خیلی راحت به بقیه فحش میدین ..برای یه شخص مثلا تحصیل کرده خیلی زشته اینطور حرف زدن ...
واقعا تعجب میکنم این قیاس کاملا غلط و بی منطقه ..شما حرفای فردوسی پور رو که رو آنتن برای 70 ملیون نفر حرف میزنه رو با دنیای مجازی و حرفایی که تو تاپیک کل کل بین چند تا جوون زده میشه مقایسه میکنید ....
شما به هر روش و به هر مثال و منطقی رو میارید که حرفتون رو اثبات کنید اما نمیشه ...این مثال که زدید خیلی بی منطق بود و اصلا فکر کرده بودید روش ؟

کجا من فکر کردم حق با شماست و عقب کشیدم ..شما اینقد تو منطق مضحک خودت غرق شدی که ذهن مردم رو هم میخونی ؟ شما از کجا فهمیدی من به اشتباهم پی بردم ..اصلا چه اشتباهی ؟ واقعا از خوندن این چند خط شاخ درآوردم ..شما دیگه خیلی خیلی به خودتون ایمان دار فکر میکنی همه هیچی بلد نیستن و اشتباه میکنن فقط خودت دانای همه چیزی .....متاسفم که اینطور فکر کردی
بله اینو دقیقا میدونم ...نظرشون برات مهم نیست و ترجیح میدی بهشون فحش بدی و بی ادبی کنی ..اونا رو نادان و احمق و بی شعور خطاب کنی ..... برای کسی که اینقد از خدا عمر گرفته و مثلا تحصیل کرده س عالیه ...
برای پی بردن به شخصیت شما خوندن تاپیک لازم نیست همین مدت که باهاتون هم صحبت بودم کاملا متوجه همه چیز شدم ...با هر کس در خور رفتار خودش رفتار میکنی ؟مطمئنی ؟ یعنی ما به شما گفتیم نادان ؟گفتیم احمق ؟ مطمئنی بقیه اینقدر راحت فحش میدن و بی ادبی میکنن ؟؟ حتما چون از طرف خودته بی ادبی حساب نمیشه ..من که ندیدم تا حالا اینجا هیچکس اینطور حرف بزنه پس برای توجیه رفتارت لازم نیست بگی با هر کس مثل خودش رفتار میکنم ..
خوبه پس اون خیلیا اشتباه میکنن شما یه نفر حرفت وحی الهیه و اشتباه نمیکنی ..
بی ادبی با رک و راستی فرق میکنه بد نیست یه تحقیقی درباره این دو تا انجام بدین ...
البته اینا رو گفتم بعید نیست چند روز دیگه امضاتونو عوض کنین و بخواین توش به منم بد و بیراه بگین ..
من نگفتم امضات آزارم میده من پشیزی اهمیت واسه این چیزا قائل نیستم ..شمام منظور منو از اینکه درباره امضات حرف زدم گرفتی و کاملا هم متوجه شدی ولی الان خودتو به نفهمیدن زدی که منو محکوم کنی ...
من اونجا گفتم شما درباره کسایی که نظرت باهاشون مخالفه به فحش و بی ادبی رو میاری و امضات یه مثال از این مورده وگرنه هیچ فرقی نداره چی تو امضات بزاری....از یه آدم بی ادب توقعی بیش از این نمیره ..
نظر خودتون رو هم قید میکردید بد نبود ...از نظر شما کل کل یعنی فحش و بی ادبی کردن به کسایی که نظرشون مخالف منه ...
مجبور نیستید برای جواب دادن اینقد بزرگنمایی کنید اون جمله اینقد بزرگنمایی کردن نداشت ..البته شگرد شما اینه که مسائل کوچیک رو بزرگ میکنید تا بی ادبی خودتون رو توجیه کنید ..
بایدم ناراحت بشی و اینطور حرف بزنی و بحث انحراف کشدن رو پیش بیاری چون تا حالا هر چی بی ادبی کردی کسی چیزی بهت نگفته و الان که من گفتم یه جورایی میخوای توجیه کنی از یه آدم بی ادب اونم با سابقه شما هیچ توقعی نباید نداشت ..
پ.ن : من که تو این مدت کاملا شما و شخصیتت رو شناختم حرف زدن با امثال شما مثل .....
ادامه ندم بهتره ..خوش باشید ..