كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

mary_satan

عضو جدید
:biggrin:
اين يعني چي؟؟؟يعني الان مالديو واسه همين به رفتن به جام جهاني فكر نمي كنه؟؟يعني ايران و استراليا و ژاپن احساس خود كم بيني دارن واسه قهرماني تو آسيا تلاش مي كنن و تيم هاي بزرگي مثل مالديو پيشرفت كردن و نياز به محرك قهرماني تو آسيا و رفتن به جام جهاني ندارن؟؟؟عجب نظريه ي جالبي در سطح جهاني مطرحش كن شايد بلاتر استعفا داد تو رفتي جاش شايدم رفتي تو كتاب گينس يا شايدم تيمهاي بزرگ اروپايي بي خيال قهرماني تو اروپا شدن تا كسي نگه احساس خود كم بيني دارن!!!:biggrin:
1.هیچ وقت دو چیز که در سطح هم نیستند باهم قیاس نمیشم .(قیاس شما درباره تیم های اروپائی وایران:confused:)
2.حضور تیم های number one در تورنومترهای قهرمانی باعث تحزیک تیم های ضعیف و... میشه که سعی کنن خودشونو جمع وجور کنن.
3.جایگاه تیم شما هم که دیگه هم تو قسمت2 مشخصه هم تو جدول.
4.شما هم زیاد به اعصابتون فشار نیارین اگه تیمتون تلاش کنه شاید هفتم یا هشتم بشین.

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
چندتا عکس باحال برای بروبچ همیشه قرمز....خوش باشید
.................................................................................................................

.................................................................................................................

.............................................................................................................................

link:
www.ghermezeteh.com

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
خسته نباشید میگم به دوستان استقلالی با گند زدنهای متناوبشون
.........
حداقلش اینه که دیگه تو این فصل صداتون درنیاد....
..........
سرتون رو بندازید پایین برید دنبال کار و زندگی تا موقع گند زدنهای فصل بعد:smile:

آره نه كه شما قهرمانين من بي صبرانه منتظر آخر فصل هستم روزي كه استقلال به همراه سپاهان ميرن آسيا و شما دارين هنوز جشن قهرماني نيم فصل خودتون رو ميگيرين هيچ وقت يادم نميره روزي رو كه پرسپوليس از پاس همدان تو جام حذفي خورد و پرسپوليسيا اون موقع جاي ناراحت بودن خوشحال بودن از قهرماني تو نيم فصل ولي حالا بدون شك حسرت اون بازي رو مي خورن آخر فصل مي بينمتون

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا قطبی اخر کلاسه ....
اصلا با بقیه قابل قیاس نیست
فقط تیپش به صدتا عمو فیروز می ارزه چه برسه به دانش فنی و این حرفا .....
:)

در مورد تيپ كه اصلا نگو با اون شلوار كردي هايي كه مي پوشه بابا بيچاره بگو پول نداره كت و شلوار بخره بگه ما مردم ايران جمع كنيم بهش بديم تا مجبور نشه لباساي سايز بزرگ بخره و چند سال بپوشه:biggrin:ولي در كل خيلي خوش استيل و با كلاس و خوش لباس و قد بلند و چهار شونه و در كل يه جنتلمن جون خودش:biggrin:اصلا ناصر خان به گرد پاي اونم نميرسه بازم جون خودش!!!

از لحاظ فني و هوشي و بداهه گويي و اين جور چيزام كه فيروز خان رو گذاشته تو جيبش اينبارم جون خودش:biggrin:

آخه پسر خوب افتخار قطبي همين عكسيه كه كنار گاس هيدينگ گرفته قطبي كجا بود وقتي فيروز كريمي پاس رو قهرمان آسيا كرد؟؟اصلا فوتبالش رو شروع كرده بود؟؟؟

سروش جان تو كه واقع بين هستي و منطقي بايد قبول داشته باشي كه فيروز كريمي دانش فني خيلي بالايي داره من دانش فني و مربي گريه فيروز كريمي رو حتي از امير قلعه نوعي بيشتر مي دونم به دانششون كاري ندارم ولي تجربه ي فيروز كريمي باعث ميشه كه از امير قلعه نوعي به نظر من تو مربي گري سر تر باشه

Matrix

عضو جدید
آره نه كه شما قهرمانين من بي صبرانه منتظر آخر فصل هستم روزي كه استقلال به همراه سپاهان ميرن آسيا و شما دارين هنوز جشن قهرماني نيم فصل خودتون رو ميگيرين هيچ وقت يادم نميره روزي رو كه پرسپوليس از پاس همدان تو جام حذفي خورد و پرسپوليسيا اون موقع جاي ناراحت بودن خوشحال بودن از قهرماني تو نيم فصل ولي حالا بدون شك حسرت اون بازي رو مي خورن آخر فصل مي بينمتون

درسته كه وضعيت پرسپوليس چندان مناسب نيس .. ولي ديگه نه در اين حد!!

جالبه كه استقلال رو هنوز هيچي نشده قهرمان جام حذفي ميدوني! حتما" ميدوني كه تو جام حذفي سپاهان هنوز حذف نشده! و استاد اين مسابقاته!

آخرين باري كه استقلال سپاهان رو برده كي بوده !!؟

ضمن اينكه ، اين رو هم حتما" ميدوني كه حتي اگه پرسپوليس نايب قهرمان ليگ بشه ، در دو حالت ممكنه كه بازم به آسيا بره!

1- اگر سهميه ي ايران رو حتي به 3 افزايش بدن ، تحت هر شرايطي پرسپوليس ميره جام باشگاهها !

* كه البته به شخصه اميدوارم كه پرسپوليس قهرمان ليگ بشه . استقلال قهرمان جام حذفي و سپاهان هم نايب قهرمان ليگ و سهميه هم سه تا بشه! اونوقته كه ميشه بازم ايران رو تو جام باشگاهها ديد!!!

2- اگر سپاهان هم قهرمان ليگ بشه و هم جام حذفي كه بازم احتمالش خيلي زياده! تيم دوم ليگ ميره جام باشگاهها !

پس خيلي بايد حواستون رو جمع كنيد رفيق! شانس پرسپوليس خيلي بيشتر از استقلاله!

Matrix

عضو جدید
در مورد تيپ كه اصلا نگو با اون شلوار كردي هايي كه مي پوشه بابا بيچاره بگو پول نداره كت و شلوار بخره بگه ما مردم ايران جمع كنيم بهش بديم تا مجبور نشه لباساي سايز بزرگ بخره و چند سال بپوشه:biggrin:ولي در كل خيلي خوش استيل و با كلاس و خوش لباس و قد بلند و چهار شونه و در كل يه جنتلمن جون خودش:biggrin:اصلا ناصر خان به گرد پاي اونم نميرسه بازم جون خودش!!!

از لحاظ فني و هوشي و بداهه گويي و اين جور چيزام كه فيروز خان رو گذاشته تو جيبش اينبارم جون خودش:biggrin:

آخه پسر خوب افتخار قطبي همين عكسيه كه كنار گاس هيدينگ گرفته قطبي كجا بود وقتي فيروز كريمي پاس رو قهرمان آسيا كرد؟؟اصلا فوتبالش رو شروع كرده بود؟؟؟

سروش جان تو كه واقع بين هستي و منطقي بايد قبول داشته باشي كه فيروز كريمي دانش فني خيلي بالايي داره من دانش فني و مربي گريه فيروز كريمي رو حتي از امير قلعه نوعي بيشتر مي دونم به دانششون كاري ندارم ولي تجربه ي فيروز كريمي باعث ميشه كه از امير قلعه نوعي به نظر من تو مربي گري سر تر باشه

آگه دقت كني من حرفي از دانش فني نزدم! چون كاملا" مشخص هست كه هر دوي اينها از خيلي از مربيان ايراني سرتر هستند !

تجربه ي فيروز و دانش روز قطبي ، هردو عالي هستن.

ضمنا" تو جام جهاني كنار يك تيم بودن و به مراحل بالا رسيدن ، فكر ميكني از قهرماني باشگاهها كه چه عرض كنم ، محلات! آسيا كمتره ؟

من حرف از اخلاق و كلاس زدم ! بعله من خودم ار تيپ ناصر حجازي خيلي خوشم مياد . و كلا" ازش خوشم مياد . منتها وقتي يك تيم 4 تا گل ميخوره! اگه مربي ناصر حجازي باشه ، عرض سه سوت ثانيه خودشو ميرسونه خونشون . ولي قطبي سعي ميكنه خودشو آرام جلوه بده و به خبرنگاران احترام بزاره! و بياد جواب رو بده ! حتما" ميدوني كه وقتي يه تيم خيلي بد نتيجه ميگيره ، هواداراي اون تيم تشنه ي ديدن مصاحبه ي مربي هستن بببنن حرف حسابش چيه!

من نگفتم ناصر خان بده ... ميگم قطبي خيلي آدم با كلاسيه و با اخلاقه!

حالا از نظر شما شلوار كردي پوشيدن ايراد داره ... ولي از نظر يكي ديگه شايد خيلي هم بهش بياد! اينا ديگه سليقه ايه!

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نگفتم ما قهرمانيم گفتم منتظر پايان فصل هستم چون هنوز مونده تا آخر فصل اينجا نظر نميدم چون مي دونم وضعيت تيم ما خيلي خوب نيست اميدوارم خوب بشه ولي بعضي از پرسپوليسي ها اصلا انگار نه انگار كه تيمشون وضعيت بهتري از استقلال نداره فقط تو جدول بالاتره خودتم مي دوني كه پرسپوليس اصلا خوب بازي نمي كنه مي دوني چه بازي هايي در پيش داره سپاهان و صباباطري و سايپا و .... اينا همه بازي هايي هستن كه من رو تقريبا به اين نتيجه مي رسونن كه پرسپوليس بعيده جزو سه تيم يا حداقل دو تيم اول باشه.

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا شما اگه مشكلات پرسپوليس داشتيد الان سقوطتوت حتمي بود كم كردن شش امتياز به تيم ما ضربه زد ولي همين تيم قهرمان مي شه

Matrix

عضو جدید
من نگفتم ما قهرمانيم گفتم منتظر پايان فصل هستم چون هنوز مونده تا آخر فصل اينجا نظر نميدم چون مي دونم وضعيت تيم ما خيلي خوب نيست اميدوارم خوب بشه ولي بعضي از پرسپوليسي ها اصلا انگار نه انگار كه تيمشون وضعيت بهتري از استقلال نداره فقط تو جدول بالاتره خودتم مي دوني كه پرسپوليس اصلا خوب بازي نمي كنه مي دوني چه بازي هايي در پيش داره سپاهان و صباباطري و سايپا و .... اينا همه بازي هايي هستن كه من رو تقريبا به اين نتيجه مي رسونن كه پرسپوليس بعيده جزو سه تيم يا حداقل دو تيم اول باشه.

عزيزم آخه سپاهان و صبا هم همچين بازيهايي دارند ديگه!

تازه تو بازيهاي باقي مونده :

پرسپوليس و سپاهان دقيقا" مثل هم هستن .. با اين تافوت كه سپاهان بايد هفته ي يكي مونده به آخر بره يه بازي خيلي سخت با صنعت نفت متحول شده بكنه! و پرسپوليس بايد امروز با شيرين فراز بازي كنه! (تو آزادي)

پس بازيهاي سپاهان حتي سخت تر هم هستن!

پرسپوليس - سپاهان هم كه تو آزاديه!

پس بازم مال سپاهان سخت ترن!

moongirl

عضو جدید

نمی دونم دوست عزیز این حرفایی که در مورد تیپ افشین خان زدی چه معنی ای می ده اما می خوام بدونم شما تاحالا کت و شلوار تن کسی دیدی؟؟؟؟ گمونم ندیدی چون اگر دیده بودی فرق شلوار کت رو با شلوار جین و لوله تفنگی هایی که مد شده تشخیص می دادی. شلوار کد همیشه یکمی گشادتره . البته ناراحت نشو تقصیر شما نیست که اینقدر تلیپ اسپرت و از این جور چیزا دیدی که وقتی کت و شلواری می بینی برات غیر عادیه. اما بازهم قابل توجهتون این که تیلیپ افشین خان اصلا این نیست. اینو همه می دونن. خودمون هم توی جام ملتهای آسیا می دیدیم با چه تیلیپی می یومد و روی نیمکت کره می نشست. می خوام بگم اگر اینجوری می پوشه از شخصیتشه که برای ملت ایران و برای عقاید و باورهاشون احترام قائله. این همون کاریه که برانکو توی مدت حضورش در ایران انجام داد و طی 5سالی که اینجا بود حتی یکبار هم با کروات دیده نشد. منظورم اینه که باید حتی برای لباسهایی که افشین قطبی می پوشه، به خاطر منشش احترام قائل شد.
بداهه گویی چه ربطی به هوش داره؟؟؟؟ بله! حق باشماست. فیروزخان توی مسخره کردن و لوده بازی در آوردن دست هر احدالناسی (منظورم در عرصه فوتباله) از پشت بسته. اگر این افتخاره، افتخارش مال شما. ما بیشتر می پسندیم مربیمون فهیم و سنگین باشه. اما در مورد هوش باید بگم توی مربی های حال حاضر کمتر کسی هست که سواد به اندازه افشین خان داشته باشه (می گم کمتر کسی چون نباید فراموش کنیم علی دایی لیسانسه دانشگاه صنعتی شریفه). اما ناگفته نماند افشین خان هم مهندس الکترونیک هستن (یکی از دانشگاه های امریکا البته دقیقا نمی دونم کدوم دانشگاه اما عادل فردوسی پور می گفت از یکی از بهترین دانشگاههای جهان). اینو می گم که دیگه توی این زمینه ها حتی فکر قیاس افشین قطبی با فیروز خان به سرت نزنه.
اینکه افتخار قطبی به عکس کنار گاس هدینگه باید بگم مونده که گاس هدینگ را چقدر بشناسین و چقدر قبولش داشته باشین. اگر از خود گاس هدینگ بپرسی که افشین خان در چه سطحی از علم و دانش فنی مربیگری هست جوابتون رو می ده (قبلا یه بار این کارو کرده و اون زمانی بود که باشگاه پرسپولیس تازه افشین قطبی رو به عنوان یه گزینه برای سرمربی گری تیم پرسپولیس برانداز می کرد و از ایشون همین سوال رو پرسید) . در مورد قهرمانی ای که فیروز خان با پاس توی جام باشگاهها به دست آورد که باید گفت قهرمانی درسته که نشون می ده که مربی سطح فنی و فهم فوتبالی خوبی داره اما ایا می شه ملاکی برای قیاس اون با سایر مربی ها باشه؟؟؟؟ من براتون یه مثال می یارم: از شما که استقلالی هستین می پرسم آیا ویرا که با تیم عراق قهرمان جام ملت ها شد از امیر ژنرالتون بهتر بود؟؟؟ جواب این سوال خیلی چیزها رو مشخص می کنه. یا شما باید به دانسته های امیرخان شک کنین یا ملاکتون رو برای قیاس مربی ها عوض کنین. از این مثالها زیاده..
اما در مورد دانش فیروز کریمی کاملا باهاتون موافقم. غیر از مسخره بازی هایی که در می یاره از فوتبال هم سرش میشه. وقتی مربی ای استقلال اهواز رو با اون بضاعت فصل قبل تا ثانیه های آخر مدعی قهرمانی نگه می داره و همونطور که شما فرمودین پاس رو قهرمان جام باشگاههای آسیا می کنه قطعا دانش مربی گری داره. اما حالا اینکه مربی حال حاضر تیمتون رو از امیرخان بهتر می دونین یه بحثیه که کاملا درونیه و به خودتون و سایر اس اس ها مربوط میشه اما فراموش نکنین خیلی از طرفداران استقلال هستن که با شما هم عقیده نیستن و سند اثبات این مدعا تشویق امیر قلعه نوعی در بازی های استقلاله. جایی که فیروز کریمی روی نیمکت تیمتون نشسته.

moongirl

عضو جدید
بردن راه آهن توی جام حذفی این اس اسی هار و چه شیر کرده، دیگه خودشون رو قهرمان جام حذفی کردن و رفتن آسیا. بابا افشین خان اول بذارین قهرمان بشید بعد هم حواستون رو جمع کنین مدارکتونو بفرستین و راتون بدن جام باشگاهها اونوقت بیاین واسه ما کری قهرمانیتون رو بخونین.همونطور که سروش گفت شما سپاهان رو دست کم گرفتین. یادتون باشه سپاهان دوفصل متوالیه که به خاطر قهرمانی در جام حذفی داره توی جام باشگاههای آسیا شرکت می کنه

JRG

کاربر فعال
ولی چه حالی میده سال دیگه پرسپولیس و استقلال توی جام آسیا حضور داشته باشن. دعا کنیم هردوتاشون قهرمان لیگ و حذفی بشن برن آسیا

Matrix

عضو جدید
ولی چه حالی میده سال دیگه پرسپولیس و استقلال توی جام آسیا حضور داشته باشن. دعا کنیم هردوتاشون قهرمان لیگ و حذفی بشن برن آسیا

من به شخصه اهل دعا كردن و اين حرفا نيستم!

ولي از صميم قلب ميخوام كه اينجوري بشه!

JRG

کاربر فعال
ای ایرانی آمده از دشت شیر مردان! اینجا دیگه حرف از ایران است نه قرمز و آبی. بعدش خودت فکر کن نزدیک بودن پرسپولیس استقلال به هم فوتبال رو دلچسب تر می کنه یا فاصله بین اونا؟! اگه یادت باشه (راستی چندسالته؟!!) قبلا که همه می شستن داربی رو با جون و دل نگاه می کردن و استادیوم 90000 نفری 110000 نفر وایستاده بازی رو نگاه می کردن برای همین نزدیکی بود. توی این چندسال اخیر که هیچکدوم از داربیها به من نچسبیده. شما چطور؟؟!!!

آخرین ویرایش:

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

آسيا ................... خيال خام......................... خيال واهي........................

شما مي تونين بيان باتيم شهر ما مسابقه بدين ( شاهين بوشهر رو ميگم ) يا با تيم روستامون (مرصاد سنا ) اگه بردين اونوقت برين آسيا

ببين حيف كه فدراسيون فوتبال ايران فقط واسه شما خوبه و برا شما زياد دلسوزي مي كنه
اما اگه قهرمان هم نشيم پارسال رو يادم نميره كه ميگفتين اگه پرسپوليس يعني سرورتون 5 تا بازي از فصل بعدش هم بكنه به ما نميرسه اما قربون خدا برم كه جاي حق نشسته و حالتون رو گرفت و به كوري چشم دشمنا سوم شديم شما چهارم
امسال هم نااميد نميشيم حيف كه فدراسيون خيلي زود امتياز ما رو كم كرد و برا آسيا فرستاد ( عمدي يا غير عمدي ) مي ديم دست خدا
ايشالا هركي قهرمان ميشه تو آسيا هم موفق بشه
نه مثل شما اسماتون رو تحويل افغانستان بدن

بالا