كمال گوسفند........

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
از اگاهي پرسيدم چرا گوسفندان بي نوا در قهر و اشتي عروسي و عزا بريده ميشوند و اين مخلوقات خدا چه گناهي دارند تبسمي نمود و نگاهي عاقل دراندر.... به ما كردو گفتا:

هرچيزي را كمالي است و كمال گوسفند در ذبح است.:eek:

چون اگاه لب بربست متحير مانديم

كه نكند چند سده دور تر مي زيم و بر ان شدم به نسخ قديم چند خطي را بنگاريم.

پس از هرانچه از ايشان در نظرم ناپسند امد از قولش پرهيز

كردم .

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدي حالا اين بيچاره ها چه گناهي دارن؟

من موندم تو اون تفكر كه مرگ يه جاندار رو كمالش ميدونه

اگاه رو هم فكر كنم معنيش معلومه

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
فردا هزاران راس گوسفند به كمال ميرسن كه من به همشون تبريك ميگم.

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
سایر موجودات برای رفاه و آسایش انسان آفریده شده اند...

دست بردار اقا مصطفي اين حرفا چيه بقيه موجودات همون جور كه ما حق زندگي داريم حق زندگي دارن الانم يه تايپك زدم درباره زنبورها كه ادم چه جوري داره نابودش ميكنه و يه تايپك دديدم درباره بلايي كه داره تو بلاد فرانس سر مرغابيا مياد

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دست بردار اقا مصطفي اين حرفا چيه بقيه موجودات همون جور كه ما حق زندگي داريم حق زندگي دارن الانم يه تايپك زدم درباره زنبورها كه ادم چه جوري داره نابودش ميكنه و يه تايپك دديدم درباره بلايي كه داره تو بلاد فرانس سر مرغابيا مياد
قانون خلقته...
همونجور که انسان گوسفند رو میخوره، ببر هم گوزن رو میخوره، گربه هم موش رو میخوره، سگ هم گربه رو میخوره، قورباغه پشه رو میخوره و .....

منتها انسان به واسطه نیازهای متعددش و متنوعش، از گاو و گوسفند و مرغ و شترمرغ و .... استفاده می کنه...

رسم قربانی کردن گوسفند هم توسط انسان، به وسیله خدایی قرار داده شده که خالق هر دوی اینهاست، مطمئناً خالق هر دوی اینها بهتر میدونه حق زندگی یعنی چی و اصلاً زندگی رو خودش بهشون داده...

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
قانون خلقته...
همونجور که انسان گوسفند رو میخوره، ببر هم گوزن رو میخوره، گربه هم موش رو میخوره، سگ هم گربه رو میخوره، قورباغه پشه رو میخوره و .....

منتها انسان به واسطه نیازهای متعددش و متنوعش، از گاو و گوسفند و مرغ و شترمرغ و .... استفاده می کنه...

رسم قربانی کردن گوسفند هم توسط انسان، به وسیله خدایی قرار داده شده که خالق هر دوی اینهاست، مطمئناً خالق هر دوی اینها بهتر میدونه حق زندگی یعنی چی و اصلاً زندگی رو خودش بهشون داده...
ميشه به غير از دلايل الهي و با منطق زميني بحث كنيم؟
به نظر من اين بشر تو هر كاري دست برده و داره همه چيزرو به نابودي ميكشونه همين زنبور عسل كه الان داره راه خونش رو گم ميكنه ضامن زندگي هزاران گونه گل هست با حذفش به نظر شما چه بلايي سر گلها مياد با حذف گلها چه بلايي سر طبيعت مياد؟
اين گوسفند بد بخت اگه انسان اجازه ميداد الان خيلي خيلي تكامل يافته تر ميشد

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ميشه به غير از دلايل الهي و با منطق زميني بحث كنيم؟
به نظر من اين بشر تو هر كاري دست برده و داره همه چيزرو به نابودي ميكشونه همين زنبور عسل كه الان داره راه خونش رو گم ميكنه ضامن زندگي هزاران گونه گل هست با حذفش به نظر شما چه بلايي سر گلها مياد با حذف گلها چه بلايي سر طبيعت مياد؟
اين گوسفند بد بخت اگه انسان اجازه ميداد الان خيلي خيلي تكامل يافته تر ميشد
اتفاقاً اون قسمت اول حرفام کاملاً زمینی بود، قانون طبیعت اینه که برای زنده ماندن همه حیوانات (انسان هم یک وجهش حیوانیه) سایر حیوانات رو میخورن، که اگر نخورن نظم طبیعت به هم میریزه....

بله، اینکه انسان باید برای حفظ طبیعت و موجودات تلاش کنه و شرایط زندگی اونها رو نابود نکنه، درسته، چون این هم باعث برهم خوردن نظم طبیعت میشه، و این انسانه که به واسطه عقلش (بعد فرا حیوانی) شرایط رو مهیا کنه....

گوسفند مثلاً کشته نشه و خورده نشه، چه کار میکنه؟ چه پیشرفتی ممکن بود بکنه؟

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقاً اون قسمت اول حرفام کاملاً زمینی بود، قانون طبیعت اینه که برای زنده ماندن همه حیوانات (انسان هم یک وجهش حیوانیه) سایر حیوانات رو میخورن، که اگر نخورن نظم طبیعت به هم میریزه....

بله، اینکه انسان باید برای حفظ طبیعت و موجودات تلاش کنه و شرایط زندگی اونها رو نابود نکنه، درسته، چون این هم باعث برهم خوردن نظم طبیعت میشه، و این انسانه که به واسطه عقلش (بعد فرا حیوانی) شرایط رو مهیا کنه....

گوسفند مثلاً کشته نشه و خورده نشه، چه کار میکنه؟ چه پیشرفتی ممکن بود بکنه؟
خب سگ چه پيشرفتي ميكنه خوك چي ميمون چي گربه چي؟هر موجودي حق زندگي داره نه اين كه به خاطر انسان و فوايدش اينجوري هر روز كشتار بشه اگه اينا عقل داشتن ميدونستن چه بلايي سر ادميزاد بيارن

ju mong

عضو جدید
وقتی حیوانی را ذبح می کنی ، در دل خود به قربانی بگو: نیروی که فرمان کشتن تو را به من داد ، نیرویی است که بزودی مرا از پای در خواهد آورد و هنگامی که لحظه موعد من فرا رسد ، من نیز همانند تو خواهم سوخت ، زیرا هنجاری که تو را در برابر من تسلیم کرده است بزودی مرا به دستی قوی تر خواهد سپرد. خون تو و خون من عصاره ای است که از روز ازل برای رویاندن درخت آسمانی (در آن سویی طبیعت ) آماده شده است. جبران خلیل جبران