سلام دوستان
آیا کسی عکس در مورد کانسپت داره ؟؟؟
یعنی مربوط به کانسپت باشه داره ؟؟؟
آخه باید یه پروژه در موردش تحویل بدم ولی عکس ازش ندارم !!!
عکس در مورد کانسپت؟؟؟

منظورتو نمیفههمم....

دقیقا استاد چی خواسته ازت؟؟؟

سلام دوستان
آیا کسی عکس در مورد کانسپت داره ؟؟؟
یعنی مربوط به کانسپت باشه داره ؟؟؟
آخه باید یه پروژه در موردش تحویل بدم ولی عکس ازش ندارم !!!
سلامبچه ها مطلب در مورد گنبد نداريد
ميشه كمي بيشتر توضيح بدي شايد تونستم كمك كنمسلام!!!!!!!!!!
هیچ کس نمی تونه کمک کنه ؟؟من واقعا نیاز به پروزه عناصر دارمدر مورد تحرک و پویایی کسی ایده ای نداره؟
اگه كمي بيشتر توضيح بدين من شايد بتونم كمك كنم فقط بگو در چه موردي ميخواياگه تو اين مورد به من هم كمك كنيد
ممنون ميشم![]()
سلام راستش من يه فيلمي در اين مورد دارم فقط نميدونم چطوري بزارمش اينجا و ايا ميشه گذاشت يا نه اگه كسي بگه منم ميذارمش شايد به دردت بوخورهسلام من مطلب میخوام در مورد در و پنجره ها از قدیم تا الان اگه کسی کمک کنه خوشحال میشم.
آخه فکر کنم استادمون منظورش ستون های تزیینی هم بوده. یه چیزایی می گفت مثل اینکه به سازماندهی فضا کمک می کنه.بعد گفت پاشین برین درباره ستون تحقیق کنین.البته تو wikipedia یه چیزایی پیدا کردم ولی خوب اونا کافی نیستن.
من فکر می کنم شاید منظور استادتون این بوده که تاثیرهای غیر سازه ای این المانو بررسی کنید یعنی نمونه های مختلفو بررسی کنی و بگی هر کدومشون علاوه بر انتقال بار، چه تاثیری روی محیط اطرافشون میزارن.![]()
کتاب نقشه کشی ساختمان مهارت درجه2 مال انتشارات دیباگران رو بگیر کتاب اجزا ساختمان سیاوش کباری هم فکر کنم به دردت بخوره!سلام
من تازه این سایت رو پیدا کردم و تازه واردم. ترم2 هستم. دنبال منبع می گردم درباره نقشهای مختلفی که ستون می تونه تو یه ساختمون داشته باشه.ممنون می شم اگه بتونید کمکم کنید.![]()
عزيزم تا اونجايي كه من ميدونم فرق كلي MDF با HDF در وزن مخصوصشون هست وزن مخصوصHDF بيشتر ازMDF هست چون هر 2 از دسته فيبرها هستند و فيبر ها كلا 3 دسته هستند 1)تخته فيبر سبك كه به عنوان عايق آكوستيكي به كار ميره 2)MDF كه به اون تخته فيبر با وزن مخصوص متوسط ميگن 3) HDF يا تخته فيبر سخت....وخود فيبر تشكيل شده از خرده چوب...الياف نيشكر و كاغذ باطله كه خيلي هم آسيب پذير هستكسي ميدونه پاركت HDFچه فرقي با پاركت MDFداره؟
اگه كمي بيشتر توضيح بدين من شايد بتونم كمك كنم فقط بگو در چه موردي ميخواي
چند صفحه باشه ؟ واسه ترجمه میخوای ؟يه مقاله به زبان انگليسي مي خوام فقط در مورد سبك ها و خانه هاي قديمي نباشه.
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
![]()
خواهش میکنم کمکم کنید.پلان مقطع و نما.
![]()
خوب یه کتاب بخر کتاب طراحی توش پر مقطع و نماستخواهش میکنم کمکم کنید.پلان مقطع و نما.
![]()
کسی می دونه من طرح گچبری رو با چه رنگی باید رنگ کنم؟کلا گچ رنگ مخصوص داره؟با رنگ دیوار میشه؟
بچه ها من باید 4 تا قالب 10 .10 سیمان درست کنم درست کردم اما سفت نمیشه چرا!!!!!!!!!!!!!؟رنگ چی باید اضافه کنم؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |