ول کن بابا اینا فکر کردن پس شوخی میکنمهان. جدول گفتی منو یاد جدول لیگ انداختی. شما استقلالی ها امروز کجای جدولید؟ بازم صدر نشین هستید یا همش دارید سقوط میکنید؟
دیروز حالم خوب نبود. دمش گرم این تراختور و سپاهان که حسابی خوشحالم کردن.
بیا پائین اسی
صدر جدول جای تو نیست.
سپاهان و تراختور دارن میان.
معجزه اسمش با خودشه فقط بر حسب اتفاق و ممد خداوند یک بار رخ میدهد
پس صابون به دل خود نزنید![]()
شک دارم. چون دیگه نمیتونن داور بخرن. خریدای فصل تموم شده.ول کن بابا اینا فکر کردن پس شوخی میکنم
چوب خدا صدا نداره بزار خوش باشن فکر کنن که 2-0 TİRƏXTUR بردن
اینا برن دعا کنن که این فصل حداقل سوم بشن که اونم شک دارم شایدم فرجی حاصل شد 4 شدن![]()
![]()
اس اس اره . ولی پرسپولیسو درست بنویسی بهتره. قرمزته.
حالا کجاشو دیدی. با این استقلال میترسم همه تون افسرده بشین و اینجام نتونین بیاین. البته اثارشو میشه با سکوتتون مشاهده کرد.در مواقعی که طرف مقابل احساساتو جای واقعیت(جدول لیگ) کرده
سکوت بلند ترین فریادهاست
نه بابا میترسن آخرشون مثل اون تیمهایی که تبانیشون رو شد رفتن دسته 2 یا دسته یک یا با - شروع کردن بشهشک دارم. چون دیگه نمیتونن داور بخرن. خریدای فصل تموم شده.
چشم معذرتاس اس اره . ولی پرسپولیسو درست بنویسی بهتره. قرمزته.
okدرست میگه......
تو9 دقیقه نبودو تو 45دقیقه بود..اصلا بازیو دیدی یا از اینو اون ی چیزایی شنیدی!!
بازیکنان فجرسپاسی اعلام کردن واسه بازی بعدی با پرسپولیس تو آزادی دیگه تهران نمیان، از همون شیراز شوت میزنن![]()
دیگه افسرده تر از شما که نمیشیم البته شما با یه برد فکر کردین ترکوندین و یه چند روزه از افسردگی در اومدین اینا از حضورتون اینجا میشه فهمید.......حالا کجاشو دیدی. با این استقلال میترسم همه تون افسرده بشین و اینجام نتونین بیاین. البته اثارشو میشه با سکوتتون مشاهده کرد.
راست میگی . من هر روز خدا هر جوری باشم همونو نشون میدم. غل و غش تو کارم نیست. تا دیروز خیلی کفری بودم اما امروز که جدول رو نیگا کردم خدایی حالم خوب شد. به هر حال باید این حال خوش خودم رو مدیون استقلال باشم که هی سقوط میکنه.دیگه افسرده تر از شما که نمیشیم البته شما با یه برد فکر کردین ترکوندین و یه چند روزه از افسردگی در اومدین اینا از حضورتون اینجا میشه فهمید.......
اینم بدون که ما حالا حالا ببازیمم به شما تو جدول نمیرسیم.............
سه ديدار همزمان از هفته بيست و پنجم ليگ برتر از ساعت 15:30در شهرهاي مختلف برگزار شد. با نتايج به دست آمده در ديدارهاي امروز زردپوشان سپاهان به صدر بازگشتند و استقلال صدر جدول را از دست داد و تراکتورسازي هم به يک امتيازي استقلال رسيد تا جايگاه دومي آبيها در خطر قرار بگيرد.به برادر حاج زنبور عسل میگن میتونی از 30 , 40 متری 3گل بخوری ؟
میگه آره
بهش میگن چه جوری؟
میگه آخه من تو طبیعت یاسوج زندگی میکنم .همشهریه حسین هوشیارم...
وای چه قدر خندیدیم...![]()
پس با توجه به صحبت های شما پیروزی به فنا رفت ما باید به سپاهانو تراکتور فکر کنیمسه ديدار همزمان از هفته بيست و پنجم ليگ برتر از ساعت 15:30در شهرهاي مختلف برگزار شد. با نتايج به دست آمده در ديدارهاي امروز زردپوشان سپاهان به صدر بازگشتند و استقلال صدر جدول را از دست داد و تراکتورسازي هم به يک امتيازي استقلال رسيد تا جايگاه دومي آبيها در خطر قرار بگيرد.
بازم بخند
پس با توجه به صحبت های شما پیروزی به فنا رفت ما باید به سپاهانو تراکتور فکر کنیم
آره بزنید. خوبه که قبول کردید که استقلال نمیتونه صدر جدول باشه. و الا چرا باید حرف میزدید؟ شما که چن وقت پیش میگفتید بدون چون و چرا اول میشید؟پس بچه ها دیگر حرفی از تیمای زیر پنجمی نزنید
بیایید در مورد پیش بینی قهرمان بین تیم های بالای پنجم حرف بزنیم![]()
الان اینا نگی چی بگی!!!!!!!!!!!!!!!!!!ماحاضریم به همه ی تیما ببازیم اونم با انواع گلهای ازراه دور اما استقلالو تو ده دقیقه و ده نفره ببریم
خیلی حال میده
اصلا ما هرسال میخوایم دهم بشیم تو جدول ولی شمارو میبریم قول میدم حتی با حسین هوشیار
سه ديدار همزمان از هفته بيست و پنجم ليگ برتر از ساعت 15:30در شهرهاي مختلف برگزار شد. با نتايج به دست آمده در ديدارهاي امروز زردپوشان سپاهان به صدر بازگشتند و استقلال صدر جدول را از دست داد و تراکتورسازي هم به يک امتيازي استقلال رسيد تا جايگاه دومي آبيها در خطر قرار بگيرد.
بازم بخند