اقا فرشید شما افتخارات تراختور رو میخوایین ؟
اینو. بگم که تراختور به دلیل شرایطی که تو ایران وجود داره (فارسینالیستی)نتونسته مثل بعضی شهرها و تیمهای ... که خودشونو دستمال تهران کردند افتخاراتی بدست آوره ولی اینو بدونین که تیم پرقدرت تاریخ ایران در سال 98 , 70% آذری بوده
اهااااان، حالا رسیدیم به همونجایی که از اول باید میرسیدیم (البته نیاز به توضیح شما نبود چون از پستایی که با این مضمون و از دوستان اذری زده میشه مشخصه کدوم خط مشی رو دنبال میکنن)، اگه این بحث از طرفه دوستان اصفهانی ویا حتی کرمانی هم زده میشد من بحثو ادامه نمیدادم، ولی اینکارو کردم تا خدمت دوستانی مثله اولدوز نشون بدم که اینجا بحث از یه کل کل فراتره.
من خودم متولد رشتم، تو رشتم مثله خیلی از شهرهای دیگه علاوه بر مردم بومی اونجا که اکثرا گیلکو تالشن بنا به دست تقدیر از مهاجرت اذری ها بی نصیب نمونده (که نمونه وسیعتر اینو تو تهران شاهدیم). بگذریم...
من تو ساله80 در یکی از شهرهای اذری نشین دانشگاه قبول شدم، تا قبل از این به این قضیه حساس نشده بودم (یعنی وجود ترکها در شهرم) راحتتر بگم ، اونا رو مثله همشهریهای خودم میدونستم و تفاوتی نمیدیدم ولی از موقعی که در دیار شما اومدمو برخورد اونا رو دیدم این حساسیت بیشتر شد، البته این شامل حال من نمیشد شامل بقیه بچه ها هم بود. بعد ها فهمیدم این بنده خداها اصلا نسبت به زبان فارسی زیادی حساسیت دارن، یه جور برخورد برخواسته از یه عقده. کم کم از همین جاها بود که فهمیدم نه بحث عمیقتره...
شما خودت بهتر میدونی بحثی بنام فارسینالیستی توهم ذهن شماست، بر عکس ناسیونالیستی عمیق در دیار شما به مراتب شدیدتره. عللتشم معلومه ...
تیم شما نتونست صعود کنه چه ربطی به تهران و فارس ها داره، بنده خدا شما هم شدی مثله این رژیم که تمومه گندی که بالا میاره رو گردن امریکا و انگلیس میندازه. نمونه بارزشم کاریکاتور مانا نیستانی بود که خیلی معذرت میخوام بی جنبگی خودتونو نشون دادین، در صورتیکه اون کلمه نمنه که اونجا اومده بود از حضور پر برکت کثیر شما دوستان در تهران بود که تکیه کلام بچه های تهران یه مدتی شده بود نمنه و خانوم نیستانی به واسطه اون این کلمه رو اورده بود. همونطور که قبلا هم بارها کلمه برو بکس تو کاریکاتورها دیده میشد. و شما باز فریاد ننه من غریبمو سر دادین.
در مورد مثاله مع الفارق شما که موندم اون 70 درصدو از کجا اوردین، نصف بیشتر اون تیم به غیر اذری بودن (یا به قول شما فارسها) در ضمن اینجا بحثه باشگاست، همین الانم که تو باشگاتون کلی از فارسا رو اوردین، قبل هم که فارسا تو تیمتون کمتر بود هم چی افتخاری هم نیاوردین ، البته شاید بخاطر ناداوریهای فارسها بود. عجب بابا... البته حتما دوستان فارس ما این قضیه فارسینالیستی رو فراموش کرده و الان بهتون بازیکن دادن.
ببین پسر خوب نمیدونم شما همونی هستی که تو ایتی ست هم با این نام عضو یا نه ولی بهت همینو بگم که اگه همین حسی که شما نسبت به فارسا داری ما نسبت به ترکا داشتیم همین الان شهرداری شهرتون باید فکری به حال خیل عظیم جمعیتی کنه که به اونجا میان.
بیشتر از این نمیخوام ادامه بدم چون ممکنه حرمت ها شکسته بشه، بهتره هم شما و هم همشهریاتون یکم فیتیله رو بکشین پایین