هست که...چرا یه پیش بینی مسابقات یورو راه نمیندازین؟
همشهری به آواتار حاجیت اگه دقت کنی می بینی یکی از سوراخا پررررررررررررره جای توپ هم نیست. قراره تو اون سوراخ ها گردن خرهای روی لوگوی شما رو بزنیم. که بزنن سر در فیفاعزیزم شما فقط 10 دقیقه فرصت داری سه تا توپ رو تو سه سوراخ آرم باشگاهت قرار بدی 10 دقیقه از همین الان شروع شد ...123
ج ا ن دا ر ب ی ش ع و ر لیاقتت همان غلامی سرورته..البته من چند وقت دیگه میام تهران وتو سایت ادرس میدم اگر مردی میتونی بیای و زهرمار کنی زندگیمو.ولی مرد باید پای حرفش بایسته.البته من مردی در وجودت نمیبینم.
دوستان عزیز یه بار دیگه از این جور حرفا و بحثا زده بشه تاپیک برای همیشه قفل میشه
دوستانی که نمیتونن رعایت کنن لطفا نیان تو این تاپیک تا حق دیگران ضایع نشه
دوستان عزیز یه بار دیگه از این جور حرفا و بحثا زده بشه تاپیک برای همیشه قفل میشه
دوستانی که نمیتونن رعایت کنن لطفا نیان تو این تاپیک تا حق دیگران ضایع نشه
به همه کسایی که توهین کردن اخطار داده شده
معتبر نیس که
خوشحالی الآن اون پست حذف شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ببین دوسته عزیز عینه این بچه دبستانی ها شدی که هرچی میشه میرن پیش ناظم و مدیر شکایت میکنن متاسفم براتون شما اگه حرفی داشتی میتونستی بزنی ما پرسپولیسی ها کریمی رو با مارادونا مقایسه میکنیم شما چرا آمپرمیچسبونی ؟؟ اونوقت میگی پرسپولیسی ها جنبه ندارن مدیریت کجا بود که حالا سروکلش پیداشد؟ همه جا پارتی بازیه دیگه این جا هم همینجوره متاسفم برا شما و مدیرای اینجاازمدیریت محترم ممنونم بخاطر رسیدگی.خب حالا هرکی حرف فوتبالی داره بگه.
خوشحالی الآن اون پست حذف شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ببین دوسته عزیز .............................................................................................................................. متاسفم براتون شما اگه حرفی داشتی میتونستی بزنی ما پرسپولیسی ها کریمی رو با مارادونا مقایسه میکنیم شما چرا آمپرمیچسبونی اونوقت میگی پرسپولیسی ها جنبه ندارن مدیریت کجا بود که حالا سروکلش پیداشد؟همه جا پارتی بازیه دیگه این جا هم همینجوره متاسفم برا شما و مدیرای اینجا
تاپیک رو دوباره باز میکنم برای ادامه کل کل دوستان
فقط لطفا احترام همدیگه رو نگه دارین
اگه نمیتونین رعایت کنین لطفا اینجا نیاین
موفق باشین
به به یه مدت بود حال کسی رو نگرفته بودیم حوصلمون سر رفته بود
لنگیای عزیز کجایید پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا كه ادب را از شما ياد گرفتيم..........
بیبین داداشمی قبول ولی
فقط قرمز
کیسه کش لازم داریم
خخخخخخخخخخ
دوستان عزیز این تاپیک به درخواست من باز شد لطفا آبروی ما رو پیش مدیر عزیز حفظ کنین و دوباره توهینو شروع نکنین
با تشکر
مخلص داداش خودم هم هستم فعلا تشکرام تموم شده
شما اول خوب شامپو بزن لیف بکش بعد همچین بیام کیسه بکشمت که فیتیله فیتیله چرک و چولات در بیاد........![]()