اقا قطبی اخر کلاسه ....
اصلا با بقیه قابل قیاس نیست
فقط تیپش به صدتا عمو فیروز می ارزه چه برسه به دانش فنی و این حرفا .....

1.هیچ وقت دو چیز که در سطح هم نیستند باهم قیاس نمیشم .(قیاس شما درباره تیم های اروپائی وایران
اين يعني چي؟؟؟يعني الان مالديو واسه همين به رفتن به جام جهاني فكر نمي كنه؟؟يعني ايران و استراليا و ژاپن احساس خود كم بيني دارن واسه قهرماني تو آسيا تلاش مي كنن و تيم هاي بزرگي مثل مالديو پيشرفت كردن و نياز به محرك قهرماني تو آسيا و رفتن به جام جهاني ندارن؟؟؟عجب نظريه ي جالبي در سطح جهاني مطرحش كن شايد بلاتر استعفا داد تو رفتي جاش شايدم رفتي تو كتاب گينس يا شايدم تيمهاي بزرگ اروپايي بي خيال قهرماني تو اروپا شدن تا كسي نگه احساس خود كم بيني دارن!!!![]()
خسته نباشید میگم به دوستان استقلالی با گند زدنهای متناوبشون
.........
حداقلش اینه که دیگه تو این فصل صداتون درنیاد....
..........
سرتون رو بندازید پایین برید دنبال کار و زندگی تا موقع گند زدنهای فصل بعد![]()
اقا قطبی اخر کلاسه ....
![]()
آره نه كه شما قهرمانين من بي صبرانه منتظر آخر فصل هستم روزي كه استقلال به همراه سپاهان ميرن آسيا و شما دارين هنوز جشن قهرماني نيم فصل خودتون رو ميگيرين هيچ وقت يادم نميره روزي رو كه پرسپوليس از پاس همدان تو جام حذفي خورد و پرسپوليسيا اون موقع جاي ناراحت بودن خوشحال بودن از قهرماني تو نيم فصل ولي حالا بدون شك حسرت اون بازي رو مي خورن آخر فصل مي بينمتون
در مورد تيپ كه اصلا نگو با اون شلوار كردي هايي كه مي پوشه بابا بيچاره بگو پول نداره كت و شلوار بخره بگه ما مردم ايران جمع كنيم بهش بديم تا مجبور نشه لباساي سايز بزرگ بخره و چند سال بپوشهولي در كل خيلي خوش استيل و با كلاس و خوش لباس و قد بلند و چهار شونه و در كل يه جنتلمن جون خودش
اصلا ناصر خان به گرد پاي اونم نميرسه بازم جون خودش!!!
از لحاظ فني و هوشي و بداهه گويي و اين جور چيزام كه فيروز خان رو گذاشته تو جيبش اينبارم جون خودش
آخه پسر خوب افتخار قطبي همين عكسيه كه كنار گاس هيدينگ گرفته قطبي كجا بود وقتي فيروز كريمي پاس رو قهرمان آسيا كرد؟؟اصلا فوتبالش رو شروع كرده بود؟؟؟
سروش جان تو كه واقع بين هستي و منطقي بايد قبول داشته باشي كه فيروز كريمي دانش فني خيلي بالايي داره من دانش فني و مربي گريه فيروز كريمي رو حتي از امير قلعه نوعي بيشتر مي دونم به دانششون كاري ندارم ولي تجربه ي فيروز كريمي باعث ميشه كه از امير قلعه نوعي به نظر من تو مربي گري سر تر باشه
من نگفتم ما قهرمانيم گفتم منتظر پايان فصل هستم چون هنوز مونده تا آخر فصل اينجا نظر نميدم چون مي دونم وضعيت تيم ما خيلي خوب نيست اميدوارم خوب بشه ولي بعضي از پرسپوليسي ها اصلا انگار نه انگار كه تيمشون وضعيت بهتري از استقلال نداره فقط تو جدول بالاتره خودتم مي دوني كه پرسپوليس اصلا خوب بازي نمي كنه مي دوني چه بازي هايي در پيش داره سپاهان و صباباطري و سايپا و .... اينا همه بازي هايي هستن كه من رو تقريبا به اين نتيجه مي رسونن كه پرسپوليس بعيده جزو سه تيم يا حداقل دو تيم اول باشه.
نمی دونم دوست عزیز این حرفایی که در مورد تیپ افشین خان زدی چه معنی ای می ده اما می خوام بدونم شما تاحالا کت و شلوار تن کسی دیدی؟؟؟؟ گمونم ندیدی چون اگر دیده بودی فرق شلوار کت رو با شلوار جین و لوله تفنگی هایی که مد شده تشخیص می دادی. شلوار کد همیشه یکمی گشادتره . البته ناراحت نشو تقصیر شما نیست که اینقدر تلیپ اسپرت و از این جور چیزا دیدی که وقتی کت و شلواری می بینی برات غیر عادیه. اما بازهم قابل توجهتون این که تیلیپ افشین خان اصلا این نیست. اینو همه می دونن. خودمون هم توی جام ملتهای آسیا می دیدیم با چه تیلیپی می یومد و روی نیمکت کره می نشست. می خوام بگم اگر اینجوری می پوشه از شخصیتشه که برای ملت ایران و برای عقاید و باورهاشون احترام قائله. این همون کاریه که برانکو توی مدت حضورش در ایران انجام داد و طی 5سالی که اینجا بود حتی یکبار هم با کروات دیده نشد. منظورم اینه که باید حتی برای لباسهایی که افشین قطبی می پوشه، به خاطر منشش احترام قائل شد.در مورد تيپ كه اصلا نگو با اون شلوار كردي هايي كه مي پوشه بابا بيچاره بگو پول نداره كت و شلوار بخره بگه ما مردم ايران جمع كنيم بهش بديم تا مجبور نشه لباساي سايز بزرگ بخره و چند سال بپوشهولي در كل خيلي خوش استيل و با كلاس و خوش لباس و قد بلند و چهار شونه و در كل يه جنتلمن جون خودش
اصلا ناصر خان به گرد پاي اونم نميرسه بازم جون خودش!!!
از لحاظ فني و هوشي و بداهه گويي و اين جور چيزام كه فيروز خان رو گذاشته تو جيبش اينبارم جون خودش
آخه پسر خوب افتخار قطبي همين عكسيه كه كنار گاس هيدينگ گرفته قطبي كجا بود وقتي فيروز كريمي پاس رو قهرمان آسيا كرد؟؟اصلا فوتبالش رو شروع كرده بود؟؟؟
سروش جان تو كه واقع بين هستي و منطقي بايد قبول داشته باشي كه فيروز كريمي دانش فني خيلي بالايي داره من دانش فني و مربي گريه فيروز كريمي رو حتي از امير قلعه نوعي بيشتر مي دونم به دانششون كاري ندارم ولي تجربه ي فيروز كريمي باعث ميشه كه از امير قلعه نوعي به نظر من تو مربي گري سر تر باشه
بردن راه آهن توی جام حذفی این اس اسی هار و چه شیر کرده، دیگه خودشون رو قهرمان جام حذفی کردن و رفتن آسیا. بابا افشین خان اول بذارین قهرمان بشید بعد هم حواستون رو جمع کنین مدارکتونو بفرستین و راتون بدن جام باشگاهها اونوقت بیاین واسه ما کری قهرمانیتون رو بخونین.همونطور که سروش گفت شما سپاهان رو دست کم گرفتین. یادتون باشه سپاهان دوفصل متوالیه که به خاطر قهرمانی در جام حذفی داره توی جام باشگاههای آسیا شرکت می کنهآره نه كه شما قهرمانين من بي صبرانه منتظر آخر فصل هستم روزي كه استقلال به همراه سپاهان ميرن آسيا و شما دارين هنوز جشن قهرماني نيم فصل خودتون رو ميگيرين هيچ وقت يادم نميره روزي رو كه پرسپوليس از پاس همدان تو جام حذفي خورد و پرسپوليسيا اون موقع جاي ناراحت بودن خوشحال بودن از قهرماني تو نيم فصل ولي حالا بدون شك حسرت اون بازي رو مي خورن آخر فصل مي بينمتون
ولی چه حالی میده سال دیگه پرسپولیس و استقلال توی جام آسیا حضور داشته باشن. دعا کنیم هردوتاشون قهرمان لیگ و حذفی بشن برن آسیا
آره نه كه شما قهرمانين من بي صبرانه منتظر آخر فصل هستم روزي كه استقلال به همراه سپاهان ميرن آسيا و شما دارين هنوز جشن قهرماني نيم فصل خودتون رو ميگيرين هيچ وقت يادم نميره روزي رو كه پرسپوليس از پاس همدان تو جام حذفي خورد و پرسپوليسيا اون موقع جاي ناراحت بودن خوشحال بودن از قهرماني تو نيم فصل ولي حالا بدون شك حسرت اون بازي رو مي خورن آخر فصل مي بينمتون