hamed_star
عضو جدید
فرهنگسرا
فرهنگسرا
من ذنبال ريزفضاهاي يه فرهنگسرا ميگردم هركي داره برام بزاره ممنون ميشم

فرهنگسرا
من ذنبال ريزفضاهاي يه فرهنگسرا ميگردم هركي داره برام بزاره ممنون ميشم

اینم نقشه هم داخلی هم خارجکی فقط کافیه یه کم بگردیسلام
هل من ناصر ینصرنی
ترجمه :آیا صدای دانشجویی که کمک احتیاج داره رو نمیشنوید
کی میتونه نقشه چند تادانشگاه داخلی وخارجی بهم برسونه
به خدامطابق اش رواون دنیا برات میسازم
سلام. کسی می تونه کمکم کنه؟ من دنبال مدارک معماری فرهنگسرای تی جیبائو مال رنزو پیانو هستم؛ به هر مطلبی که راجع به نقد و تحلیل این اثر باشه نیاز دارم، تو رو خدا کمکم کنید،خیلی ضروریه! خواهش می کنم.
سلام ، من اطلاعاتی از ورق های مولتی استیل میخوام.
ممنون میشم کمکم کنید.
http://memarvakhiyal.mihanblog.com/post/113من ذنبال ريزفضاهاي يه فرهنگسرا ميگردم هركي داره برام بزاره ممنون ميشم![]()
تحليل شهريسلام
میخواستم ازتون کمک بگیرم
من باید سردر بیمارستان توی یزد با توجه به اقلیم و معماری سنتی اونجا+کانسپت باید ترکیبی از سنت و معماری مدرن باشه
میتونید کمک کنید؟
راستی
يه پروژه براي تحليل شهري مي خواستم.اگه مي تونيد بهم بديد ممنون
پمیشه به منم کمک کنید؟؟جاش مهم نیس
درباره درس مبانی نظری معماری چطور؟؟موضوعش مهم نیس
سلام به همه من به منابعی معتبر برای ارائه مقاله ام با عنوان اکوتک در معماری معاصر نیاز دارم لطفاً راهنماییم کنید. ممنونم![]()
از دوستان عزیز کسی در مورد ویژگیهای معماری خانه های قاجار اطلاعاتی داره ممنون میشم کمکم کنه...
اینجا یه چیزایی راجع به عایقبندی صوتی سرویس های بهداشتی نوشته امیدوارم به درد بخورهبا سلام
استاد ما از ما خواست درباره عایق بندی صوتی توالتی در ساختمان 50 متری که ساخته شده است راهکار ارائه دهیم .
لصفا اگر امکان دارد راه حل مناسبی ارائه دهید .
باتشکر
پارک دولا ویلت:سلام دوستان.
من يه سري مطلب درباره برنارد چومي و آثارش مي خواستم.به خصوص پارك دولا ويلت .كسي مطلبي داره؟
سلام دوستان عزیز من دنبال نمای آجر چینی به سبک های انگلیسی. هلندی و ... میگشتم که خودم چیزی پیدا نکردم اگه دوستان عزیز مطلبی یا دیتیلی در این مورد دارند خواهش میکنم که در این تاپیک بزارند![]()
برای شما بهترین منبع کتابه نویفرتهنیاز فوری به برنامه فیزیکی و استانداردهای مربوط به مهمانسرا
سلام
اگه یکی از بچه های گل یزد زحمت بکشه و یه کاری برای من بکنه شدیدا ممنون می شم
واسه درس معماری اسلامیم نیاز به اطلاعاتی در مورد حیاط داشتم(حیاط مسجد -خونه-مدرسه و ...) از طریق یکی از استادام فهمیدم یه پایان نامه یا مقاله خیلی جامع در این مورد توی دانشگاه شما هست.اگه کسی لطف کنه و یه نگاهی بش بندازه و اطلاعاتی را از این طریق واسه من بذاره یه دنیا ممنون می شم![]()
استانداردهای متل رو از کتاب نویفرت میتونین پیدا کنینهمنطور که از عنوان پیداست من دنبال استانداردهای طراحی تفریحگاه بین راهی (متل) هست حالا اگه میتونی کمکم کنیدانصاف داشته باشید
![]()
سلام خوبيد من پلان- نما و فيلم برج پترونانس ميخواستم
من که از اینا کلی خوشم اومدسلام دوستان
میشه از ترکیب احجام چند تایی عکس بذارین
ممنون
این مدرسه معماری اسلو هستش .تو این لینک تمام پلانها .مقاطع .پلان موقعیت. نما حتی دیتیلهاش با یه عالمه عکسو مطلب ازش هستممنون ميشم اگه ازدوستان اطلاعاتي از سايت يه دانشگاه معماري از سر درب گرفته تا پلان -نما -برش- استانداردهاي فضا مكان داشته باشه بهم كمك كنه
تورا خدا نگين چه پر توقع كلي از مشكلاتم حل ميشه![]()
این کتابو که تو این لینکه بخر پس فکر کنم کارتو راه بندازهکمک ! !
من یه پروژه کامل میخوام :دی
یه خونه ویلایی لطفا کمک کنین!
حالا یه کمی هم ناقص بود مهم نیست، هر چقدر وسعتون میرسه کمک کنین :دی
پلان، نمای شمای و جنوبی، دوتا مقطع یا همون برش، پلان بام و ... (خونه ویلایی دوبلکس)
تو رو خدا تا 4شنبه برسونین
راستی من تو ایران360 یه گروه دارم بچه های معماری و علاقه مندان به معماری، مطالبی توش هست اگه خواستین استفاده کنین:
http://iran360.ning.com/group/architecture
اگه منظورتون همون اتاق پذیرایی خودمونه اینا رو ببینینتو رو خدا كمكم كنيد
من مطلب مي خوام در مورد عرصه ي پذيرايي و استقبال
اینو دانلود کنین پسیک پلان ترمینال اتوبوس بین شهری با جزئیاتش میخوام
باتشکر
برای استانداردهاش هم نویفرتو ببینین هم این لینکو:در مورد خانه سالمندان استاندارد فضايي و نمونه پلان انجام شده معماران بزرگ ايراني يا خارجي لازم دارم.لطفا راهنماييم كنيد.خيلي فوري به اين مطالب نيازمندم لطفا هر كي مطلبي در اين مورد داره برام بزاره.خواهش ميكنم دوستان!
با تشكر
http://rapidshare.com/files/301796011/MASJED.pdf.htmlچایان نامم راجع به مسجد هست.لطفاً کمکم کنید.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |