هار و باغ و گلگشت چمنن ها
كنار دلبران شيرين سخن ها
اگر قسمت شد از خلوت درآيم
و گرنه ما و دل تنهاي تنها
كنار دلبران شيرين سخن ها
اگر قسمت شد از خلوت درآيم
و گرنه ما و دل تنهاي تنها
سلام به همه دوستان عزيز خيلي دلم واستون تنگ شده بود اميدوارم كه همگي سالم و سر حال باشيد
من يه مسافرت اتفاقي برام پيش اومد ديگه نتونستم خبر بدم با عرض معذرت![]()
سلام حميد جان ممنون خوبمسلام محسن جان خوبی عزیز..... دل ما هم تنگ شده بود.... خوش گذشت........
خواهش میکنم کجا بودی این مینا ما رو گشت از بس گفت بابامو میخوام.........
سلام حميد جان ممنون خوبم
شما خوب هستيد شما لطف داريد
اي يه مسا فرت زيارتي سياحتي مشهد و شمال
اي واي عجب دختر كم طاقتي شده ديگه چكارش ميشه كرد دختر بابا ست
اره ديگه حميد جان ميشه بيايي مشهد خوش نگذره راستي تو مشهدي هستي چه خوب اينقدر دلم ميخواست كه بچه هاي باشگاه رو ببينم ولي متاسفانه نشد يعني نميتونستم با هاشون تماس بگيرمپس اومدی شهر ما خوش گذشت سفر زیارتی؟؟؟؟؟؟
مرسی.....آخه مگه میشه بابا بدون دختر بره مسافرتنکنه با اون خانومت رفتی نمیخواستی لو بره آره؟؟؟
![]()
اره ديگه حميد جان ميشه بيايي مشهد خوش نگذره راستي تو مشهدي هستي چه خوب اينقدر دلم ميخواست كه بچه هاي باشگاه رو ببينم ولي متاسفانه نشد يعني نميتونستم با هاشون تماس بگيرم
حالا ديگه كه شده چكار كنم حالا يواش بگو مياد طلب كار ميشه نه بابا كدوم خانوم ديگه استغفر الله من و اين حرفا![]()
ببخش حميد جان دير جواب ميدم يه چند روز نبودم دارم ميبينم چه خبرهآره من مشهدی ام.............
مشتاق دیدارم من.... حالا سری بعد که اومدی خبر بده تا با هم در تماس باشیم همو ببینیم باعث افتخاره منه......
حقیقت تلخه و هزینه ها بالا رفته.... منظورو گرفتی زندگی خرج داره دیگه اگه میخوای لو نره..........
ببخش حميد جان دير جواب ميدم يه چند روز نبودم دارم ميبينم چه خبره
انشالله كه اين طور بشه ماهم مشتاق ديداريم خواهش افتخار براي ماست
اره واقعا حقيقت تلخه ديگه چكارش ميشه كرد حالا تو لو نده باشه رو چشم هستيم در خدمتتون![]()
آره بابا!دلم واست یه ذره شده بود!سلام ميناي بابا
خوبي گل دختر چه خبر خوش مي گذره
دل به دل راه داره بابا منم دلم تنگ شده بود برا همهآره بابا!دلم واست یه ذره شده بود!
بابا رفتم رشت!
بابا نهم یا دهم رفتم سیزده اومدم!دل به دل راه داره بابا منم دلم تنگ شده بود برا همه
رفتي رشت خوش گذشت كي رفتي من هم رشت بودم تا دوروز پيش ديدي گفتم ميري حالا خوش گذشت
سلام عرض شد خوبید؟سلام خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟
مینا اینم بابات مارو کشتی تو....
محسن جان هنوز امانتی به ما نرسیده ها چی کار کنم میدی یا که...
خودت میدونی......
سلام عرض شد خوبید؟
بابا بیا این حممید دیروز منو کلی اذیت کرد!
گوشاشو ببر!
وگرنه چی میشه؟مرسی شما چطورین؟؟؟
دیشب که باهم آشتی کردیم یادت رفته......
محسن بگو با من آشتی کنه وگر نه...
وگرنه چی میشه؟
هااان؟
بابا بیا گوشاشو ببر!
خب بگو چی میشه دیگه؟خوده بابات در جریانه؟؟؟؟؟
نمیتونم بگم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
عضویت در گروه دوست داران حافظ | ادبیات | 0 | |
![]() |
بهترین شعری رو که دوست داری چیه؟ | ادبیات | 3654 |