بچه ها من تاپيك تجزيه تحليل سايتو پيدا نميكنم(پست هاي azade)لطف كنيد يه كمكم كنيد
سلام خوش امديدsalam be dostan.hamaton matalebe jaleby darin.vali chera kasi az chizaee ke khodesh
be ona reside harfi nemizane ye ebtekar,ye sabk,ye ide,ya ......
سلام به همگی!
میشه اگه مطلبی در مورد موزه هنر های معاصر ماریو بوتادر سئول دارین به من کمک کنین!
سلام.من کار کردم اگه مایلی کمکت میکنم.اقا کسی می تونه شهرک طراحی کنه.... فوریه...
متاسفانه اینجا کسی حرف واسه گفتن ندارهسلام خوش امديد
اولا فارسي تايپ كنيد
دوما اين تاپيك جاش اينجا نيست
سوما عنوان تاپيك مناسب به محتواش نيست
لطفا قوانين سايت و تالار رو مطالعه كنيد
سلام !سلام بچه ها
من 5 اثر از آثار ماریو بوتا را باید تحلیل کنم و مبانی فکری آن را بیان کنم کسی می تونه بهم کمک کنه؟
سلام ! ممنون میشم اگر بذارید مخصو صا متنی که گفتیدسلام دوست عزیز در چه حدی می عوای من پلانهاشو و یک متن انگلیسی از کتابی در باره خودش دارم اگه کمکت می کنه بگو برات بزارم
سلام.بچه ها کسی در مورد پیتر ایزنمن مطلبی ،کتابی،چیزی نداره منو راهنماییی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه جور کمکی می خواید؟چیا دارین ؟فکر کنم حالا دیگه همه تو مر حله کانسپت اند در سته؟یا از ریز فضاها می خواید؟هيچ كس نمي خواد در طراحي ترمينال به من كمك كنه؟صواب داره ها
بچه ها، برای درس طراحی فنی نقشه های کامل یه ساختمان می خوام شامل نقشه های فاز 1 و فاز 2، اگه سایت پلان و دیتیل هام باشه خیلی خوبه، می تونین کمک کنین؟
يكي از استاداي ما يه كتاب ترجمه كردهسلام بچه ها.کسی در مورد پیتر ایزنمن مطلبی چیزی نداره ،اگه کتاب هم معرفی کنید ممنون میشم.
موفق باشید.
سلام ممکنه دتیال انواع سقف ها رو برام بزاری ممنونم
عزیزم وارد تاپیک نمیشه؟؟؟؟؟سلام سامان جان .
این تاپیک انالیز سایت هست . در مورد اون دانشکده معماری هم من کلی گشتم اما چیزی برات پیدا نکردم . فکر نکن اگه جواب پستت رو ندادن به فکرت نیستند بلکه پیدا نکردن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |