بحثو عوض نکن آقا سعید
ما داستان می خوایم یالله![]()
کدوم سعید ؟قصه آقا سعیدو.......![]()
بهش راستشو بگو شاید اون اصلا از شما خوشش نمی یاد یا شایدم خودش نامزد دارهمن تو دانشگاه از يكي از همكلاسيام بخاطر نوع رفتارش و خوصوصيتش خيلي خوشم اومده بطوريكه واقعا عاشقش شدم ولي طرفم يه دختر سنگين و با شخصيت كه فكر نكنم اهل دوستي و از اين هرفا باشه من الان 20 سالمه طرفمم 20 سالش هابنظر شما من چيكار ميتونم انجام بدم كه بهش برسمواقعا جدي جدي دارم ميگ لطفا كمكم كنيد![]()
میخوام بدونم چی کارا کردی براش ؟ بهش گفتی یا نه ؟من تو دانشگاه از يكي از همكلاسيام بخاطر نوع رفتارش و خوصوصيتش خيلي خوشم اومده بطوريكه واقعا عاشقش شدم ولي طرفم يه دختر سنگين و با شخصيت كه فكر نكنم اهل دوستي و از اين هرفا باشه من الان 20 سالمه طرفمم 20 سالش هابنظر شما من چيكار ميتونم انجام بدم كه بهش برسمواقعا جدي جدي دارم ميگ لطفا كمكم كنيد![]()
زبونتو گاز بگيربهش راستشو بگو شاید اون اصلا از شما خوشش نمی یاد یا شایدم خودش نامزد داره
نه فقط يه چند باري ازش جزو گرفتممیخوام بدونم چی کارا کردی براش ؟ بهش گفتی یا نه ؟
حالا اگه فرض كنيم عشق باشه دورا دور مواظب باشم يعني چيكار كنم؟عشق نیست رفیق ...خلا عاطفیه که هر پسری تو همون سن و سال بهش مبتلا میشه
حتما هم تا به حال با دخترا ...مثل دانشگاه .... برخورد نداشتی .....
از الان واسیه ازدواج فکر کردن زوده ....مگه اینکه مایه تیله ردیف باشه
تموم کردن درس و خدمت و پیدا کردن کار و یه مقدار پس انداز ....میکنه به عبارتی 15 سال....
تازه واست خوب حساب کردم و شرایط بین الملل رو درنظر نگرفتم تا مشتری شی
اگه مطمئن شدی عشقه ....بذار یه مقدار زمان بگذره ...چون با گذشت زمان .... معیارها عوض میشه ....
فقط تو این مدت ....دورادور هوای کارو داشته باش ....یه وقت جوادبازی در نیاری که ممکنه واست کلاس بذاره ....
ارزومند پیروزی شما .....![]()
آی خدا خیرت بده...کجا بودی تاحالا....اگه دیرتر اومدی بودی اینا منو فرستاده بودن توی گورستان تاریخ...اينقدر اقا سعيد و اذيت نكنيد
اينم بگم كه الان حدود 20 ماه كه من اين وضعيت و دارم ولي از ترس اينكه ممكن از من بدش بياد جلو نميرم![]()
متاسفانه در اين مورد خنگم هنوز نفهميدم اخ از كجا باس فهميدخوب اگه 20 ماه گذشته تو این مدت باید فهمیده باشین که نظرش در مورد شما چیه
پس مشکلی نیست
کم کم شروع کنین برین جلو
بهتر از دست دست کردنه
مثلا نگاهش چطوري باشه چي ميفهمماز نگاهاش،رفتاراش و ....
خیلی چیزا هست.فقط یکم دقت می خواد البته اگه اونم باشه ها
نه خصوصی نیستمثلا نگاهش چطوري باشه چي ميفهمم
اگه خصوصي بود برام خصوصي بفرست ممنون![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ب | بچه ها جهت شركت در مسابقه من چوب لازم دارم كمكم كنيد | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
كمكم كن !! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
كمكم كنيد، مي خوام براي بابام زن بگيرم | گفتگوی آزاد | 45 | |
![]() |
كسي ميتونه كمكم كنه؟؟ | گفتگوی آزاد | 28 | |
![]() |
«قطعا فكر نمي كنيد كه قانوني در تحريم تخت وجود دارد؟ »! | گفتگوی آزاد | 2 |