كمك در انتخاب رشته !

parsa*

عضو جدید
سلام به همه ي مهندسين عزيز !
راستش من امسال ميخوام كنكور بدم و بين رشته عمران و مكانيك موندم كدوم رو انتخاب كنم ! به هر دورشته هم علاقه دارم (عمران رو اندكي بيشتر ) ولي نميدونم كه تو تهران كدوم جواب ميده اگه ميتونيد كمكم كنيد ! ممنون ميشم ! لطفا از روي تعصب نگيد و خالصانه كمكم كنيد چرا كه به آينده من بستگي داره !

آخرین ویرایش:

tracer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فقط کامپیوتر
بدو بیا پیش خودمون

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست من من رشته ام مکانیکه. تهران جنوب کلا رشته های فنیش مخصوصا مکانیکش خیلی قویه.
ولی به نظر من عمران بخون. بازار کارش بیشتره من فکر میکنم.
اگه مکانیک خوندی هم سیالات بخون.
اگه سوالی بود در خدمتم(تو پروفایل)

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فاکتور های موفقیت انسان به رشته تحصیلی اون وابستگی زیادی نداره. هر موضوعی رو که با عشق انتخاب بکنی و تا انتها ادامه ش بدی و یه تحصیل کرده باسواد بشی مطمئنا موفق هم میشی. باید سعی کنی که مطالب رو بفهمی و دانش کاربردی هم بیاموزی. یعنی هر چی رو که اموختی بلافاصله عملیش کنی و بتونی از همون ابتدا راههایی رو پیدا بکنی که دانشت رو به ثروت تبدیل کنی. اگه بلد باشی اینکارو بکنی دیگه رشته تحصیلی اهمیتی نداره.

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین واسه بعد فارغ التحصیلی توی کدومش پارتی داری اونو انتخاب کن!

yosoufe

متخصص خودرو
کاربر ممتاز
فاکتور های موفقیت انسان به رشته تحصیلی اون وابستگی زیادی نداره. هر موضوعی رو که با عشق انتخاب بکنی و تا انتها ادامه ش بدی و یه تحصیل کرده باسواد بشی مطمئنا موفق هم میشی. باید سعی کنی که مطالب رو بفهمی و دانش کاربردی هم بیاموزی. یعنی هر چی رو که اموختی بلافاصله عملیش کنی و بتونی از همون ابتدا راههایی رو پیدا بکنی که دانشت رو به ثروت تبدیل کنی. اگه بلد باشی اینکارو بکنی دیگه رشته تحصیلی اهمیتی نداره.
ایشون درست می گن. فقط باید خودتو خوب نشون بدی. کار برات گیر میاد.

من اونجایی که کارآموزی بودم ازم خوششون اومد. بعد از فارغ التحصیلی خودشون زنگ زدن بهم که بیا اینجا کار کن. تویه این اوضاع بده کار. و دو سال بعد از کارآموزیم

فعلا تو ایران نرم افزار بدرد می خوره. (منظورم کامپوتر نرم افزار نیستا) منظورم اینه که هر رشته ای خوندی، نرم افزار های اون رشته رو خوب یاد بگیر. این کار آینده شغلیتو تضمین می کنه.

بالا