لباس عید

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام, کیا لباس عید خریدن؟ کیا هنوز نخریدن؟ زوده هنوز نه؟

کیا رفتن لباس عید بخرن اما چون قیمتها سوبله چوبله شده یا چیزی نخریدن یا یه چیز درپیت خریدن؟

کیا از اینکه بعد از تعطیلات عید لباس نوهاشون رو بپوشن خجالت میکشن؟

کیا هر سال به عکسای سال قبل نگاه میکنن می بینن قیافشون زاقارت بوده؟ این چه ربطی داشت خودمم نمی دونم؟

کیا میخوان برن سفر امسال؟ کجا ؟ چرا؟

یک دختره

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما خریدیم.... اما انقدر تنگه مانتوم تنم نمیره....اینجا انقدر مانتوها زشت بود هیچی خوشم نیومد

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
من خریدم.همه چی.البته خیلی گشتم اون چیزی که دلم میخواد پیدا کنم.
راست میگه . بعضی مانتوها بود عین لباس هندیا.رنگارنگ و یه جنس مسخره.ایش
سفر هم میریم

آخرین ویرایش:

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
خرید؟ یه کفش خریدم! پدرم در اومد تا تخفیف گرفتم! خیلی قیمت ها گروون شده!! البته قبلا یه شلوار خریدم,که قیمت اون به نسبت مناسب بود!

Hard-Hearted

عضو جدید
خرید غیر خوراکی نزدیک عید اشتباه محضه چون هر جنس بنجلی که مونده رو دستشون میارن می ریزن اونجا، جون دلشون تخفیفم می دن:biggrin:!!!

البته این حقیقت تلخ که مصرف کننده همیشه بازندست وجود داره ولی توی عید از همیشه بدتره!!!

WOMIS

عضو جدید
من هنوز نخریدم چرا انقد زیقی اند!!
عید میریم به دیار نیاکانم

یک دختره

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی من یک جفت کفشم خریدم.....

مانتوهای اینجا باورتون میشه یک پاره ساده بدرنخور که یک کمربند بهش وصله 70هزارتومان

سایه خانم

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام, کیا لباس عید خریدن؟ کیا هنوز نخریدن؟ زوده هنوز نه؟
من من خریدم

کیا رفتن لباس عید بخرن اما چون قیمتها سوبله چوبله شده یا چیزی نخریدن یا یه چیز درپیت خریدن؟
من من خریدم
کیا از اینکه بعد از تعطیلات عید لباس نوهاشون رو بپوشن خجالت میکشن؟
من من
کیا هر سال به عکسای سال قبل نگاه میکنن می بینن قیافشون زاقارت بوده؟ این چه ربطی داشت خودمم نمی دونم؟
من نبودم
کیا میخوان برن سفر امسال؟ کجا ؟ چرا؟
من نه

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هنوز نخریدم چرا انقد زیقی اند!!
عید میریم به دیار نیاکانم

تو مگه دختری؟! دیار نیاکانت کجاست؟ چرا هر کس اینجا معما طرح میکنه که من مجبور بشم سوال بپرسم؟ خب توضیحات کامل رو خودتون بدید لطفا دیگه !!!

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی من یک جفت کفشم خریدم.....

مانتوهای اینجا باورتون میشه یک پاره ساده بدرنخور که یک کمربند بهش وصله 70هزارتومان

خیلی گرون شده همه چیز. حتی خود فروشنده ها هم خجالت میکشن قیمت رو بگن. وقتی می پرسم چنده؟ من و مون میکنن میگن حالا شما پرو بکنید. بعد از دو دقیقه عرق شرم ریختن قیمتش رو میگن ما هم میگیم خیلی ممنون! یه دوری می زنیم بر میگردیم و رفتن همانا و برگشتنمان با خدا همان.

چه بامزه جواب دادی! اما اسلامی نبود جوابات.

مونا

عضو جدید
من هنوز هیچی نخریدم:crying:
یادش بخیر بچه بودیم چه ذوقی میکردیم لباس نو بپوشیم هییییی پیر شدیم رفتا
:w15:

سایه خانم

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی گرون شده همه چیز. حتی خود فروشنده ها هم خجالت میکشن قیمت رو بگن. وقتی می پرسم چنده؟ من و مون میکنن میگن حالا شما پرو بکنید. بعد از دو دقیقه عرق شرم ریختن قیمتش رو میگن ما هم میگیم خیلی ممنون! یه دوری می زنیم بر میگردیم و رفتن همانا و برگشتنمان با خدا همان.

چه بامزه جواب دادی! اما اسلامی نبود جوابات.

وااا چراااا؟ خو اسلامی بود دیگه

دقیقااا خجالت میکشن. یه شلوار مارک خریدم میگم چنده حالا؟ میگه 97 تومان. گفتم نه آخره آخرش چنده؟ گفت 70 . 17 تومااااااان تخفییییییف داد.
مانتو: آقا چن؟ 85 تومان. آخرش چن؟ 60 داااااااااد. 25 تومان تخفییییییف http://www.forum***treme.com/images/sFun_crazydance.gif

WOMIS

عضو جدید
تو مگه دختری؟! دیار نیاکانت کجاست؟ چرا هر کس اینجا معما طرح میکنه که من مجبور بشم سوال بپرسم؟ خب توضیحات کامل رو خودتون بدید لطفا دیگه !!!
ببخشید الان توضیح میدم
خوب معلومه دخترم.... چیه مگه؟ منکه هرچی مربوط به دختراست نظر میدم
نطنز... عشقه من

WOMIS

عضو جدید
وااا چراااا؟ خو اسلامی بود دیگه

دقیقااا خجالت میکشن. یه شلوار مارک خریدم میگم چنده حالا؟ میگه 97 تومان. گفتم نه آخره آخرش چنده؟ گفت 70 . 17 تومااااااان تخفییییییف داد.
مانتو: آقا چن؟ 85 تومان. آخرش چن؟ 60 داااااااااد. 25 تومان تخفییییییف http://www.forum***treme.com/images/sFun_crazydance.gif
منم یه مانتو دیدم 69تومن بود تو دلم موند ...دیگه یه ذره عقل دارییم الکی پولو حروم نکنیم
میرم میخرمش حالا ببین

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خریدم بسختی.....چقد گرون شده همچی...الان که نمیشه چیزی خرید...
من 1ماه پیش..ی شلوار خریدم که الان بری توبازار 8تومن شایدم بیشتر گرونتر شده...............مانتو ها جنسای مسخره ولی قیمتای گرون...اصلا ارزش نداشت واسشون پول بدی....داشتم دیگه قیئ مانتو خرینو میزدم که یه مانتو خوب چشمو گرفت.....قیمتشم نسبت به بقیه مناسب بود.............
قصدم دارم کفش بخرم ولی هنوز نخریدم!!
چی بخرم خوبه؟؟؟

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
خریدم بسختی.....چقد گرون شده همچی...الان که نمیشه چیزی خرید...
من 1ماه پیش..ی شلوار خریدم که الان بری توبازار 8تومن شایدم بیشتر گرونتر شده...............مانتو ها جنسای مسخره ولی قیمتای گرون...اصلا ارزش نداشت واسشون پول بدی....داشتم دیگه قیئ مانتو خرینو میزدم که یه مانتو خوب چشمو گرفت.....قیمتشم نسبت به بقیه مناسب بود.............
قصدم دارم کفش بخرم ولی هنوز نخریدم!!
چی بخرم خوبه؟؟؟

خب بستگی به لباست داره, عکس لباسات رو هم اگه دوست داشتی بذار بهت بگیم کفش چی بخری

آخرین ویرایش:

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب بستگی به لباست داره, عکس لباسات رو هم اگه دوست داشتی بذار بهت بگیم کفش پی بخری

رنگش شکلاتیه......اخه خودم دلم میخاد لژدار باشه...ولی الان کفشای تو بازار هیجی پاشنه ندارن..چه برسه به ۀز دار...اصلا گسندم نیست!!!:(