نظر شما مهندسانی که از رشته ریاضی به ساخت و تولید امده اند موفق تر(در ارشد) با سواد تر کار بلد ترند یا انهایی که از هنرستان امده اماند و 2 سال هنرستان را گذرانده اند
به نظر من فرقی نداره. اگه کسی به رشته خودش علاقه داشته باشه تو اون موفقه
دلیلم اینه که ریاضی ها اول از همه واقعا فکرشون مهندسی تره.... و در ثانی اونها کلا درکشون بیشتره...
QUOTE]
سلام
به نظر من دقیقا بر عکسه
هنرستانی ها از همون دبیرستان ذهنشون خلاقه و عادت میکنه به ابتکار و مدیریت و..
اصلا تو دوروس هنرستان ما نحوه محاسبه قیمت تمام شده واقعی کالا و دیگر موارد مدیریتی و..رو میخوندیم
حالا شما اگر مدیر فنی یک کارخونه هستید به نظرتون بچه های هنرستانی نمیتون؟؟
قبل از اینکه وارد کار بشید میتونستید
بدون استاد راهنما و فقط یک کارگاه خالی یه دستگاه رو طراحی و بسازید
بچه های هنرستان اگر دستگاهشون خراب شه خیلیاشون دستگاه رو هم تعمیر میکنن چه برسه....
من خودم عشقم این بود که ایراد دستگاه تراش cnc چهار محوره به اسم شاپ ترن که فقط تو فنی و حرفه ای های بزرگ کشوره رو در بیارم وی ا یه قابلیت رو که اساتید و اپراتوراش نیمدنن کشف کنم و...
بی زحمت بدون تعصب و با مصداق نظر بدین
بچه های ریاضی ما فقط خوب بلد بودن ریاضی حل کنن همین!!!
البته یکیشون بود که شاگرد اول کلاسمنون بودو چند سالم بیرون سابقه کار تو ماشین افزار داشت
اون قضیش جداست ولی تو حالت کلی چون بچه های هنرستانی زود تر وارد صنعت میشن و بیشتر و بهتر درک میکنن موفق ترن
من یادمه تا اول دبیرستان سرگروه ریاضی کلاس بودم و از وقتی مشاور برامون از فنی و حرفه ای و رشته ساخت صحبت کرد
بدون اینکه بدونم ساخت چیه رفتم داخل رشته و تو ازمون ورودیش قبول شدم والحمدلله راضیم
راستی تو بچه های ما اونایی که تو آزمون هنرستان قبول نشدن رفتن رشته ریاضی و دیگر رشته های نظری
خدانگهدار
اصلا نمیشه تمام کسانی که ریاضی خوندن رو با تمام کسانی که هنرستانی بودن مقایسه کرد. این بستگی به خود اون شخص داره. من هم هنرستانی بودم و الان سال آخر کارشناسی دانشگاه دولتی تو تهران دارم درس میخونم. بچه های ریاضی و هنرستانی تو مقطع لیسانس زیاد با هم فرقی ندارند و راحت با درسا کنار میان![]()
اصلا نمیشه تمام کسانی که ریاضی خوندن رو با تمام کسانی که هنرستانی بودن مقایسه کرد. این بستگی به خود اون شخص داره. من هم هنرستانی بودم و الان سال آخر کارشناسی دانشگاه دولتی تو تهران دارم درس میخونم. بچه های ریاضی و هنرستانی تو مقطع لیسانس زیاد با هم فرقی ندارند و راحت با درسا کنار میان![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تراشیدن قطعه با اندازه دقیق یعنی بدون کمترین تلرانس | ساخت و تولید | 7 | |
F | آموزش لپینگ بدون دستگاه لپینگ | ساخت و تولید | 0 | |
![]() |
قطعات بدون ساختار مرزدانه | ساخت و تولید | 4 | |
![]() |
فرايند توليد لوله هاي بدون درز | ساخت و تولید | 0 | |
M | لوله بدون درز | ساخت و تولید | 1 |