سلام دوستان
من به مبلمان سینما توی cad نیاز دارم برای پایان نامم...
لطفا اگه کسی داره بهم خبر بده که من آدرس میلم و بهش بدم برام بفرسته..ممنون![]()
درود بر شما
امیدوارم منظورتون مبلمان صندلی سینما باشه

سلام دوستان
من به مبلمان سینما توی cad نیاز دارم برای پایان نامم...
لطفا اگه کسی داره بهم خبر بده که من آدرس میلم و بهش بدم برام بفرسته..ممنون![]()
سلام دوستان عزیز.
من واسه یه پروژه نیاز به اطلاعات دارم ، خوشحال میشم اگه می تونین كمكم كنین.
راستش واسه فاز اول كار یه سری اطلاعات راجع به قایقرانی و استانداردهای مربوط بهش نیاز می خوام. اگه میتونین سایتی یا كتابی معرفی كنین ممنون میشم.
سلام.کسی پلان مسجد جامع کرمان رو داره؟
درود بر شما
امیدوارم منظورتون مبلمان صندلی سینما باشهاگه اینطوره از این فایل میتونید استفاده کنید، اگر هم چیز دیگه ای مد نظرتونه بگید شاید بتونم کمک کنم.
ممنون برای فایل صندلی دوست عزیز
اگه مبلمانی مربوط به کاربری های کافی شاپ(رستوران)نمایشگاه(گالری) مثل مبل/ میز و صندلی/گیاه و گلدون که بشه به سینما خورووندداشته باشین ممنون میشم.
تا حالا اونجا رفتی؟اگه رفته بودی الان پیشنهاد نمیدادی/شاید میراث فرهنگی کرمان داشته باشه.یه سر بزن ضرر نداره
سلام دوستان میتونین مثل همیشه که خوب توضیح میدین در مورد درز انقطاع یه توضیح کامل بدین و بگین تو پلان چه جوری نشون میدن؟بعد تو نما هم معلوم میشه کلا تو نما مقطع نشون میدن؟مرسی![]()
به نظرم این کامل ترین معنیهبا سلام... کسی میدونه بهترین لغت انگلیسیِ معادل کلمه کالبد چی میتونه باشه؟؟
به نظرم این کامل ترین معنیه
framework
چوب بست، چهارچوبه ، کالبد، استخوان بندی، بدنه .استخوان بندی، چارچوب.
framework خیلی حالت سازه و ساختار رو به ذهن میاره..من منظورم از کالبد ، کالبد شهریه .
من هم نظر Erick رو قبول دارم، چون حتی Google Translator هم کالبد شهری رو Urban framework ترجمه میکنه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |