كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

JRG

کاربر فعال
گند دهم استقلال زده شد.
پرسپولیس در فکر راه نجاته. فعلا سرش از آب بیرون مونده داره دست و پا می زنه.:confused:

JRG

کاربر فعال
تجمع هواداران استقلال در مقابل اتوبوس بازيکنان در حالی که يک ساعت از پايان بازی ابومسلم و استقلال تهران گذشته است، بازيکنان اين تيم تهرانی هنوز از ورزشگاه ثامن خارج نشده و تعدادی از تماشاگران استقلال در مقابل اتوبوس حامل بازيکنان اين تيم تجمع کرده‌اند.

به گزارش ايسنا، در حدود پنجاه هوادار استقلالی با سر دادن شعارهايی نسبت به نتايج اين تيم شديدا اعتراض کرده و شعارهايی درمورد مسوولان و بازيکنان استقلال سر می‌دهند.

تماشاگران با شعارهايی چون "بازيکن بی‌غيرت نمی‌خواهيم، نمی‌خواهيم"، "ستاره‌ی کاغذی نمی‌خواهيم، نمی‌خواهيم"، "بی‌غيرتا حيا کنيد استقلال رو رها کنيد"، "پيراهن استقلال حرمت دارد بی‌غيرت‌ها" و "وای به روزت اگر نگيری جام حذفی" نسبت به عملکرد اين تيم اعتراض کردند.

JRG

کاربر فعال
اميدواري پرسپوليس پس از شكست ملوان تيم فوتبال پرسپوليس تهران با برتری مقابل ملوان انزلی فاصله‌اش را با صدرنشينان کمتر کرد.

به گزارش ايسنا، در ادامه رقابت‌های هفته‌ی بيست و هشتم ليگ برتر فوتبال، پرسپوليس تهران به مصاف ملوان بندرانزلی رفت و موفق شد با نتيجه ۲ بر صفر اين تيم را شکست دهد.

محسن خليلی در دقيقه ۶۴ و عليرضا واحدی نيکبخت در دقيقه ۷۶ گل‌های پرسپوليس را به ثمر رساندند.

در نيمه‌ی نخست بازی دو تيم بازی برابر و کم تحرکی را به نمايش گذاشتند اما تعويض افشين قطبی در خط حمله و جايگزينی "بادامکی" به جای "ماته"، سبب شد تا قدرت تهاجمی تيم پرسپوليس افزايش يابد.

در نيمه‌ی دوم تيم پرسپوليس با تمام قوا به دروازه‌ی تيم ملوان بندرانزلی حمله کرد و سرانجام در دقيقه‌ی ۶۴ محسن خليلی با استفاده از اشتباه مدافعان ملوان دروازه‌ی اين تيم را باز کرد.

پس از اين گل حملات پرسپوليس ادامه داشت و تيم ملوان تنها بر روی ضد حملات فرصت‌هايی را ايجاد می‌کرد. در دقيقه‌ی ۷۵ مدافع تيم ملوان پيش از رسيدن توپ به نيکبخت‌واحدی با دست توپ را کنترل کرد که داور يک ضربه‌ی پنالتی به سود پرسپوليس اعلام کرد. در دقيقه‌ی ۷۶ عليرضا نيکبخت واحدی گل دوم تيم فوتبال پرسپوليس را از روی نقطه‌ی پنالتی به ثمر رساند.

در پايان حملات دو تيم نتيجه‌ی ديگری در بر نداشت و بازی با حساب ۲ بر صفر به سود پرسپوليس پايان يابد.

با اين نتيجه پرسپوليس ۴۵ امتيازی شد و پس از سپاهان ۵۰ امتيازی و صباباتری ۴۶ امتيازی در مکان سوم جدول قرار گرفت. ملوان نيز با ۳۱ امتياز در جايگاه چهاردهم باقی ماند.

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیست شما قول قهرمانی نداده بودین از این رو نگران قول های تیم ما به هوادارا هستین....
تازشم ما هنوزم می گیم که قهرمانیم...شک نکنین

ميشه بگي ما كجا قول قهرماني داديم همون اول كه ناصر خان و علي منصوريان گفتن قول قهرماني دادن تو فوتبال اونم اول فصل يه اشتباهه!بعد كي قول قهرماني داديم؟؟؟الانشم فيروز كريمي ميگه ما اميدوار به جام حذفي هستيم و برنامه داريم نميگه قهرمانيم

تا دیروز می گفتین:child: امیر سوسول :child:الان میگین:w01: امیر ژنرال :w01: ( افشین امپراتور) تقلب ممنوع
یک صدا که کمه اگه دو صدا هم بشین باز پرسپولیس می بره

شما فكر كنم يا سنت كمه يا سن فوتبال ديدنت كمه افشين امپراطور هنوز عمر اين لقبش به يه سالم نرسيده برو بپرس بهت ميگن از كي به امير قلعه نوعي مي گن ژنرال!!!تقلب اين موضوع كجا بود؟؟؟؟

واقعا تا حالا امير ژنرال رو نشنيده بودي؟؟؟بابا مارو باش با كي بحث داريم مي كنيم

Matrix

عضو جدید
در مورد قول قهرماني بگم كه بنده تصوير ضبط شده از فيروز كريمي دارم كه حتي بعد از دربي هم تو برنامه نود گفتش كه اگر فقط نيم فصل دوم رو لحاظ كنيم ، استقلال قهرمانه!

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:child::w02:آره درسته آقا فيروز برنامه داره : برنامش هم محو كردن نام استقلال از فوتبال ايرانه بايد هم ديگه قول قهرماني نده:child:
:w08::child:اگه قهرماني هم در كار باشه خود آقا فيروز قهرمانه كه مي تونه استقلال رو تا نابودي پيش ببره :child::w08:

Goonay

عضو جدید
- این مایه ی سرور و خوش اقبالیست که فلک ز رنگ قرمز خالیست تلالوی آسمان را میبینی؟؟؟؟ گویند که خدا هم استقلالیست:w10::w01::w14::w33::w32:

moongirl

عضو جدید
گند دهم استقلال زده شد.
پرسپولیس در فکر راه نجاته. فعلا سرش از آب بیرون مونده داره دست و پا می زنه.:confused:
اینجاست که اشتباهت شروع میشه...پرسپولیس با آب خیلی فاصله داره.... هرچی نباشه یکی از شانس های قهرمانی لیگه;)

moongirl

عضو جدید
خوب سروش جان زحمت کشیدن و جوابتونو دادن... اما من موندم شما چه جور طرفداری هستین که از مصاحبه های مربیتونم بی خبرین... ایشون توی برنامه 90 که با افشین قطبی و بعد از دربی حضور داشتن، توی برنامه ورزش و مردم که بازهم به مناسبت دربی اومده بود و بازهم با افشین قطبی بود و خیلی جاهای دیگه این حرفارو زده حتی یادمه قبل از تمام شدن نیم فصل اول هم همین قول را می داد.... بله الان با این تیمی که فیروز خان داره امید هم زیاده و درمورد افشین امپراطور هم حق با شماست عمر این لقب به یکسال هم نمی رسه اما گمونم درمورد قلعه نوعی هم یکمی زیاده روی کردین، گمنون نمی کنم عمر القاب ایشون هم به جاهایی کهشما می گیم برسه، چون ایشون عمر مفید مربیگریشون 3سالی بود که تو استقلال بود، که دوسال اول هم نتیجه خاصی نگرفت و بعد اون هم با اون افتضاحی که توی استقلال به وجود آورد تا همین اواخر که وضع تیمتون خراب شه کسی چشم دیدنش رو نداشت
ميشه بگي ما كجا قول قهرماني داديم همون اول كه ناصر خان و علي منصوريان گفتن قول قهرماني دادن تو فوتبال اونم اول فصل يه اشتباهه!بعد كي قول قهرماني داديم؟؟؟الانشم فيروز كريمي ميگه ما اميدوار به جام حذفي هستيم و برنامه داريم نميگه قهرمانيم

شما فكر كنم يا سنت كمه يا سن فوتبال ديدنت كمه افشين امپراطور هنوز عمر اين لقبش به يه سالم نرسيده برو بپرس بهت ميگن از كي به امير قلعه نوعي مي گن ژنرال!!!تقلب اين موضوع كجا بود؟؟؟؟

واقعا تا حالا امير ژنرال رو نشنيده بودي؟؟؟بابا مارو باش با كي بحث داريم مي كنيم

JRG

کاربر فعال
امروز رادیو می گفت فدراسیون برای جوانمردانه!!!! شدن لیگ می خواد به فیفا نامه بنویسه امتیازات رو به تیم ها برگردونن شما هم چیزی شیندین.من فکر می کنم اینجوری که الان هست لیگ جذابتره اون موقع که امتیازات رو برگردونن فاصله تیمها زیاد میشه حال نمیده.

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود به همه
بعد از بازهاي دو تيم پرسپوليس و oooooo كه هر دو با نتيجه هاي 4-1 بود و باخت دو تيم
اين هفته هم هر دو تا تيم نتيجه هاشون شبيه هم بود فقط يا يه اختلاف كوچيك اونم برد پرسپوليس و باخت oooooo

moongirl

عضو جدید
امروز رادیو می گفت فدراسیون برای جوانمردانه!!!! شدن لیگ می خواد به فیفا نامه بنویسه امتیازات رو به تیم ها برگردونن شما هم چیزی شیندین.من فکر می کنم اینجوری که الان هست لیگ جذابتره اون موقع که امتیازات رو برگردونن فاصله تیمها زیاد میشه حال نمیده.
خوب منم شنیدم...البته گویا پرسپولیس داره تلاش هایی می کنه اما اگر موفق بشه و امتیازاتش رو فیفا برگردونه قطعا کیته انضباطی هم امتیازات سپاهان رو بهش می ده

فرزام

عضو جدید
خدمتتون عرض کنم که آسمون یا همون فلک شما هیچ رنگی نداره و فقط از روی زمین بدینصورت دیده میشه. (برای همینه که تیم شما هم طبل تو خالیه)
عوضش خون جنابعالی و تمام رنگهای قرمز طبیعت اصله اصله . مثل پرسپولیس.;)

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب سروش جان زحمت کشیدن و جوابتونو دادن... اما من موندم شما چه جور طرفداری هستین که از مصاحبه های مربیتونم بی خبرین... ایشون توی برنامه 90 که با افشین قطبی و بعد از دربی حضور داشتن، توی برنامه ورزش و مردم که بازهم به مناسبت دربی اومده بود و بازهم با افشین قطبی بود و خیلی جاهای دیگه این حرفارو زده حتی یادمه قبل از تمام شدن نیم فصل اول هم همین قول را می داد.... بله الان با این تیمی که فیروز خان داره امید هم زیاده و درمورد افشین امپراطور هم حق با شماست عمر این لقب به یکسال هم نمی رسه اما گمونم درمورد قلعه نوعی هم یکمی زیاده روی کردین، گمنون نمی کنم عمر القاب ایشون هم به جاهایی کهشما می گیم برسه، چون ایشون عمر مفید مربیگریشون 3سالی بود که تو استقلال بود، که دوسال اول هم نتیجه خاصی نگرفت و بعد اون هم با اون افتضاحی که توی استقلال به وجود آورد تا همین اواخر که وضع تیمتون خراب شه کسی چشم دیدنش رو نداشت

آخرش اين فيروز كريمي نتونست حرفشو به شما بگه بيچاره چي ميكشه از اينكه مردم حرفشو متوجه نميشن و مجبوره هر حرفي رو چند بار مفصل توضيح بده!!!
تو همه برنامه هايي كه شما اسم بردين كاملا تشريح كرد كه من گفتم بدون احتساب امتيازات نيم فصل اول تيم من تو نيم فصل دوم قهرمان ميشه اميدوارم اينبار حرفاي مربي ها رو كاملا با دقت و همه شو گوش بدي تا ببيني چي ميگن!!!!

من نگفتم عمر لقب قلعه نوعي طولانيه شما گفتي تقليد ممنوع من گفتم ما تقليد نكرديم!!!
ضمنا اين لقب مال زمان مربي گري ايشون نبود اين لقب بر مي گرده به زماني كه تو استقلال و ميانه ي ميدان بازي مي كرد ديدي گفتم اطلاعاتت كمه؟

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستي امروزصبح راديو داشت روزنامه ها رو مي خوند و گفت كه امتيازات فيفا غير قابل بازگشته آخه مگه اونا هم مثل ايراني ها هستن كه خودشون امتياز كم كنن و خودشون امتياز رو ببخشن؟؟؟!!!!!راستي كاشاني گفته مي خوام از فيفا شكايت كنم!!

سروش جون اينجا تو از فوتبال مي فهمي اينو مي دونم خداييش بازي پرسپوليس جلو ملواني كه تو نيم فصل دوم فقط 4 تا مساوي داشته و همه رو باخته نشان از بازگشت پرسپوليس داره؟؟؟هر فوتبال فهمي اينو مي دونه كه نه
فقط اونايي كه خيلي خوش خيالن فكر مي كنن كه پرسپوليس از بحران بيرون اومده و مي تونه به قهرماني فكر كنه

قهرماني واسه پرسپوليس تموم شد!!!

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
نيم فصل دوم فيروز هم ديديم مي شه بگيد نيم فصل دوم چند امتياز اوردن والا تا جائي كه من يادم همش باختين

Matrix

عضو جدید
آخرش اين فيروز كريمي نتونست حرفشو به شما بگه بيچاره چي ميكشه از اينكه مردم حرفشو متوجه نميشن و مجبوره هر حرفي رو چند بار مفصل توضيح بده!!!
تو همه برنامه هايي كه شما اسم بردين كاملا تشريح كرد كه من گفتم بدون احتساب امتيازات نيم فصل اول تيم من تو نيم فصل دوم قهرمان ميشه اميدوارم اينبار حرفاي مربي ها رو كاملا با دقت و همه شو گوش بدي تا ببيني چي ميگن!!!!

افشين جان مگه من چي گفتم .؟

منم گفتم فيروز كريمي گفت : اگر فقط نيم فصل دوم رو لحاظ كنيم ، قهرمانيم!
خوب .. كدوم مربي عاقلي قول قهرماني ميده ؟ چه نيم فصل ، چه تمام فصل !
اگه واسه قطبي بده و ايراد ميگيرين ازش .. واسه اينم كه خيلي بده كه!

تازه قطبي هنوزم اگه 6 امتياز پرسپوليس و 3 امتياز سپاهان برگردن (كه بعيده) ، اختلافش با سپاهان دو امتياز ميشه و اميدوار به قهرمانيه!يعني تو كار فني كه بهش مربوط بوده .. هنوز مدعيه !

ولي استقلال كه ديگه ... !

راستي امروزصبح راديو داشت روزنامه ها رو مي خوند و گفت كه امتيازات فيفا غير قابل بازگشته آخه مگه اونا هم مثل ايراني ها هستن كه خودشون امتياز كم كنن و خودشون امتياز رو ببخشن؟؟؟!!!!!راستي كاشاني گفته مي خوام از فيفا شكايت كنم!!

سروش جون اينجا تو از فوتبال مي فهمي اينو مي دونم خداييش بازي پرسپوليس جلو ملواني كه تو نيم فصل دوم فقط 4 تا مساوي داشته و همه رو باخته نشان از بازگشت پرسپوليس داره؟؟؟هر فوتبال فهمي اينو مي دونه كه نه
فقط اونايي كه خيلي خوش خيالن فكر مي كنن كه پرسپوليس از بحران بيرون اومده و مي تونه به قهرماني فكر كنه

قهرماني واسه پرسپوليس تموم شد!!!

من صب ميكنم بعد بازي با مس تو كرمان نظرمو ميدم!

اگر اونجا يك بازي خوب ارائه بدن و بازي رو ببرند ، من ميگم تا حدود خيلي زياده از بحران خارج شده.

ولي آره . قبول دارم كه هنوز زوده واسه گفتن اين حرفا!

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط يه بازي ديگه مونده مي دونم امروز رو با درخشش خوب طالبلو برديم ولي فقط دو تا بازي ديگه مونده شايدم يكي اگه سپاهان برسه فينال تا ما شعار ما كه رفتيم آسيا........رو دوباره سر بديم!!!

امير قلعه نوعي الان مي خواد محبوبيت خودش رو پيش استقلالي ها دوباره بدست بياره پس من شك ندارم مس بازي خيلي عالي اي جبو پرسپوليس ارائه ميده

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا جو گير نشين آسيا بي آسيا فولاد فولاده تو خوزستان اشكاتون خيلي با حاله

شما با درخشش طالب لو بالا نرفتين با درخشش بازيكنان راه آهن بالا رفتين

بعدش هم امير قلعه نويي هيچ كاري نمي تونه بكنه اتحاد پرسپوليسي ها نشون داده قهرمان مي شيم
تا خليلي هست جام هم هست
تا نيكبخت هست بخت هم هست
تا امپراتور هست پرسپوليس قهرمانه
تا پرسپوليس هست استقلال سوراخه

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
استقلال لیگ رو که از دست داده ....بایدم تو جام حذفی نهایت تلاششو بکنه...
اگه استقلال این بازیو نمی برد جای تعجب بود....
پرسپولیس اگه همه بازیهارو اونجوری که جلو ملوان بازی کرد بازی کنه قهرمان میشه....

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
استقلال استقلال است حتي اگر به دسته اول سقوط كند .

درود
اخي الاهي يعني به همين زودي فهميديد كه رفتيد دسته پائينتر ان شالله سال ديگه كه تو دسته يك بازي كرديد چند تا برد پشت سر هم مياريد ارزو به دل فيروز كريمي نمونه :crying2:

فقط يه بازي ديگه مونده مي دونم امروز رو با درخشش خوب طالبلو برديم ولي فقط دو تا بازي ديگه مونده شايدم يكي اگه سپاهان برسه فينال تا ما شعار ما كه رفتيم آسيا........رو دوباره سر بديم!!!

امير قلعه نوعي الان مي خواد محبوبيت خودش رو پيش استقلالي ها دوباره بدست بياره پس من شك ندارم مس بازي خيلي عالي اي جبو پرسپوليس ارائه ميده

اول برو فينال بعد شعار بده من مطمئنم فولاد مي بره :w35:

PersiaN_PulsE

عضو جدید
کاربر ممتاز
قلعه نویی اگه بلد بود محبوبیت به دست بیاره که تو همون تیم ملی بود این کارو می کرد .....فقط و فقط پرسپولیسسسسس.....

بالا