كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
معرفی میکنم :
♥جهنم سرخ ازادی
‎heart emoticon‎
‎heart emoticon‎ 100000

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پیشنهاد جدید وزارت ورزش برای فروش پرسپولیس و استقلال
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. یه پرسپولیس بخر دو تا استقلال ببر
:biggrin:

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما فردا بازی ندارید از تلویزیون بازی تیم مارو ببینید ما هم میریم ورزشگاه خخخخخ
خوشحالی بعداز چن سال پاتون واشده آسیا؟ آخیییییی الهی الهییییییییی
.
.
.
الکی دیگه مثلا من جیگر طلام!دارم سربسرشون میذارم :biggrin:
بابا امسال هم نمیرفتن باشگاه های آسیا که براش تماشاگر نمیموند :)))))))
عقده ای شدن از بس نرفتن
ما امسال کشیدیم کنار که اونا به آرزوشون برسن :d
تیم ایرانی قرمز 5تا 5تا از تیما عربی نخوره صلوات :d

اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم:d
امیدوارم آبرو ایرانو نبرن...دی!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آهای پرسپولیسی ها که همش از مجیدی ایراد میگیرید
اسطوره استقلال را براتون بیشتر معرفی میکنم تا بیشتر بشناسید
افتخارات شخصی:
1.آقای گلی : صفر بار
2. حضور در جام ملت های آسیا: صفر بار
3. حضور در جام جهانی: صفر بار
4. بازی ملی 90 دقیقه ای: صفر بار
5. حضور در یکی از لیگهای معتبر اروپا : صفر بار
6. حضور در ورزشگاه های اروپا و عکس انداختن: n بار
7. حضور در استخرها و فیگور گرفتن: n بار
8. رها کردن تیم وسط فصل : 2بار

اخلاقیات مجیدی
1. حساسیت به رنگ قرمز مثل.............
2.هروقت میبینه فراموش میشه 2 تا عکس میندازه با دمپایی و هواداران را......
3.حرفی را میزنه بعد میبینه گند زده تکذیب میکنه
حس وطن پرستی

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
استقلالیا بیان بگن رنگ توپ امسال چه رنگیه ؟؟؟؟؟خخخ

حقم داری والا
اره از سید و سرورتون سوال کن که این سالا همش تو اسیا بود...از خوب کسی سوال میکنی
ببین امسال خودتونو خوب به توپ اسیا بمالین،بعد پیرهناتونو یادگاری قاب کنین...چون دیگه معلوم نیس دور بعدی که پرسپولیس میره اسیا این بازیکنا در قید حیات باشن:D

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
حقم داری والا
اره از سید و سرورتون سوال کن که این سالا همش تو اسیا بود...از خوب کسی سوال میکنی
ببین امسال خودتونو خوب به توپ اسیا بمالین،بعد پیرهناتونو یادگاری قاب کنین...چون دیگه معلوم نیس دور بعدی که پرسپولیس میره اسیا این بازیکنا در قید حیات باشن:D
خخخخخ :biggrin:

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
بزرگترین آبروریزی آسیایی در تاریخ
پرسپولیس 1 - الغرافه 5
واقعا که یه لکه ننگه از یه تیم عربی اونم قطری 5 تا بخوری !!
پسرجون برو دعا کن فردا بازم آبروریزی نکنین ...

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
starlet جان زیاد سربسرشون نذار فردا بازی دارن بذا روحیه داشته باشن...;)

مگه چند سالته پیرمرد خخخخخ
میدونم پدر بزرگ من چجوری مثل امروز با پستاش کاری کرده بود که صداتون در نمیومد
آخه اون سالی که ما رفتیم با 4 تا تیم توی ایران لیگ آسیا نبوده که خخخخخخخخخ
بعدشم اون سالی که استقلال قهرمان شده حریفش از بنگلادش بوده و چند تا تیم عربی و فلسطین خخخخخخخخ
اگر رئال یا بارسا میخاستن مثله شما ندید بدیدها ستاره بزنن رو پیرنشون الان کل پیرنشون پر ستاره بود ک خخخخخ
یدونه از اسطوره هات که تو تیم بایرن بازی کرده بگو خخخخخ میدونم کسی نیست

خخخخخخ واقعا که
پسر جون بنگلادش که داستانی بس جالب در مورد پرسپولیس داره !! قهرمانی آسیایی استقلال هم در مقابل یه تیم ازچین و یه تیم صهیونیستی بوده. برو تاریخو بخون خخخخ اطلاعتتو از کوجا آوردی؟؟
ببین آدم کل تیمش لژیونر اروپایی باشه ولی یبار همون لژیونرهانتونسته باشن فینال جام باشگاههای آسیارو ببینن چه ارزشی داره؟
بعدشم بحثو عوض نکن پسر خوب! از تیم خودت مایه بذار!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
4 تا تیم توی ایران اونم به صور ت حذفی خخخخخخخخ یعنی 2 بازی بکنی قهرمان بشی خدایا اینارو از ما نگیر
شماها کل افتخارت همون یه ستاره ای هست که روی پیرنته اونم میدونی چجوری آوردی
علی دایی .....گلزنی توی لیگ قهرمانان
علی کریمی ....قهرمانی با بایرن
مهدی مهدوی کیا
کریم باقری
خداد عزیزی

......
شما که ادعات میشه یه بازیکن از همیناییی که قهرمان شدن تو آسیا بگو که بهترین بازیکن سال آسیا شده باشه
4 تا قهرمانی اخیرتون هم که به خاطر مموتی بود که ....
به فرزاد بگو عکس از استخر بزاره خخخخخخ
اسطوره تیمت هم که آرش بحرانیه خخخخخ
starlet جان زیاد سربسرشون نذار فردا بازی دارن بذا روحیه داشته باشن...;)

خخخخخخ واقعا که
پسر جون بنگلادش که داستانی بس جالب در مورد پرسپولیس داره !! قهرمانی آسیایی استقلال هم در مقابل یه تیم ازچین و یه تیم صهیونیستی بوده. برو تاریخو بخون خخخخ اطلاعتتو از کوجا آوردی؟؟
ببین آدم کل تیمش لژیونر اروپایی باشه ولی یبار همون لژیونرهانتونسته باشن فینال جام باشگاههای آسیارو ببینن چه ارزشی داره؟
بعدشم بحثو عوض نکن پسر خوب! از تیم خودت مایه بذار!!

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
4 تا تیم توی ایران اونم به صور ت حذفی خخخخخخخخ یعنی 2 بازی بکنی قهرمان بشی خدایا اینارو از ما نگیر
شماها کل افتخارت همون یه ستاره ای هست که روی پیرنته اونم میدونی چجوری آوردی
علی دایی .....گلزنی توی لیگ قهرمانان
علی کریمی ....قهرمانی با بایرن
مهدی مهدوی کیا
کریم باقری
خداد عزیزی

......
شما که ادعات میشه یه بازیکن از همیناییی که قهرمان شدن تو آسیا بگو که بهترین بازیکن سال آسیا شده باشه
4 تا قهرمانی اخیرتون هم که به خاطر مموتی بود که ....
به فرزاد بگو عکس از استخر بزاره خخخخخخ
اسطوره تیمت هم که آرش بحرانیه خخخخخ

خب شما که ادعا داری چرا نتونستی یه ستاره بیاری؟!!
بعدشم افتخارات تیمی باعث بالا کشیدن یه تیم میشه نه افتخارات فردی ! ، رنکینگ فیفا رو ببین بین مائو شما یه 300 چارصدتایی اختلاف هست ! فکر میکنی بخاطر چیه؟! دلیلش افتخارات تیمیه.
تو همون رنک فیفا واسه کشورها تو قاره هم از قهرمانی باشگاههای ی کشور تو جام باشگاهای قاره استفاده میکنن که استقلال باعث بالاکشیدن ایران تو این رنکینگ شده.البته پاس هم بایه قهرمانی و سپاهانو ذوب با یک نایب قهرمنی توش دس دارن.
از فرهاد و آرش نام بردی !! میخوام بگم خوب نام سوراخ کننده های تیمتونو بلدی;)

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز

گودرزی در گفت‌وگو با فارس:
باشگاه استقلال مشتری نداشته اما پرسپولیس دو مشتری دارد/ ما هم نگران وضعیت این دو باشگاه هستیم
وزیر ورزش و جوانان گفت: برای خرید باشگاه استقلال کسی جلو نیامده اما برای خرید باشگاه پرسپولیس یکی دو مشتری وجود داشته است.

محمود گودرزی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین وضعیت خصوصی شدن دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: ما هم مثل هواداران نگران وضعیت استقلال و پرسپولیس هستیم اما وقتی مشتری برای خرید این دو باشگاه نمی‌آید ما چه کار کنیم؟!وی با خطاب قرار دادن خبرنگار خبرگزاری فارس ادامه داد: اگر شما مشتری داری به ما معرفی کن تا ما همین فردا پرسپولیس و استقلال را واگذار کنیم!وزیر ورزش و جوانان در ادامه تصریح کرد: به دنبال این هستیم تا هرچه زودتر تکلیف دو باشگاه استقلال و پرسپولیس مشخص شود هرچند که برای خرید باشگاه استقلال تا به حال هیچ مشتری پا پیش نگذاشته اما برای پرسپولیس یکی دو مشتری برای مذاکره جلو آمدند اما ما به دنبال این هستیم تا استقلال و پرسپولیس را به متقاضیان واجدالشرایط واگذار کنیم تا این دو باشگاه از این وضعیت خلاص شوند.- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931203000826#sthash.TyDeBa27.dpuf
استقلالو ببرید جمعه بازار شاید خریدار داشت خخخخخخخخ
آخه نابغه ی قرن پرسپولیسم تیمه عاخه؟من هزار و پونصد تومن پول دارم مشتری پرسپولیسم کی داره اون همه پولو که بیاد استقلالو بخره؟
ما پرسپولیسو تو چهارشنبه بازار فروختیم استقلال فعلا رفته تو بورس.ببینیم کی پیدا میشه در حد استقلال باشه که بتونه بخره باشگاهو.حالا فعلا اینو داشته باش تا بد:)
اینو همیشه یادت باشه عزیزم جنس ارزون زیاد مشتری داره:)

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیشنهاد جدید وزارت ورزش برای فروش پرسپولیس و استقلال
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. یه پرسپولیس بخر دو تا استقلال ببر
:biggrin:
آره شوما پرسپولیسو بخر ما دو تا پیرهن استقلال بهت جایزه میدیم.اینطوری تبلیغ کنی پرسپولیسو فردا فروختی :biggrin:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جنس بنجول(استقلال) هم نمیشه به وسیله یه جنس با ارزش (پرسپولیس) به همون قیمت فروختش خخخخخ
به همین خیال باش .....شما برو وقتی تیمت 40 میلیون هوادار داشت بیا در مورد تیم ما حرف بزن
این اعتماد به نفس استقلالیا منو کشته ......تیم شما عمرااااااا فروش بره خخخخخخخ
آخه نابغه ی قرن پرسپولیسم تیمه عاخه؟من هزار و پونصد تومن پول دارم مشتری پرسپولیسم کی داره اون همه پولو که بیاد استقلالو بخره؟
ما پرسپولیسو تو چهارشنبه بازار فروختیم استقلال فعلا رفته تو بورس.ببینیم کی پیدا میشه در حد استقلال باشه که بتونه بخره باشگاهو.حالا فعلا اینو داشته باش تا بد:)
اینو همیشه یادت باشه عزیزم جنس ارزون زیاد مشتری داره:)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره شوما پرسپولیسو بخر ما دو تا پیرهن استقلال بهت جایزه میدیم.اینطوری تبلیغ کنی پرسپولیسو فردا فروختی :biggrin:
من دارم موثق حرف میزنم
آخر سر هم فک کنم به جای فروش باشگاهتون پیرناشو بفروشید خخخخ
از روزب بترس که پرسپولیس خصوصی بشه و استقلال دولتی بمونه اون موقع میفهمی چی میگم

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه چند سالته پیرمرد خخخخخ
میدونم پدر بزرگ من چجوری مثل امروز با پستاش کاری کرده بود که صداتون در نمیومد
آخه اون سالی که ما رفتیم با 4 تا تیم توی ایران لیگ آسیا نبوده که خخخخخخخخخ
بعدشم اون سالی که استقلال قهرمان شده حریفش از بنگلادش بوده و چند تا تیم عربی و فلسطین خخخخخخخخ
اگر رئال یا بارسا میخاستن مثله شما ندید بدیدها ستاره بزنن رو پیرنشون الان کل پیرنشون پر ستاره بود ک خخخخخ
یدونه از اسطوره هات که تو تیم بایرن بازی کرده بگو خخخخخ میدونم کسی نیست
ندید بدید؟هوم:surprised:
مگه ما ستاره آوردیم چسبونیدم رو پیرنمون؟کلا مدلش همینه پرسپولیسی جان.چه ربطی داره ندید بدید؟خخخخخخخخخخ
همون بارسا و رئالم رو پیرنشون ستاره هست.میفهمی؟ستاره؟
البته نه عجب حرفی زدم تو ستاره چه میدونی چیه شما 3 تا ابرم ندارین تو آسیا چه برسه به ستاره خخخخخخخخخخ

بالا