امروز حالیدم که فولاد هم با 4 امتیاز اختلاف به پرسپولیس به چشم یه مورچه نگا میکنه...............................

امروز حالیدم که فولاد هم با 4 امتیاز اختلاف به پرسپولیس به چشم یه مورچه نگا میکنه...............................![]()
میتونی پست اوله اس اسیا رو بخونی، اون وقت میفهمی منطق و فهم یعنی چی
تو فهمتون همونقد که تو ازادی تو 5 دقیقه کلا دگرگون میشین کافیه، یا وقتی از دقیقه 70 ورزشگاهو ترک میکنین، کافیه
حالا شماها ادعای حمایت از تیم تو شرایط بحرانو میکنین، یه چی بگو لااقل بهتون بیاد
پستات از ده تاش یکیشم فوتبالی نیست یه چی از اینو اون حفظ میکنی میای اینجا میگی که لااقل جوابی داده باشیو بگی اره مام هستیم... به قولی فقط هرزنامه تحویل میدی.من میگم استقلال بارسلونه ایرانه، تو سه تا تیمه اسپانیایی رو میتونی نام ببری از کشورایه همسایه ش باشه قبوله
همین بردایه از رو قضا و قدر، وگرنه تو اسیا که ابرو ریزی کردین...راستی اون 4تا برد فقط نبودا، 4 برده متوالی بدون گل خورده اینو فراموش نکن
بازیه امروزتون چی شد؟ از کی باختین تیم در خطره سقوط؟فقط بشین یکم فک کن، زاید اگه گلزن بود، تو این بازی کجا بود؟ دنیزلی اگه مربی بود چرا 3تا 4 تا میخورین؟ تیمتون اگه در حاله رشده
پس چرا هی دارین پایین تر میرین؟ کلا تیمتون تناقضه، بهتر بگم پارادوکسین کلا
صحبت شلوغ کردن نیست مهندس، میگن " با کودکان نکن بازی که حیثیت خود را میبازی" دو روز ازتون نقل قول گرفتیم فک کردین چه خبره، شما میتونی بری تو سایت فجرو مس و مس سرچشمه اونا هستن خدمتتون، فعلا زوده ما با کل کل کنی...
خوب دیگه . اون چشاش مورچه ایه. این تقصیر ما که نیست؟ با این حساب یه تیمی هم شما رو به این چشم نیگا میکنه. اسمشم اون بالای جدول میتونی ببینی. سپاهانامروز حالیدم که فولاد هم با 4 امتیاز اختلاف به پرسپولیس به چشم یه مورچه نگا میکنه
...............................![]()
شماره 24 رو گرفتم. بهم گفتن استقلال فقط یه تیم معمولیه و باشگاه نشده. باردوم که گرفتم , گفتن داره سقوط میکنه و نمیتونه جواب بده. قرار شد برم پائین جدول منتظر بمونم تا سر برسن و بهم جواب بدن.سیستم پیام گیر باشگاه لنگ با سلام ...
برای تقلید هم شماره ی 24 رو بگیرین تا شما رو به داخلیه باشگاه استقلال وصل کنیم تا از شعار های انها تقلید کنید
با نمک دیشب تو دبه خیارشور خوابیدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!شماره 24 رو گرفتم. بهم گفتن استقلال فقط یه تیم معمولیه و باشگاه نشده. باردوم که گرفتم , گفتن داره سقوط میکنه و نمیتونه جواب بده. قرار شد برم پائین جدول منتظر بمونم تا سر برسن و بهم جواب بدن.
اهانت شخصی که تو کل کل باب نیست؟با نمک دیشب تو دبه خیارشور خوابیدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اهانت شخصی که تو کل کل باب نیست؟
- تیم
- 49
- 25
- سپاهان
- 1
- 47
- 25
- استقلال
- 2
- 46
- 25
- تراکتورسازي
- 3
تیم اول رو وووووووووووووووووو
تاپیک دیگه بحثش مال ایجا نیست. گرو کشی نکن که نامردیه.خودت یه تاپیک دیگه به بقیه میگی وزوز پشه بعد اینجا روشن فکر بازی در میاری
الان هم 17 تا تیم برا خودت رزرو کردی هر کدوم می بره رنگ عوض می کنی و خودتو می چسبونی به اون. تا دیروز طرفدار پرسپولیس بودی بعد که باخت شدی طرفدار تراکتور الان هم سپاهان. یه بارکی بگو هر کی ببره طرفدار اونم دیگه![]()
آخیییییییی تازه شعار یاد گرفتی؟؟؟قسم به هرچی مرده
استقلالی نامرده
وقتی میاد استادیوم
6تایی برمیگرده
عشق است پرسپولیس
عمو جون من اندازه ی موهای سرت هم فوتبال دیدم هم میفهمم پس شیرین زبونیاتو بذار واسه یه نفر دیگهآخیییییییی تازه شعار یاد گرفتی؟؟؟
♥ تو فرشتـــــــــــــــــــــــــــــــــــه ای من آدم نمیخوام ♥کاپیتان پرسپولیسیها از ماشین پیاده شد و دخترک گل فروش را محکم بوسید و پسری که آدامس میفروخت را بغل کرد.هیچوقت یادم نمیرود بلوار میرداماد را به سمت خیابان شریعتی رانندگی میکردم. وقتی به چراغ قرمز ۱۸۰ ثانیهای اش برخورد کردم عصبی شدم. تازه از محل کارم تعطیل شده بودم و خیلی خسته بودم.داشتم دیالوگهای معمولم در مورد چراغ قرمزها و ترافیکهای تهران را زمزمه میکردم که کودکی رو به من کرد و گفت: «آقا فال میگیری» چند قدم آن طرفتر دخترک گل فروش با شاخههای لاله صدا زد: «آقا گل بخر دیگه… خواهش میکنم». جملهاش تمام نشده بود که با غرور تمام، شیشه پنجره را بالا دادم تا صدایشان را نشنوم و مزاحم نشوند! وقتی چنین برخوردی را از من دیدند بی خیال شدند و رفتند سراغ راننده اتومبیل کناری ام.BMW بود. رنگ قرمز و مدل ماشین سبب شده بود تا از سایر ماشینها متمایز گردد.پس از چند ثانیه دیدم پسرک فالگیر با صدای بلند گفت: «بچهها… بچهها بیایین علی کریمیه… بازیکن پرسپولیس…» در یک چشم به هم زدن، پنچ شش نفر از کودکان کار، دور ماشینش را گرفتند. من هم بی اختیار سرم را چرخاندم تا عکسالعمل علی کریمیرا ببینم. او با لبخندی دنبالهدار از همه کودکان فال و گل و شکلات گرفت تا آنها را خوشحال کند. چراغ سبز شد و بچهها هنوز بی خیال کریمینشده بودند. علی کریمیکه با بوووووق ماشینهای پشت سرش مواجه شده بود، اتومبیلش را حرکت داد و بعد از چراغ قرمز، ماشینش را نگه داشت. من هم از روی کنجکاوی پشت سر جادوگر ایستادم.کاپیتان پرسپولیسیها از ماشین پیاده شد و دخترک گل فروش را محکم بوسید و پسری که آدامس میفروخت را بغل کرد. امضا داد و تمام گلهای لاله گل فروش را خرید و چند فال حافظ هم گرفت. برایم عجیب بود. مگر میتوان باور کرد جادوگر که گاهی حوصله ی خودش را هم ندارد این طور برخورد کند؟!دخترک گل فروش از فرط خوشحالی نمیدانست چکار کند و بالا و پایین میپرید. کریمیکه دیگر نمیدانست چکار کند، با صدایی خشدار گفت: «بچهها باید بروم سر تمرین. دیرم شده. خداحافظ… خداحافظ…» کودکان کار نیز با تشویق چند ثانیهای علی کریمی… کریمیدوستت داریم، او را بدرقه کردند…
حالا اس اس ها فرهاد مجيدي را كه به خاطر پول تيمشو ول كرد را با علي كريمي مقايسه كنن
عمو جون من اندازه ی موهای سرت هم فوتبال دیدم هم میفهمم پس شیرین زبونیاتو بذار واسه یه نفر دیگه
نه بابا شما اس اس ها چقدر خودتونو دست بالا مي گيريد؟ منظورت همون مجيدي كه با بي شرمي تمام به يك بازيكن سياه يك در تيم در امارات آب بيني پرت كرد؟؟؟متن جالبی بود ولی استدلال بی ربطی بود.
راست یا دروغش به کنار ولی اگه بخوای از نظر شخصیت این دو بازیکن رو با هم مقایسه کنی
مجیدی 100 پله از کریمی بالاتر قرار میگیره...
پله داریم تا پلّه . کریمی حتی پاشو تو اون پله هایی نمیذاره که مجیدی داره اونا رو طی میکنه. کریمی ارزش های تیمش رو به پول نمیفروشه. اینو نمیتونید کتمان کنید.متن جالبی بود ولی استدلال بی ربطی بود.
راست یا دروغش به کنار ولی اگه بخوای از نظر شخصیت این دو بازیکن رو با هم مقایسه کنی
مجیدی 100 پله از کریمی بالاتر قرار میگیره...
ما به فجر باختیم . مبارکشون باشه. ولی این دفعه آخری یه تیمی رو بردیم که هنوزم تو شوک موندن. تا میگی پرسپولیس بلافاصله یاد ده دقیقه می افتن. هنوزم به خودشون نیومدن.بازیکنان تیم فجر پیشنهاد دادند به طول ورزشگاه آزادی یه 30 متری اضافه کنید تا از هر جا شوت کردیم تو دروازه نرود
یاد آوری :ما به فجر باختیم . مبارکشون باشه. ولی این دفعه آخری یه تیمی رو بردیم که هنوزم تو شوک موندن. تا میگی پرسپولیس بلافاصله یاد ده دقیقه می افتن. هنوزم به خودشون نیومدن.
نه بابا شما اس اس ها چقدر خودتونو دست بالا مي گيريد؟ منظورت همون مجيدي كه با بي شرمي تمام به يك بازيكن سياه يك در تيم در امارات آب بيني پرت كرد؟؟؟