مبارکه مبارک......مبارکه مبارکگلارا حال کردین برو بچ استقلالی..............................؟قهرمانیم...............
ایشالله می شه 3امین سالمیگم چه بد میشه..............دماغ سوختهتیمای دیگه....................
یه تاپیک میزنیم با عنوان استقلال پر افتخارترین باشگاه ایرانی با سابقه 2 سال قهرمانی آسیا...........
ما هم بسی شاد شدیممن دیشب خیلی خوشحال شدم ,به خاطر برد استقلال و ذوب آهن ,مخصوصا برد استقلال که تو زمین تیم عربستانی ضایشون کرد![]()
راست میگه این...حالا دیدی که به مقاومتم 2 تا زدیم![]()
پرسپولیس یعنی این ....![]()
من خیلی وقته تو بحث ورزش کل کل نمیکنم!نه این فرق میکنه !!!
اون 4تا گل باعث شد علی پروینتون دمش رو بزاره رو کولش و از پرسپولیس بره![]()
شتر در خواب بیند پنبه دانه....پرسپولیس امسال قهرمانه میگی نه نگاه کن.![]()
بسی بسیار شاد گشتیمدرود
یه یکی دوروزی نبودم نشد بیام برد تیم رو تبریک بگم
ایشالله استیل هم میزنیم میریم دوره بعد
شتر در خواب بیند پنبه دانه....![]()
دروددیگه همه می دونند که قهرمان جام حذفی پرسپولیسه !
یه پیشنهاد به استقلالیها : بازی فردا با استیل آذین رو بی خیال بشید آخه نتیجه ش کاملا مشخصه !
دیگه همه می دونند که قهرمان جام حذفی پرسپولیسه !
یه پیشنهاد به استقلالیها : بازی فردا با استیل آذین رو بی خیال بشید آخه نتیجه ش کاملا مشخصه !
منم به این حقیقت اعتراف میکنم ....اعتراف می کنم که یه سری از مسائل گفتن نداره ! به عنوان مثال : پیروزی همیشه از آن پرسپولیسه !
قهرمانی رو از روی برد مقابل آلومینیوم هرمزگان فهمیدی یا 2-1مقابل ایران جوان؟دیگه همه می دونند که قهرمان جام حذفی پرسپولیسه !
چقدر خوشحالین واسه برد توی آزادی اونم مقابل آلومینیوم هرمزگانتبریک میگم به همه پرسپولیسی ها این بردهای پیاپی رو
پیش بسوی قهرمانی
چه اعتراف جالبیاعتراف می کنم که یه سری از مسائل گفتن نداره ! به عنوان مثال : پیروزی همیشه از آن پرسپولیسه !
چه توهم ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
خداوکیلی به برد استقلال می گن برد شیرین....سلام
منم به نوبهی خودم، برد شیرین تیم استقلال رو تبریک میگم. هرچند از دست آقای مربی، دل خوشی ندارم، اما دست بچهها درد نکنه.
جای آرش آقای گل هم همچنان خالیه..
«خسرو، سیاوش، آرش، فرهاد، جانواریو و حسین» قدرت بههمریختن هر تیمی رو دارن.
امیدوار باشین.....با این تیمایی که شماها بهش می خورین بعید نیست یه پای فینال باشینمنم به نوبه خودم برد پرسپولیس رو تبریک میگم
به امید قهرمانی قرمزها در جام حذفی
حق شما تو این بازی باخت نبود. ولی خوب هر موقع یه پیرهن قرمز جلو خودتون میبینید هول میشید و می بازید. بازم میگم حق شما باخت نبود حق شما همون حذف بود که با تلاش زیاد به حقتون هم رسیدید.مبارکهباز ما لااقل خوب بازی کردیم.مثل این ...ها بازی نمیکنیم که شانسی یه توپ به پامون بخوره و بره تو گل.حق استقلال تو این بازی باخت نبود.من که از بازی بچه ها لذت بردم.