كمك ،HELP ، سئوالات، FAQ ، درخواست ( پروژه هاي درسي )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

keivank_79

عضو جدید
مرسي اگه اين لطف و كني ممنون ميشم چون خيلي نياز دارم دقيقا نميدونم بايد چه طور واسم بفرستي اگه ميشه از بچه هايي كه عضو فعال سايت هستند بپرس كه بايد چه جور بفرستي بازم ممنون:gol:
سلام یلدا جان منم مثل تو این ترم طراحی خوابگاه دارم اگه مطلبی دستت رسید ممنون میشم اگه واسه منم بفرستی منم خوشحال میشم کمکت کنم

arc.mohammad

عضو جدید
طراحی قرائت خانه

طراحی قرائت خانه

سلام من می خوام یک قرائت خونه طراحی کنم :redface:کسی میتونه به من کمک کنه;)

nimaart

کاربر بیش فعال
سلام :cry:
من به اطلاعاتی درزمینه
حرکت و سکون در معماری
همبستگی و گسستگی در معماری
ریتم و تکرار
انتقال مفاهیم در معماری
نیاز دارم . اگه میتونید کمکم کنید .

من دانشجوی معماری ترم 5 هستم البته کاردانی ولی هنوز درست نمیتونم اسکیس بزنم البته طراحی دست ازادم خرابه ممنون میشم اگر کمکم کنید مرسیب دوستان عزیز :smile:

helensj

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام یلدا جان منم مثل تو این ترم طراحی خوابگاه دارم اگه مطلبی دستت رسید ممنون میشم اگه واسه منم بفرستی منم خوشحال میشم کمکت کنم
من اون کتابا رو از این سایت دانلود کردم
http://www.edfacilities.org/rl/housing.cfm
من خودم ازش این 2 تا رو دانلود کردم
Student Housing.
Housing for New Types of Students.

اما توش بگردین چیزای خوبی داره
راستی اگه نمونه خوابگاه مخصوصا با پلان پیدا کردین به منم بگین لطفا:(

rosana

عضو جدید
درخواست کمک از طرف دانشجوی ترم اول

سلام دوستان
دانشجوی ترم اول معماری هستم, هیچ پيش زمینه ای از طراحی نداشتم به همین خاطر از همین ابتدای امر احساس بدی پيدا کردم و دچار سرخوردگی و ضعف شدم.
درسای این ترمم شامل هندسه کاربردی, درک و بیان محیط و مقدمات بیان معماری میشن که اگر اشتباه نکنم بهش ترکیب 1 میگن, اساتید هم اقایان درودگر و کسرایی هستن که از اساتید دانشگاه تهران هستن.
این اساتید کتابی رو معرفی نکردند و میگن فعلا لازم نیست ولی من میخوام مطالعه بیشتری داشته باشم چون احساس ضعف زیادی تو کارم میکنم و به نسبت از بقیه عقب تر هستم.
تو درک بعد اجسام و پرسپکتیوها(یک, دو و سه نقطه ای) دچار مشکل هستم:(
دوستان لطفا کتابها یا منابعی رو که بدرد این درسها و ترم اول میخوره و قبلا به خودتون کمک کرده معرفی کنید.
میخوام بدونم نحوه برگزاری امتحان این سه درس چطوریه و سوالات چطوری مطرح میشن؟؟؟؟ اگر منبعی برای سوالات دارین لطفا معرفی کنید.
بیصبرانه منتظر کمک دوستان هستم
ممنون

dading

عضو جدید
کمک

کمک

بچه ها عکس نقشه راههای ایران رو دارین دقیق و با جزئیات میخوام واسه پروژه روستا.از صبح تو نت هستم تو گوگل سرچ کردم دقیق نیستن یعنی تمام روستاها رو ندارن.روستای من تو استان مرکزی هستش بچه ها کمک اگه سایت یا عکسی دارین بگین بدجور گیر کردم

تبسم

عضو جدید
سلام دوستجونا کمک من باید بیمارستان تخصصی چشم پزشکی طراحی کنم کسی میتونه کمکم کنه؟من در مورد فضاهایی که باید تو یه بیمارستان چشم پزشکی باشه و ابعاد و نور و..........................مطلب پیدا کنم اما تو نت پیدا نکردم;)

binahayat_m

عضو جدید
سلام خدمت همه دوستهای عزیز
من به پلان مساجد امام اصفهان و یا نقش جان و یا مسجد شیخ لطف الله نیاز دارم
از کجا میتونم پیدا کنم؟

??????

عضو جدید
سلام به شما دوست عزیز
کتاب سبک شناسی معماری پیرنیا و معماری اسلامی میتونه کمک خوبی برای شما باشه.
موفق باشید

تبسم

عضو جدید
سلام دوستجونا کمک من باید بیمارستان تخصصی چشم پزشکی طراحی کنم کسی میتونه کمکم کنه؟من در مورد فضاهایی که باید تو یه بیمارستان چشم پزشکی باشه و ابعاد و نور و..........................مطلب پیدا کنم اما تو نت پیدا نکردم;)

rosana

عضو جدید

سلام دوستان
دانشجوی ترم اول معماری هستم, هیچ پيش زمینه ای از طراحی نداشتم به همین خاطر از همین ابتدای امر احساس بدی پيدا کردم و دچار سرخوردگی و ضعف شدم.
درسای این ترمم شامل هندسه کاربردی, درک و بیان محیط و مقدمات بیان معماری میشن که اگر اشتباه نکنم بهش ترکیب 1 میگن, اساتید هم اقایان درودگر و کسرایی هستن که از اساتید دانشگاه تهران هستن.
این اساتید کتابی رو معرفی نکردند و میگن فعلا لازم نیست ولی من میخوام مطالعه بیشتری داشته باشم چون احساس ضعف زیادی تو کارم میکنم و به نسبت از بقیه عقب تر هستم.
تو درک بعد اجسام و پرسپکتیوها(یک, دو و سه نقطه ای) دچار مشکل هستم:(
دوستان لطفا کتابها یا منابعی رو که بدرد این درسها و ترم اول میخوره و قبلا به خودتون کمک کرده معرفی کنید.
میخوام بدونم نحوه برگزاری امتحان این سه درس چطوریه و سوالات چطوری مطرح میشن؟؟؟؟ اگر منبعی برای سوالات دارین لطفا معرفی کنید.
بیصبرانه منتظر کمک دوستان هستم
ممنون
http://www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/user_online.gif http://www.www.iran-eng.ir/images/buttons/reputation.gif http://www.www.iran-eng.ir/images/buttons/report.gif http://www.www.iran-eng.ir/images/misc/progress.gif

mahsa_archi_arch

عضو جدید
سلام دوست عزیز
اول از همه به باشگاه خوش اومدی :smile:
ببین اصلا نباید همچین فکری کنی و فکر کنی که کم آوردی .. چون تو تازه اول راهی ..
اکثرا بخاطر فشاری که ترمهای اول به بچه ها وارد میشه و اینکه بلاخره بدون هیچ پیش زمینه ای تو وارد یک رشته ای شدی که همش یا نصف بیشترش با خلاقیت سر و کار داره ئچار یک همچین حسی میشن ولی کاملا طبیعی و نگران نباش .
من بر اساس سیلابسی که به خودمون تدریس کردن دارن بهت میگم .. با این استادها هم نداشتم و روش تدریسشو نمیدونم . ولی درک و بیان محیط کروکیه .. کروکی و تمرین خط کشیدنه از هر چی که میبینی. که بنظر من کتاب کروکی های دکتر صدیق میتونه کمک خوبی برات باشه
هندسه کاربردی هم که تمرین و یادگیری اصول نقشه کشی با راپید و تقویت دید 3 بعدی تو از اجسام . اسم کتابش الان تو ذهنم نیست ولی برات می پرسم
مقدمات هم همونطور که خودت گفتی ترکیبه . یعنی ترکیب خط . حجم و صفحه به گونه ای خلاقانه که با تمرین زیاد نتیجه بهتری بدستت میده ..
تو باشگاه تاپیکهای زیادی با این عنوان هست که خیلی کمکت میکنه ..

ghazal_graceful

عضو جدید
bank

bank

سلام یه خواهش خیلی بزرگ دارم من آقا جونه هر چی دوست دارین درست جواب بدینا!
من پلان یه بانک نقلی خوجل می خوام یا لا اقل راهنماییم کنین! منتظزمااااا یاالله یا الله من کمک می خوام یاالله :D :p :p
akheyy hang kardam be khoda :p

dading

عضو جدید
سلام به شما دوست عزیز
کتاب سبک شناسی معماری پیرنیا و معماری اسلامی میتونه کمک خوبی برای شما باشه.
موفق باشید
بچه ها عکس نقشه راههای ایران رو دارین دقیق و با جزئیات میخوام واسه پروژه روستا. نقشه هایی که خودم پیدا کردم دقیق نیستن یعنی تمام روستاها رو ندارن.روستای من تو استان مرکزی هستش بچه ها کمک اگه سایت یا عکسی دارین بگین بدجور گیر کردم

Hotspur_1985

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای عزیز.من ازتون کمک می خوام.استادمون ازمون خواسته که از فرم یک جاندار برای طراحی هتل یا کافی شاپ یا هر فضایی دلخواه دیگه استفاده کنیم.بهم بگید از چه منبعی استفاده کنم:(:gol:
slm azizam.karaye "santiago calatrava"kolan to in sabke.karash ro negah kon,1ketab male nashre khak hast be esme"santiago calatrava" hatman komaket mikone.axasham to sitesh hast.

Hotspur_1985

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها عکس نقشه راههای ایران رو دارین دقیق و با جزئیات میخوام واسه پروژه روستا. نقشه هایی که خودم پیدا کردم دقیق نیستن یعنی تمام روستاها رو ندارن.روستای من تو استان مرکزی هستش بچه ها کمک اگه سایت یا عکسی دارین بگین بدجور گیر کردم
slm.naghshe k na,ama boro to site google earth mitoni ax begiri.

N_shiri

عضو جدید
پایان نامه

پایان نامه

با سلام
نیاز به یک سری اطلاعات در مورد تالار شورای شهر برای پایان نامه دارم اگر کسی کمکم کند ممنون می شوم.:redface:

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من پلان موزه هنر میلواکی را میخوام.
لطفا" کمکم کنید.
معمارشم سانتیاگو کالاتراواست.

Violet Rose

عضو جدید
سلام دوستان...خسته نباشین..
من هفته ی بعد قراره یه کنفرانس ارائه بدم درباره ی کلیسای نور تادائو آندو...وباید با یه صحنه سازی ای..ماکتی...چیزی طرح اون صلیبو و نورشو کاملا ارائه کنم...
اگه کسی ایده ای..پیشنهادی داره ممنون میشم کمکم کنه
مرسی

darya68

عضو جدید
سلام دوستان،من یه سری اطلاعات در مورد ویلا میخوام و در مورد ساختمون تریبلکس منظورم چگونگی قرارگیری فضاها و ارتفاع ساختمون و ... در واقع باید یه ویلای تریبلکس طراحی کنم.لطفا هر کسی اطلاعاتی داره یا نمونه کار داره برام بذاره،ممنون

Violet Rose

عضو جدید
سلام دوستان...خسته نباشین..
من هفته ی بعد قراره یه کنفرانس ارائه بدم درباره ی کلیسای نور تادائو آندو...وباید با یه صحنه سازی ای..ماکتی...چیزی طرح اون صلیبو و نورشو کاملا ارائه کنم...
اگه کسی ایده ای..پیشنهادی داره ممنون میشم کمکم کنه
مرسی

mahya69

عضو جدید
صفحه و نقطه و خط

صفحه و نقطه و خط

دوستان عزیز هم رشته ای سلام
دنبال عکس یا پروژه های تداخل صفحات و خط و نقطه و صفحه برای درس ساخت و ارایه مون می گردم. کدوم با مرامی میتونه بهم کمک کنه؟ شدیدا احتیاج دارم:(
اگه کسی ایده ای هم داره خوشحا میشم یهم بگه آخه تازه ترم اولم

moonlight¤

عضو جدید
salam duste azize term avali!!
u faghat kafie chan ta karaye memaraye maruf makhsusan meyer ro bebini tarkibe safahat va ahjam miad dastet

وضعیت
موضوع بسته شده است.