كوه پرديس نزديكترين نقطه به خورشيد

golrokh

اخراجی موقت
من پایه ام ولی بابام میگه این فحشه من اینجوری نمی کنم ولی مانی همش اینجولی منیتونه آجی تو دستتو بنداز مگه بی ادبی تو

قربونه اجیه نازم بشم...

خودممممممممممم میبرمت...:redface:

• Like
واکنش ها: a30r

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
کجا بریم؟؟؟من با تو نمیام تو رفیق نیمه راهی

ملیسا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی شیرین جان ، خیلی آموزنده بود و اینکه من هیچ اطلاعاتی نداشتم:redface: .

مرسی مرسی . :w11:

ورهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیرین جون ممنون خیلی خوب بود یه مسافرت بریم البته الان که هواش گرمه باشه زمستون همه با هم ;)

ahmad45199

عضو جدید
نکات قابل توجهي كه در اين کوه باستاني وجود دارد :

1. قله اين کوه نزديک ترين نقطه زمين به خورشيد است چون بالاترين ارتفاع در نزديکي خط استواست .
كوتاه بيا بابا يعني كليمانجارو كشكه؟ اون كه ديگه تو خود استواست
از جمله خواص اين كوه خاصيت خارق العاده اين كوه دركمك به درمان مبتلايان به ايدر مي باشد . به خاطر نزديكي اين كوه به خورشيد امكان رشد و نمو ويروس هاي بيماري زا از جمله ويروس HIV در اين كوه صفر مي باشد. پزشكان متخصص بريتانيايي در موسسه Imperial Medical College در شهر لندن اخيرا در مقاله اي در روزنامه تايمز ضمن بر شمردن اين خاصيت از سازمان ملل درخواست نموده اندتا نام اين كوه را به ANTI-HIV Mountain تغيير دهند.
:biggrin: خدا بگم چيكارتون كنه تركيدم از خنده
نكنه آباداني هستي ناقلا

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
به نظر نمیاد کوهنوردیش خیلی سخت باشه، باید حتما برم، میرم، دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره!

shirin.agro

عضو جدید
کاربر ممتاز
اطلاعات عمومی با اطلاعات علمی متفاوته.
شما اطلاعات عمومیت خوبه دراین باره.
اما من دنبال اطلاعات علمی موضوعم.:cool:

از جمله خواص اين كوه خاصيت خارق العاده اين كوه دركمك به درمان مبتلايان به ايدر مي باشد . به خاطر نزديكي اين كوه به خورشيد امكان رشد و نمو ويروس هاي بيماري زا از جمله ويروس HIV در اين كوه صفر مي باشد. پزشكان متخصص بريتانيايي در موسسه Imperial Medical College در شهر لندن اخيرا در مقاله اي در روزنامه تايمز ضمن بر شمردن اين خاصيت از سازمان ملل درخواست نموده اندتا نام اين كوه را به ANTI-HIV Mountain تغيير دهند.
ضمنا دكتر Tim Hopkins رييس موسسه فوق و دارنده مدرك فوق تخصص در رشته ايمونولوژي و ويروس شناسي درخواست ايجاد شهركهاي درماني براي مبتلايان به ايدز در اين منطقه نموده است. وي معتقد است با اسكان مبتلايان به ايدز در اين منطقه پس از حداكثر مدت 18 ماه هيچ نشانه اي از بيماري در اين مبتلايان ديده نشود.
از ديگر خواص درماني اين كوه كه زبانزد همه متخصصين mountain trapi (كوه درماني)است . خواص مغناطيسي اين كوه باعث تخريب سلولهاي سرطاني شده و به همين دليل متخصصين بسياري بيماران سرطاني زا را به كوهنوردي دراين كوه توصيه مي‌نمايند. مديكال كالج ايالت اياهو آمريكا نيز طي تحقيقي خواص درماني اين كوه را تاييد نموده است

mo_amin

عضو جدید
کاربر ممتاز
بسيار جالب و فوق العاده...

يادم باشه يه سر تا اونجا برم يه روزي...;):cowboy:

مهندس ناز

عضو جدید
بسيار مطلب جالبي يود.

جاي فوق العاده ايه.
خدايا عظمتتو شكر
.

6222332

عضو جدید
عزیز من این مطلب شما ایراد داره برو توی ویکی پدیا کوه پردیس سرچ کن میفهمی که بیشترش دروغه