نیست شما قول قهرمانی نداده بودین از این رو نگران قول های تیم ما به هوادارا هستین....
تازشم ما هنوزم می گیم که قهرمانیم...شک نکنین
تا دیروز می گفتینامیر سوسول
الان میگین
امیر ژنرال
( افشین امپراتور) تقلب ممنوع
یک صدا که کمه اگه دو صدا هم بشین باز پرسپولیس می بره
اینجاست که اشتباهت شروع میشه...پرسپولیس با آب خیلی فاصله داره.... هرچی نباشه یکی از شانس های قهرمانی لیگهگند دهم استقلال زده شد.
پرسپولیس در فکر راه نجاته. فعلا سرش از آب بیرون مونده داره دست و پا می زنه.![]()
ميشه بگي ما كجا قول قهرماني داديم همون اول كه ناصر خان و علي منصوريان گفتن قول قهرماني دادن تو فوتبال اونم اول فصل يه اشتباهه!بعد كي قول قهرماني داديم؟؟؟الانشم فيروز كريمي ميگه ما اميدوار به جام حذفي هستيم و برنامه داريم نميگه قهرمانيم
شما فكر كنم يا سنت كمه يا سن فوتبال ديدنت كمه افشين امپراطور هنوز عمر اين لقبش به يه سالم نرسيده برو بپرس بهت ميگن از كي به امير قلعه نوعي مي گن ژنرال!!!تقلب اين موضوع كجا بود؟؟؟؟
واقعا تا حالا امير ژنرال رو نشنيده بودي؟؟؟بابا مارو باش با كي بحث داريم مي كنيم
خوب منم شنیدم...البته گویا پرسپولیس داره تلاش هایی می کنه اما اگر موفق بشه و امتیازاتش رو فیفا برگردونه قطعا کیته انضباطی هم امتیازات سپاهان رو بهش می دهامروز رادیو می گفت فدراسیون برای جوانمردانه!!!! شدن لیگ می خواد به فیفا نامه بنویسه امتیازات رو به تیم ها برگردونن شما هم چیزی شیندین.من فکر می کنم اینجوری که الان هست لیگ جذابتره اون موقع که امتیازات رو برگردونن فاصله تیمها زیاد میشه حال نمیده.
فكر كنم 3 تا بخشيده شد 2 امتياز كم شد ولي خيلي مسخره است اول كم مي كنن بعد دوباره مي بخشن
خوب سروش جان زحمت کشیدن و جوابتونو دادن... اما من موندم شما چه جور طرفداری هستین که از مصاحبه های مربیتونم بی خبرین... ایشون توی برنامه 90 که با افشین قطبی و بعد از دربی حضور داشتن، توی برنامه ورزش و مردم که بازهم به مناسبت دربی اومده بود و بازهم با افشین قطبی بود و خیلی جاهای دیگه این حرفارو زده حتی یادمه قبل از تمام شدن نیم فصل اول هم همین قول را می داد.... بله الان با این تیمی که فیروز خان داره امید هم زیاده و درمورد افشین امپراطور هم حق با شماست عمر این لقب به یکسال هم نمی رسه اما گمونم درمورد قلعه نوعی هم یکمی زیاده روی کردین، گمنون نمی کنم عمر القاب ایشون هم به جاهایی کهشما می گیم برسه، چون ایشون عمر مفید مربیگریشون 3سالی بود که تو استقلال بود، که دوسال اول هم نتیجه خاصی نگرفت و بعد اون هم با اون افتضاحی که توی استقلال به وجود آورد تا همین اواخر که وضع تیمتون خراب شه کسی چشم دیدنش رو نداشت
آخرش اين فيروز كريمي نتونست حرفشو به شما بگه بيچاره چي ميكشه از اينكه مردم حرفشو متوجه نميشن و مجبوره هر حرفي رو چند بار مفصل توضيح بده!!!
تو همه برنامه هايي كه شما اسم بردين كاملا تشريح كرد كه من گفتم بدون احتساب امتيازات نيم فصل اول تيم من تو نيم فصل دوم قهرمان ميشه اميدوارم اينبار حرفاي مربي ها رو كاملا با دقت و همه شو گوش بدي تا ببيني چي ميگن!!!!
راستي امروزصبح راديو داشت روزنامه ها رو مي خوند و گفت كه امتيازات فيفا غير قابل بازگشته آخه مگه اونا هم مثل ايراني ها هستن كه خودشون امتياز كم كنن و خودشون امتياز رو ببخشن؟؟؟!!!!!راستي كاشاني گفته مي خوام از فيفا شكايت كنم!!
سروش جون اينجا تو از فوتبال مي فهمي اينو مي دونم خداييش بازي پرسپوليس جلو ملواني كه تو نيم فصل دوم فقط 4 تا مساوي داشته و همه رو باخته نشان از بازگشت پرسپوليس داره؟؟؟هر فوتبال فهمي اينو مي دونه كه نه
فقط اونايي كه خيلي خوش خيالن فكر مي كنن كه پرسپوليس از بحران بيرون اومده و مي تونه به قهرماني فكر كنه
قهرماني واسه پرسپوليس تموم شد!!!
استقلال استقلال است حتي اگر به دسته اول سقوط كند .
فقط يه بازي ديگه مونده مي دونم امروز رو با درخشش خوب طالبلو برديم ولي فقط دو تا بازي ديگه مونده شايدم يكي اگه سپاهان برسه فينال تا ما شعار ما كه رفتيم آسيا........رو دوباره سر بديم!!!
امير قلعه نوعي الان مي خواد محبوبيت خودش رو پيش استقلالي ها دوباره بدست بياره پس من شك ندارم مس بازي خيلي عالي اي جبو پرسپوليس ارائه ميده