كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

eshagh_kh

عضو جدید
فقط بگم کلا تیمی که از طرف فدراسیون بهش جایزه پر طرفدار ترین تیم رو میدن حالا بعضی ها همچنان ادعا دارن
همین صمد اقاشون برای همه بسه ...

khosrojerdi88

عضو جدید
و صد البته حذف شدن با افتخار بهتر از خوردن 5 گل از تیمیه که اسمش واسه قطریها هم اشنا نیست

ایوووووووووووول:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::
ایوووووووووووووووووووووووووول:gol::gol::gol::gol::gol::gol:
اینا گذشته ها رو زود فراموش می کنن
اکه کسی اسم این تیم قطریه رو می دونه بگه تا یه کم بخندیم :weirdsmiley::weirdsmiley::weirdsmiley::weirdsmiley:
:w15::w15::w15::w15:

khosrojerdi88

عضو جدید
استقلالیها اینو بدونن که هرچی این فصل تلاش کنند وبدوند باز هم مثل همیشه به پرسپولیس نمی رسند و قهرمانی از همین حالا مال ماست.
شما بهتره یه سری به جدول لیگ بزنین
88-06-17
اینم اولین گل آرش

اینم یه سایت مفید
http://www.football3.ir

Mehran Aalto

عضو جدید
کاربر ممتاز

khosrojerdi88

عضو جدید
اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس ا س اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس
اسسسسسسسسستقلال
صمد پر طلایی

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس ا س اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس اس
اسسسسسسسسستقلال صمد پر طلایی

سو سو سو سو سو سو سو سو سو سو سو سو سو سو سو سو سو سو سو سو سو سو سو سو را خه
سوراخه

eshagh_kh

عضو جدید
آره
شما هم قوی هستین ما هم میگیم هستین
به کسی نگین فقط بهتون می خندن بعد یه جورایی نگاهتون میکنند
الهی
بنده های خدا خیلی رویا پردازیشون جالبه

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آره
شما هم قوی هستین ما هم میگیم هستین
به کسی نگین فقط بهتون می خندن بعد یه جورایی نگاهتون میکنند
الهی
بنده های خدا خیلی رویا پردازیشون جالبه

موش بخورتت شیطون... اینقد نخند خنده هات تموم میشه
رویاپردازی اونم ما؟ خودتونو کشتین نتونستین تو یه جام 4 جانبه با تیمهای افتابه سازی محلات دبی هم قهرمان بشین. فعلا که جماعتی رو خندوندین. لازم نی به فکر نیگا کردنه دیگران باشی یه نیگا به جدول لیگ بنداز بازم که تو اسانسور گیر کردین...

miladmh

عضو جدید
رویاپردازی اونم ما؟ خودتونو کشتین نتونستین تو یه جام 4 جانبه با تیمهای افتابه سازی محلات دبی هم قهرمان بشین. فعلا که جماعتی رو خندوندین. لازم نی به فکر نیگا کردنه دیگران باشی یه نیگا به جدول لیگ بنداز بازم که تو اسانسور گیر کردین...

آخه به جدول که نگاه می کنم یاد سالی میفتم که مربیتون میگفت 12 امتیاز بیشتر دارند
ولی آخر که بعد از پرسپولیس شدند حالا که 2امتیاز فاصله است

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آخه به جدول که نگاه می کنم یاد سالی میفتم که مربیتون میگفت 12 امتیاز بیشتر دارند
ولی آخر که بعد از پرسپولیس شدند حالا که 2امتیاز فاصله است
اهان همون بازی با سپاهانو میگی دیگه، 7 دقیقه گرفته بود...
بعدم رفتین اسیا ترکوندین.
اقا اینارو اصلا ولش... شنیدم شما هرچی تو جدول میاین بالاتر قیمت لنگم زیاد میشه. اره؟

miladmh

عضو جدید
اقا اینارو اصلا ولش... شنیدم شما هرچی تو جدول میاین بالاتر قیمت لنگم زیاد میشه. اره؟

از آسیا منظورتون ام صلال که تو جدول 10 تیمی قطر ششم شد و شما را برد یا افتضاح آخر
شدن وبدون بردن

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
از آسیا منظورتون ام صلال که تو جدول 10 تیمی قطر ششم شد و شما را برد یا افتضاح آخر
شدن وبدون بردن
نه بابا منظورم الغرافه بود که طرفداری تیمش از تعداد بازیکناش کمتر بودنو 5 تا بهتون زد

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا منظورم الغرافه بود که طرفداری تیمش از تعداد بازیکناش کمتر بودنو 5 تا بهتون زد
شوخي مي كني

راست هم ميگي خيلي بد خورديما مگه نه بچه ها ولي فكر كردم اگه وينگادا مربي شما بود 50 تا ميخوردين

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
منطق یادت نره!

منطق یادت نره!

شما هم اینقدر عصبی نشو تا عصبانیتت تموم نشه!
اولاً دش تیمای آفتابه سازی نه و از شما بهترین ، بعدشم تو بازیه بعد از چهارجانبه قهرمان فصل پیشو با 3 گل لوله کردیم اینم ببین یه موقع و فقط اون دوتا رو نبین
حرف زدنو برم "تو آسانسور گیر کردین"! با دو امتیاز مگه گیر میکنن. یادت رفته استقلال فصل پیش تو آسانسور شماره 17 بدجوری گیر کرده بود؟! نزدیک بود بیفته دسته یک!!!
یکم شخصیت آواتارت رو نگه دار اعتقاد اون(ندا آقا سلطان!) کجا و تو کجا!!!:w02:

اگه کسر امتیاز نبود ما چند هفته قبل قهرمان بودیم ولی شما چی؟! بدون کسر امتیاز تو هفته ی آخر اونم با تفاضل گل (که البته ..!) و خشکه حساب کردن با فولاد خوزستان تونستین به زور قهرمان بشین!
البته قیمت کیسه کشا اونم با وجود تورم هیچ وقت زیاد نمیشه!
:w15:

همون الغرافه ای که میگی کم طرفداره قهرمان لیگشون شد اینو لابد سانسور کردی دیگه؟!
شما برید تیم خودتونو جمع کنید که یه تیم اماراتی رو هم نتونست ببره!:w15:

درود
عزیزم
عیییز دلم اینجا جای کلکله نه توهین اینو در نظر بگیرید
بقیه یه تذکر بهش بدین جوونه
اصلاً شما کی باشی که دیگرون رو امر و نهی کنی ، تازه وارد این همه کجا بودی ما خیلی وقته اینجاییم اما تو تازه پریدی وسط بحث. بیشتر از این سوتی نده ، با منطق صحبت کن!
توهینی نکرد که تذکر بدیم ، تشویقش هم میکنیم
فعلاً که میدونم مهندس فرشیدت سفارشت کرده پس قبلاً تذکر گرفتی که با من بحث نکنی!
:evil:

پرسپولیس سرور استقلاله.....:w11:

khosrojerdi88

عضو جدید
اصلاً شما کی باشی که دیگرون رو امر و نهی کنی ، تازه وارد این همه کجا بودی ما خیلی وقته اینجاییم اما تو تازه پریدی وسط بحث. بیشتر از این سوتی نده ، با منطق صحبت کن!

درود
شمام باید بدونین
که شخصیت افراد در نوشتارشون بروز داره ( مثلا مهندس مملکتیم ):cool::cool:
اگه عضو فعال بودنتون باعث می شه فک کنین این حرف ها توهین نیست پس چیه؟:w19::w19:
این کوته فکریه که فکر کنین امرونهی کردن به تازه کاربودن یا نبودن مربوط می شه:crying::crying:
در کل توهین کردن بدون عذر خواهی نشونه ی چیزه:w09::w09:
بهتره اون دوست عزیزمون هم تیمشو تشویق کنه نه به ستاره های فوتبال کشور چیز
فعلا هم بالاتر از شماییم
حالشو می بریم
:w42::w42::w42:
:w27::w27::w27::w27::w27::w27:

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما هم اینقدر عصبی نشو تا عصبانیتت تموم نشه!
اولاً دش تیمای آفتابه سازی نه و از شما بهترین ، بعدشم تو بازیه بعد از چهارجانبه قهرمان فصل پیشو با 3 گل لوله کردیم اینم ببین یه موقع و فقط اون دوتا رو نبین
حرف زدنو برم "تو آسانسور گیر کردین"! با دو امتیاز مگه گیر میکنن. یادت رفته استقلال فصل پیش تو آسانسور شماره 17 بدجوری گیر کرده بود؟! نزدیک بود بیفته دسته یک!!!
یکم شخصیت آواتارت رو نگه دار اعتقاد اون(ندا آقا سلطان!) کجا و تو کجا!!!:w02:

اگه کسر امتیاز نبود ما چند هفته قبل قهرمان بودیم ولی شما چی؟! بدون کسر امتیاز تو هفته ی آخر اونم با تفاضل گل (که البته ..!) و خشکه حساب کردن با فولاد خوزستان تونستین به زور قهرمان بشین!
البته قیمت کیسه کشا اونم با وجود تورم هیچ وقت زیاد نمیشه!
:w15:

همون الغرافه ای که میگی کم طرفداره قهرمان لیگشون شد اینو لابد سانسور کردی دیگه؟!
شما برید تیم خودتونو جمع کنید که یه تیم اماراتی رو هم نتونست ببره!:w15:

پرسپولیس سرور استقلاله.....:w11:

چن بار پا رو دمم گذاشتی جوابتو ندادم ولی ظاهرا اینجوری نمیشه...
ببین اقا جون یه بار کله افراد تالار بسیج شدن که حرف زدنو بهت یاد بدن. وقتی نمیتونی جوابه کسی رو درست بدی مجبور نیست پست بزنی. چن بار به عمرانی بودن گیر دادی... ببین بچه جایی که من کار میکنم جاییکه روزی 100تا گنده تر از تو رو تو اب نمک میخوابونیم تو که دیگه جای خود داری، اینجا یه محیطه سایبریه و کسی کسی رو نمیبینه بنابراین اگه کسی درکش پایین باشه میتونه هر چی به ذهنش میادو بگه، اگه به کل کل رو در رو بود که تا حالا رفته بودی دنبای لی لی بازیت. واقعا تو که اسم خودتو گذاشتی مهندس معمار چجور میخوای بدون توهین حرفتو تو کارگاه به کرسی بشونی (البته اگه تو کارگاه رات بدن).
یه بار به اواتار ارتمیس گیر دادی چون جوره دیگه ای بلد نبودی حرف بزنی. ولی دارم بهت میگم اخرین بارت باشه که تو این تالار و جای دیگه در مورد من و اوتارم حرف میزنی. تو یه لا قبا کارت به جای رسیده که حالا میگی اعتقاد من کجا اعتقاد اون کجا. تو درحدی هستی که تشخیص بدی هر کسی اعتقادش چیه. مگه منو و ندا اقا سلطانو میشناسی که اینجور حرف میزنی. تو اگه شخصیت سرت میشد که فرق کل کلو بدو بیراهو میفهمیدی چیه...
تو فک کردی همه مثه خودت بچه ان که چو بندازن اقا با فلانی قهر کنین جواب پستاشو ندین، قبل از خوندن پستت اصلا
khosrojerdi88 رو نمیشناختم.
به هر حال از ما گفتن بود هر چند نرود میخ اهنی در سنگ، ولی بهتر تو افکارت یه تجدید نظر بکنی چون با اینجور طرز تفکر تو کارگاه و محیط کار که سهله تو جامعه کلات پس محرکه ست.
به هر حال تا وقتی که محیطه اینجا کودکستانه دیگه پستی نخواهم زد. پس با خیال راحت هر چی دلتون میخواد بگین
از تمومه دوستانی که تو این مدت ناراحتشون کردم عذر خواهی میکنم و امیدوارم تو زندگیشون موفق باشند.
یا حق

Arman K

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین اقا جون یه بار کله افراد تالار بسیج شدن که حرف زدنو بهت یاد بدن. وقتی نمیتونی جوابه کسی رو درست بدی مجبور نیست پست بزنی. چن بار به عمرانی بودن گیر دادی... ببین بچه جایی که من کار میکنم جاییکه روزی 100تا گنده تر از تو رو تو اب نمک میخوابونیم تو که دیگه جای خود داری، اینجا یه محیطه سایبریه و کسی کسی رو نمیبینه بنابراین اگه کسی درکش پایین باشه میتونه هر چی به ذهنش میادو بگه، اگه به کل کل رو در رو بود که تا حالا رفته بودی دنبای لی لی بازیت. واقعا تو که اسم خودتو گذاشتی مهندس معمار چجور میخوای بدون توهین حرفتو تو کارگاه به کرسی بشونی (البته اگه تو کارگاه رات بدن).
یه بار به اواتار ارتمیس گیر دادی چون جوره دیگه ای بلد نبودی حرف بزنی. ولی دارم بهت میگم اخرین بارت باشه که تو این تالار و جای دیگه در مورد من و اوتارم حرف میزنی. تو یه لا قبا کارت به جای رسیده که حالا میگی اعتقاد من کجا اعتقاد اون کجا. تو درحدی هستی که تشخیص بدی هر کسی اعتقادش چیه. مگه منو و ندا اقا سلطانو میشناسی که اینجور حرف میزنی. تو اگه شخصیت سرت میشد که فرق کل کلو بدو بیراهو میفهمیدی چیه...
تو فک کردی همه مثه خودت بچه ان که چو بندازن اقا با فلانی قهر کنین جواب پستاشو ندین، قبل از خوندن پستت اصلا khosrojerdi88 رو نمیشناختم.
به هر حال از ما گفتن بود هر چند نرود میخ اهنی در سنگ، ولی بهتر تو افکارت یه تجدید نظر بکنی چون با اینجور طرز تفکر تو کارگاه و محیط کار که سهله تو جامعه کلات پس محرکه ست.
به هر حال تا وقتی که محیطه اینجا کودکستانه دیگه پستی نخواهم زد. پس با خیال راحت هر چی دلتون میخواد بگین
از تمومه دوستانی که تو این مدت ناراحتشون کردم عذر خواهی میکنم و امیدوارم تو زندگیشون موفق باشند.
یا حق
فقط ازتون خواهش مي كنم اين بدعت رو اينجا رواج ندين!
اينجوري ديگه كسي نمي مونه!! كل كل هم معنايي نداره!
خواهشا بمونين تاهمديگه رو در مسيري درست كمك كنيم!! شايد من بلد نيستم پست بزنم و باهاتون كل كل كنم كمكم كنين مي خوام ياد بگيرم!
كسي كه شهامت عذرخواهي رو داره هيچوقت هدفش نمي تونه توهين باشه شايد اطلاع نداره شايد بلد نيست.بياين همو كمك كنيم با رفتن هيچي درست نمي شه. حتي از افشين هم بخوايم كه برگرده.

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
جوابیه!

جوابیه!

درود
شمام باید بدونین
که شخصیت افراد در نوشتارشون بروز داره ( مثلا مهندس مملکتیم ):cool:
اگه عضو فعال بودنتون باعث می شه فک کنین این حرف ها توهین نیست پس چیه؟:w19:
این کوته فکریه که فکر کنین امرونهی کردن به تازه کاربودن یا نبودن مربوط می شه:crying:
در کل توهین کردن بدون عذر خواهی نشونه ی چیزه:w09:
بهتره اون دوست عزیزمون هم تیمشو تشویق کنه نه به ستاره های فوتبال کشور چیز
فعلا هم بالاتر از شماییم
حالشو می بریم
:w42::w42::w42:
:w27::w27::w27::w27::w27::w27:
اصلاً هر چی شما بگی ، منتها ناگفته زیاده اونم درباره ی رفیقت! پستاشو نگاه کنی متوجه میشی که کیه. حالا با ایناش کاری ندارم ، منتها اون جمله ی "برید خجالت بکشید"! ای که شما گفتی دوباره جو اینجا رو به هم ریخت. من مثلاً پارسال هم که اینجا کل کل میکردم هیچ وقت چنین جوی رو ندیده بودم اما امسال.....
از تشکراتم ممنون
با هم دوست باشیم یا اینکه زیر بار حرفای فرشید جان میری؟!:smoke:
اون ممکنه منو نسبت به شما بدبین کرده باشه اما حالا که میبینین؟!
عنوان رو هم دیدین که من حسن نیتم رو نشون دادن و حالا منتظر....!
پیمان دوستی؟:w11:

تو فک کردی همه مثه خودت بچه ان که چو بندازن اقا با فلانی قهر کنین جواب پستاشو ندین، قبل از خوندن پستت اصلا
khosrojerdi88 رو نمیشناختم.
از تمومه دوستانی که تو این مدت ناراحتشون کردم عذر خواهی میکنم و امیدوارم تو زندگیشون موفق باشند.من: !!!!!!!!:w15:واقعاً؟!!!!!!!!!
یا حق

البته با اجازه ی آقا آرمان برای آخرین بار بهت میگم: ادبیات بی نظیرتو معین کردم تا بری ادبیات بهتری رو دوره کنی. مگه من به کسی فحش دادم؟! درسته که گفتم کی باشی اما مثل تو که میگی به عنوان مثال"تو یه لا قبا-گنده تر از تو رو تو اب نمک میخوابونیم-بچه و...."نگفتم!!!:w02:
تو که ادعاته همه رو تو آب نمک میخوابونی چطوری میتونی با آرامش تو جامعه زندگی کنی البته میدونم زود عصبانی میشی و هر چی عشقته میگی!!! ، اما این ادبیات در شان یه مهندس ؟!!!! ... نیست!
پس اونی که بیراهه رفته شمایی نه ما!
میدونم هر وقت کم میاری جواب پستامو نمیدی اما اگه فکر میکنی ادبیاتی که به کار بردی سالمه بازم جرات داری بیا وسط و یه خرمن دیگه بار کن!
تو اینجا به همه اعلام میکنم تا شخصیت این مهندس مدعی! رو به همتون نشون بدم!
بنده یه پیام عذرخواهی به ایشون فرستادم اما ایشون اعتنا نکردن هیچ بلکه پشت پا هم بهش زدن تا ما بازم با هم مشکل داشته باشیم ، البته بنده مشکلی ندارم ایشونن که با من مشکل دارن!
از artmiss جان هم انتظار تشکر کردن از پستی که ادبیات ناجور داره رو هم نداشتم پس ایشون هم زیر سوال میرن پس...
در آخر هم از خسروجردی مخصوصاً عذرخواهی میکنم ، البته قبلاً از artmiss و khooshe و farshid_civil هم عذرخواهی کرده بودم اما artmiss نصف و نیمه تحویل گرفت و اصرار داشت تو جمع عذر بخوام
فرشید هم که اصلاً توجهی نکرد ، خوشه جان هم که برامون عزیزه.
به هر حال بنده مشتاقم از همه عذر بخوام منتها اگه فرشید جان همکاری کنن و دوست بشن این کار سریعتر عملی میشه
قربان همه!:w11:

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol:پرسپولیس سرور استقلال=استقلال سرور پرسپولیس:gol:
خوب چیه مگه؟؟
دارم وسط دعوا حلوا پخش میکنم:D:biggrin::D
آبجی روزه ایم ، فعلاً نگه دار تا افطاری بشه بعد حلواها رو با پست بفرست:thumbsup2:
از حلوا پخش کردنت هم ممنون

artmiss

عضو جدید
اصلاً هر چی شما بگی ، منتها ناگفته زیاده اونم درباره ی رفیقت! پستاشو نگاه کنی متوجه میشی که کیه. حالا با ایناش کاری ندارم ، منتها اون جمله ی "برید خجالت بکشید"! ای که شما گفتی دوباره جو اینجا رو به هم ریخت. من مثلاً پارسال هم که اینجا کل کل میکردم هیچ وقت چنین جوی رو ندیده بودم اما امسال.....
از تشکراتم ممنون
با هم دوست باشیم یا اینکه زیر بار حرفای فرشید جان میری؟!:smoke:
اون ممکنه منو نسبت به شما بدبین کرده باشه اما حالا که میبینین؟!
عنوان رو هم دیدین که من حسن نیتم رو نشون دادن و حالا منتظر....!
پیمان دوستی؟:w11:

البته با اجازه ی آقا آرمان برای آخرین بار بهت میگم: ادبیات بی نظیرتو معین کردم تا بری ادبیات بهتری رو دوره کنی. مگه من به کسی فحش دادم؟! درسته که گفتم کی باشی اما مثل تو که میگی به عنوان مثال"تو یه لا قبا-گنده تر از تو رو تو اب نمک میخوابونیم-بچه و...."نگفتم!!!:w02:
تو که ادعاته همه رو تو آب نمک میخوابونی چطوری میتونی با آرامش تو جامعه زندگی کنی البته میدونم زود عصبانی میشی و هر چی عشقته میگی!!! ، اما این ادبیات در شان یه مهندس ؟!!!! ... نیست!
پس اونی که بیراهه رفته شمایی نه ما!
میدونم هر وقت کم میاری جواب پستامو نمیدی اما اگه فکر میکنی ادبیاتی که به کار بردی سالمه بازم جرات داری بیا وسط و یه خرمن دیگه بار کن!
تو اینجا به همه اعلام میکنم تا شخصیت این مهندس مدعی! رو به همتون نشون بدم!
بنده یه پیام عذرخواهی به ایشون فرستادم اما ایشون اعتنا نکردن هیچ بلکه پشت پا هم بهش زدن تا ما بازم با هم مشکل داشته باشیم ، البته بنده مشکلی ندارم ایشونن که با من مشکل دارن!
از artmiss جان هم انتظار تشکر کردن از پستی که ادبیات ناجور داره رو هم نداشتم پس ایشون هم زیر سوال میرن پس...
در آخر هم از خسروجردی مخصوصاً عذرخواهی میکنم ، البته قبلاً از artmiss و khooshe و farshid_civil هم عذرخواهی کرده بودم اما artmiss نصف و نیمه تحویل گرفت و اصرار داشت تو جمع عذر بخوام
فرشید هم که اصلاً توجهی نکرد ، خوشه جان هم که برامون عزیزه.
به هر حال بنده مشتاقم از همه عذر بخوام منتها اگه فرشید جان همکاری کنن و دوست بشن این کار سریعتر عملی میشه
قربان همه!:w11:

براي اينكه راجب من تو پستتون صحبت كرديد مجبورم كرديد يه بار ديگه جواب پستتونو بدم
ولي مطمئن باشيد آخرين باره!
آقاي ّfifa ! فكر ميكنيد اينكه خودتون توهين كنيد و بعد جواب كسيو كه در جواب توهيناي شما داده با فونت بزرگ مينويسيد خيلي قانع كنندست و حرفايي كه خودتون زديد فراموش ميشه؟!!!
خواهشا خودتون و ديگران رو گول نزنيد!
اينجا اكثريت دارن ميگن كه شما درست صحبت نميكنين
حالا هر كي يه عكس العملي در برابر حرفاي شما داره
يكي مثل من ،خوشه جان،افشين خان و...ديگه جوابتونو نميده يكي مثل آقا فرشيد جواب ميده(كه اونم فكر نميكنم ديگه اينكارو بكنه)
اينا عكس العملهاي متفاوته،شايد بعضياش مشكل داشته باشه،ولي تا عمل نادرست نباشه،عكس العمل بدي هم در برابرش نخواهد بود!

نميخواستم اينا رو بگم،چون ميدونم مثل دفعه هاي قبل فايده اي نداره
فقط در جواب اين حرفتون كه گفتين من اصرار داشتم در جمع عذرخواهي كنيد!!
من كمبود ندارم كه بخوام كسي ازم عذرخواهي كنه!!!(ترجيح ميدم توهين نكنه تا اينكه عذرخواهي كنه!)
شما در جمع به من توهين كنين و در پيغام خصوصي عذرخواهي!
به نظرم اين با منطق هيچ كس سازگار نيست!
با اين حال تا اونجايي كه يادمه عذرخواهيتون قبول كردم
ولي فكر نميكنين بهتره اصلا توهيني نباشه تا بعدش همش عذرخواهي داشته باشه؟!!
بهر حال من ترجيح دادم ديگه اينجا پست نذارم تا نه توهيني در جمع باشه و نه عذرخواهيِ در پيغام خصوصي!!!
من از پست آقا فرشيد تشكر كردم چون فكر ميكنم به نتيجه درستي رسيدن
نگران نباشيد كه كسي نباشه كه مثلا باهاش كل كل كنين(ميگم مثلا چون واقعا اين اواخر اينجا هر چيزي اتفاق افتاد جز كل كل!)

استقلالياي تازه واردي هستن كه هنوز نمي دونن اينجا چه خبره!اينجا با نبود ماها از رونق نميفته
ولي مطمئن باشيد اين كاري كه شما ميكنين اسمش كل كل نيست! يا اسم تاپيكو عوض كنيد يا رويه تونو
موفق باشيد....

HaQiQaT

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم هردوتاشو دوست دارم.چون خیلی از بازیکنان محبوبم در پیروزی هست.اما از بین دوتاشون اگه قرار باشه یکی رو انتخاب کنم استقلالیم.
ولی هر وقت پیروزی داشته باشه دلم میخواد ببره و میخوام این دوتا همیشه سرتر از بقیه تیما باشن ولی پرسپولیس پشت سر استقلال باشه.;)

اگرم با بی منطقی قرار باشه قرمزها کل کل کنن اونوقت هزاران جواب واسه ضایع کردنشون داریم.

تو داربیها که عقبن.

هنوز یه جام باشگهاهای آسیا رو هم نگرفتن که این واسه بند شدن دهن هفت پشتشون کافیه ;)

Arman K

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم هردوتاشو دوست دارم.چون خیلی از بازیکنان محبوبم در پیروزی هست.اما از بین دوتاشون اگه قرار باشه یکی رو انتخاب کنم استقلالیم.
ولی هر وقت پیروزی داشته باشه دلم میخواد ببره و میخوام این دوتا همیشه سرتر از بقیه تیما باشن ولی پرسپولیس پشت سر استقلال باشه.;)

اگرم با بی منطقی قرار باشه قرمزها کل کل کنن اونوقت هزاران جواب واسه ضایع کردنشون داریم.

تو داربیها که عقبن.

هنوز یه جام باشگهاهای آسیا رو هم نگرفتن که این واسه بند شدن دهن هفت پشتشون کافیه ;)
دوست من خوش آمدي
با قسمت اول حرفات يه جورايي موافقم (برعكسشو).;)
در مورد قسمت دوم اميدوارم تو يكي ديگه بموني ونري!!!!!!;)
در مورد داربي ها :چندتا بازي رو كه ديدين عقبين دعوا راه انداختين و به لطف ... و ... 3 -هيچ به نفع خودتون كردين.;)
جام آسيايي هم كه شما گرفتين اونموقع بود كه محمدان بنگلادش هم قهرمان مي شد!!!!:crying2:(4 تا تيم باهم مسابقه مي دادن)اون جاما ديگه عتيقه شدن بايد بزارينش زير خاك تا يكي پيداش كنه وخوش بحالش بشه كه زيرخاكي پيدا كرده!!!:w23:
اگه راست مي گين ،بابا ما جام نخواستيم لااقل از گروهتون برين بالا ضايعمون نكنين!!:crying2:

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
4 تا نه!! 2 شگفت انگیز باشگاه و جامعه!

4 تا نه!! 2 شگفت انگیز باشگاه و جامعه!

براي اينكه راجب من تو پستتون صحبت كرديد مجبورم كرديد يه بار ديگه جواب پستتونو بدم
ولي مطمئن باشيد آخرين باره!
آقاي ّfifa ! فكر ميكنيد اينكه خودتون توهين كنيد و بعد جواب كسيو كه در جواب توهيناي شما داده با فونت بزرگ مينويسيد خيلي قانع كنندست و حرفايي كه خودتون زديد فراموش ميشه؟!!!
خواهشا خودتون و ديگران رو گول نزنيد!
اينجا اكثريت دارن ميگن كه شما درست صحبت نميكنين
حالا هر كي يه عكس العملي در برابر حرفاي شما داره
يكي مثل من ،خوشه جان،افشين خان و...ديگه جوابتونو نميده يكي مثل آقا فرشيد جواب ميده(كه اونم فكر نميكنم ديگه اينكارو بكنه)
اينا عكس العملهاي متفاوته،شايد بعضياش مشكل داشته باشه،ولي تا عمل نادرست نباشه،عكس العمل بدي هم در برابرش نخواهد بود!

نميخواستم اينا رو بگم،چون ميدونم مثل دفعه هاي قبل فايده اي نداره
فقط در جواب اين حرفتون كه گفتين من اصرار داشتم در جمع عذرخواهي كنيد!!
من كمبود ندارم كه بخوام كسي ازم عذرخواهي كنه!!!(ترجيح ميدم توهين نكنه تا اينكه عذرخواهي كنه!)
شما در جمع به من توهين كنين و در پيغام خصوصي عذرخواهي!
به نظرم اين با منطق هيچ كس سازگار نيست!
با اين حال تا اونجايي كه يادمه عذرخواهيتون قبول كردم
ولي فكر نميكنين بهتره اصلا توهيني نباشه تا بعدش همش عذرخواهي داشته باشه؟!!
بهر حال من ترجيح دادم ديگه اينجا پست نذارم تا نه توهيني در جمع باشه و نه عذرخواهيِ در پيغام خصوصي!!!
من از پست آقا فرشيد تشكر كردم چون فكر ميكنم به نتيجه درستي رسيدن
نگران نباشيد كه كسي نباشه كه مثلا باهاش كل كل كنين(ميگم مثلا چون واقعا اين اواخر اينجا هر چيزي اتفاق افتاد جز كل كل!)

استقلالياي تازه واردي هستن كه هنوز نمي دونن اينجا چه خبره!اينجا با نبود ماها از رونق نميفته
ولي مطمئن باشيد اين كاري كه شما ميكنين اسمش كل كل نيست! يا اسم تاپيكو عوض كنيد يا رويه تونو
موفق باشيد....
البته با اجازه ی آرمان جان
قبل از جواب دادن به گفته های بی نظیرتون اینو یاد آوری کنم که بازم از جواب دادنتون مبنی بر اینکه چرا از پستی که کلمات بدی داره حمایت کردین فرار کردین متاسفانه!! شما کلمات بنده رو با کلمات ایشون یکی گرفتی؟!!. من نگفتم کسی جوابمو نده یا به قول شما عکس العملی نداشته باشه اما شما متاسفانه از حقایق دوری میکنین و بازم خودتون میبرید زیر یه علامت سوال بزرگ!! اگه نفهمیدین از اینا؟؟؟
حالا جواب دادن به گفته های مشخص شده:
فعلاً که شما خودتونو گول زدین و از جواب دادن به سوال اصلی فرار کردید!
اکثریت نمیگنو و فقط یه عده استقلالی ، منتها IQ تون وافره!
عکس العمل بله ولی نه از نوع فحش دادن
خوشه جان هم که به پست بنده جواب دادن و به نظر من از همه ی شما سره. من تو این مدت قدر خوشه جان رو بین شماها دونستم، چون اون بین شماها نعمتی بود. کاش همتون مثل اون بودید.
اتفاقاً اگه کمبود نداشتین بازم به زبون نمیاوردین که تو پیام خصوصی...!

عجب نتیجه ی درستی واقعاً؟!!! . اگه نظرتون اینه پس شما هم افکارتون مثل ایشون که میگن "میخوابونمت تو آب نمک" یکیه! . پس جواب شمارو دادن هیچ معنی ای نداره . چون فقط فکر میکنین که حرف خودتون درسته. (پس برید با فرشید پیوند هفت آسمون بزنید! چون.....!)
من کار اضافی ای نکردم اتفاقاً من تو همون پست استقلال رده 17 رو به چالش کشیدم و فرشید جان به جای جواب منطقی برگشت عصبانیتشو خالی کرد!
در آخر هم به میگم این دو چه مهندسی بشن؟!. بابا عجب مهندسای باحالی ، قشنگ میرن سر کار .
راس میگین بیایین دوست بشین تا اینقدر حرص و جوش نخورین دیگه!. هم artmiss حساس! راحت میشن و هم فرشید عصبی و هم دیگرون.
مهندسان شگفت انگیز...!:w11:
پرسپولیس سرور همتون

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست من خوش آمدي
با قسمت اول حرفات يه جورايي موافقم (برعكسشو).;)
در مورد قسمت دوم اميدوارم تو يكي ديگه بموني ونري!!!!!!;)
در مورد داربي ها :چندتا بازي رو كه ديدين عقبين دعوا راه انداختين و به لطف ... و ... 3 -هيچ به نفع خودتون كردين.;)
جام آسيايي هم كه شما گرفتين اونموقع بود كه محمدان بنگلادش هم قهرمان مي شد!!!!:crying2:(4 تا تيم باهم مسابقه مي دادن)اون جاما ديگه عتيقه شدن بايد بزارينش زير خاك تا يكي پيداش كنه وخوش بحالش بشه كه زيرخاكي پيدا كرده!!!:w23:
اگه راست مي گين ،بابا ما جام نخواستيم لااقل از گروهتون برين بالا ضايعمون نكنين!!:crying2:
جواب این HaQiQaT رو قشنگ دادی ، باشه تا دیگه به ما نگه دهن هفت پشت!
پرسپولیس
:w11:

بالا