بابا سردر باشگاهو می خوندیسلام بچه ها من 11 ساله كه مامانم و از دست دادم، تو اين مدت خيلي دلم مي خواست پدرم ازدواج كنه اما نمي شد، حالام از شما كمك مي خوام تورو خدا اگه تو فاميل يا آشناهاتون خانمي هست كه سن بالايي داره بهم معرفي كنيد، پدر من 53 سال داره و...![]()
سلام علیکم و رحمه الله، اوغور بخیر.
سلام خوبی؟سلام علیکم و رحمه الله، اوغور بخیر.
میشه بفرمایین شما چکاره مرحوم یوزا می شین؟سلام خوبی؟![]()
میشه بفرمایین شما چکاره مرحوم یوزا می شین؟
دختر عمه یوزا یا روح تناسخ یافته یوزا!!!!![]()
نام کاربریمو نگاه کن![]()
خودت چی فک میکنی؟دختر عمه یوزا یا روح تناسخ یافته یوزا!!!!
به گمانم دومی باشه.خودت چی فک میکنی؟
چرا اینجوری چشات زده بیرون؟
همینجوری
چراااا؟؟؟؟؟
من سراغ دارمسلام بچه ها من 11 ساله كه مامانم و از دست دادم، تو اين مدت خيلي دلم مي خواست پدرم ازدواج كنه اما نمي شد، حالام از شما كمك مي خوام تورو خدا اگه تو فاميل يا آشناهاتون خانمي هست كه سن بالايي داره بهم معرفي كنيد، پدر من 53 سال داره و...![]()
کجا؟ واقعیه؟من سراغ دارم
به گمانم دومی باشه.
اون من نیستتتتتتتتتتتتتتتممیلاد جون تو که 5000 تا نام کاربری داری...به خاطر آبجی سوفی یه یوزر دیگه هم بساز به اسم میلاد دم بریده!
همین یدونه از نظر مفهومی همه یوزرای دیگرو در بر میگیره![]()
من عمه ی تو لندهور(املاش درسته؟؟؟) نیستم اخه سن من اجازه میده عمه ی تو باشم نزاشتی تو این باشگاه دهنم باز نشهاون من نیستتتتتتتتتتتتتتتم
دختر عممه
عمم هم مهسا هست
من عمه ی تو لندهور(املاش درسته؟؟؟) نیستم اخه سن من اجازه میده عمه ی تو باشم نزاشتی تو این باشگاه دهنم باز نشه![]()
من عمه ی تو لندهور(املاش درسته؟؟؟) نیستم اخه سن من اجازه میده عمه ی تو باشم نزاشتی تو این باشگاه دهنم باز نشه![]()
جک و جونور
فکر کردی اسم تو فقط مهساست؟
تو رو نگفتم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ب | بچه ها جهت شركت در مسابقه من چوب لازم دارم كمكم كنيد | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
كمكم كنيد ........... | گفتگوی آزاد | 49 | |
![]() |
كمكم كن !! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
كسي ميتونه كمكم كنه؟؟ | گفتگوی آزاد | 28 | |