كمك

جيراني

عضو جدید
سلام من مشكل بزرگي دارم اين كه همه بم گفتن مهندسي كامپيوتر پيام نور دانشگاه رشت وحشتناكه
يعني سخته كتبا پر از اشتباست استادا درس نميدن هركي رفته مونده؟؟
درسته اينا؟ لطفا راهنماييم كنيد

!UP

عضو جدید
سلام
من که دانشگاه پیام نور نبودم ولی یکی از دوستام دانشگاه علمی کاربردی رشت بود میگفت استاداش از لحاظ دادن نمره خیلی خیلی سخت گیرن

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیامه نور اونم رشت؟؟/
چه وضعشه یه اپسیلون درس میخوندی بهتر قبول میشدیاااااااااا!!!:surprised::w12:
من پیام نور تهران مرکزم چندان راضی نیستم با وجوده اینکه برای هر درسم هفتگی یه بار کلاس دارم و استادام کامل کتابو تدریس می کننو تو نمره دادنم خیلی سخت گیر نیستن!!!:w12:
بعدشم تهران مرکز امکاناتو شرایطش از واحدای دیگه پیام نوره آس تره!!!:w12:
به نظر من نرو....:victory:

sam66

عضو جدید
سلام من مشكل بزرگي دارم اين كه همه بم گفتن مهندسي كامپيوتر پيام نور دانشگاه رشت وحشتناكه
يعني سخته كتبا پر از اشتباست استادا درس نميدن هركي رفته مونده؟؟
درسته اينا؟ لطفا راهنماييم كنيد

پیام نور خوبه یا نه رو نمیدونم ولی دانشگاه های رشت اساتید خوبی دارند :smile:

behrouz27

عضو جدید
دوست عزیز من از رشت خبر ندارم ولی در کل پیام نور خیلی سخته خیلیا رفتنو وسطش جا زدن

دختر شرقی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز اگه واقعا به رشته ات علاقه داری که هیچی.... البته گر همسفر عشق شدی مرد سفر باش ..............:lol:
اگر نه باید بگم که با اینکه جدیدا قبول شدن این رشته خیلی راحت شده:)surprised:) ولی دروس سختی داره :w02:. خصوصا پیام نور که بیشتر باید خودخوانی داشته باشی ...
خود دانی :w12:

ehsanstr

عضو جدید
سلام

سلام

برا چی کمک می خوای

----------------------------------------------------------------------------------------------------
و با زنان مشرك و بت‏پرست، تا ايمان نياورده‏اند، ازدواج نكنيد! (اگر چه جز به ازدواج با كنيزان، دسترسى نداشته باشيد; زيرا) كنيز باايمان، از زن آزاد بت‏پرست، بهتر است; هر چند (زيبايى، يا ثروت، يا موقعيت او) شما را به شگفتى آورد. و زنان خود را به ازدواج مردان بت‏پرست، تا ايمان نياورده‏اند، در نياوريد! (اگر چه ناچار شويد آنها را به همسرى غلامان باايمان درآوريد; زيرا) يك غلام باايمان، از يك مرد آزاد بت‏پرست، بهتر است; هر چند (مال و موقعيت و زيبايى او،) شما را به شگفتى آورد. آنها دعوت به سوى آتش مى‏كنند; و خدا دعوت به بهشت و آمرزش به فرمان خود مى‏نمايد، و آيات خويش را براى مردم روشن مى‏سازد; شايد متذكر شوند! (221 بقره )

http://www.ehsanstr.pardisblog.com/

ايران اباد

عضو جدید
پيام نور اونم رشت:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
اگه وقت داري بخون تا اولا دولتي دوما دانشگاه درست و درمون قبول بشي.واست ارزوي موفقيت ميكنم

فراوان سخن باشد اكنده گوش
نصيحت نگيرد مگر در خموش

بالا