معرفی میکنم :
♥جهنم سرخ ازادی
♥جهنم سرخ ازادی

heart emoticon 100000
خوشحالی بعداز چن سال پاتون واشده آسیا؟ آخیییییی الهی الهیییییییییشما فردا بازی ندارید از تلویزیون بازی تیم مارو ببینید ما هم میریم ورزشگاه خخخخخ
بابا امسال هم نمیرفتن باشگاه های آسیا که براش تماشاگر نمیموند))))))
عقده ای شدن از بس نرفتن
ما امسال کشیدیم کنار که اونا به آرزوشون برسن
تیم ایرانی قرمز 5تا 5تا از تیما عربی نخوره صلوات![]()
استقلالیا بیان بگن رنگ توپ امسال چه رنگیه ؟؟؟؟؟خخخ
خخخخخحقم داری والا
اره از سید و سرورتون سوال کن که این سالا همش تو اسیا بود...از خوب کسی سوال میکنی
ببین امسال خودتونو خوب به توپ اسیا بمالین،بعد پیرهناتونو یادگاری قاب کنین...چون دیگه معلوم نیس دور بعدی که پرسپولیس میره اسیا این بازیکنا در قید حیات باشن![]()
starlet جان زیاد سربسرشون نذار فردا بازی دارن بذا روحیه داشته باشن...
مگه چند سالته پیرمرد خخخخخ
میدونم پدر بزرگ من چجوری مثل امروز با پستاش کاری کرده بود که صداتون در نمیومد
آخه اون سالی که ما رفتیم با 4 تا تیم توی ایران لیگ آسیا نبوده که خخخخخخخخخ
بعدشم اون سالی که استقلال قهرمان شده حریفش از بنگلادش بوده و چند تا تیم عربی و فلسطین خخخخخخخخ
اگر رئال یا بارسا میخاستن مثله شما ندید بدیدها ستاره بزنن رو پیرنشون الان کل پیرنشون پر ستاره بود ک خخخخخ
یدونه از اسطوره هات که تو تیم بایرن بازی کرده بگو خخخخخ میدونم کسی نیست
starlet جان زیاد سربسرشون نذار فردا بازی دارن بذا روحیه داشته باشن...
خخخخخخ واقعا که
پسر جون بنگلادش که داستانی بس جالب در مورد پرسپولیس داره !! قهرمانی آسیایی استقلال هم در مقابل یه تیم ازچین و یه تیم صهیونیستی بوده. برو تاریخو بخون خخخخ اطلاعتتو از کوجا آوردی؟؟
ببین آدم کل تیمش لژیونر اروپایی باشه ولی یبار همون لژیونرهانتونسته باشن فینال جام باشگاههای آسیارو ببینن چه ارزشی داره؟
بعدشم بحثو عوض نکن پسر خوب! از تیم خودت مایه بذار!!
4 تا تیم توی ایران اونم به صور ت حذفی خخخخخخخخ یعنی 2 بازی بکنی قهرمان بشی خدایا اینارو از ما نگیر
شماها کل افتخارت همون یه ستاره ای هست که روی پیرنته اونم میدونی چجوری آوردی
علی دایی .....گلزنی توی لیگ قهرمانان
علی کریمی ....قهرمانی با بایرن
مهدی مهدوی کیا
کریم باقری
خداد عزیزی
......
شما که ادعات میشه یه بازیکن از همیناییی که قهرمان شدن تو آسیا بگو که بهترین بازیکن سال آسیا شده باشه
4 تا قهرمانی اخیرتون هم که به خاطر مموتی بود که ....
به فرزاد بگو عکس از استخر بزاره خخخخخخ
اسطوره تیمت هم که آرش بحرانیه خخخخخ
آخه نابغه ی قرن پرسپولیسم تیمه عاخه؟من هزار و پونصد تومن پول دارم مشتری پرسپولیسم کی داره اون همه پولو که بیاد استقلالو بخره؟
گودرزی در گفتوگو با فارس:
باشگاه استقلال مشتری نداشته اما پرسپولیس دو مشتری دارد/ ما هم نگران وضعیت این دو باشگاه هستیم
وزیر ورزش و جوانان گفت: برای خرید باشگاه استقلال کسی جلو نیامده اما برای خرید باشگاه پرسپولیس یکی دو مشتری وجود داشته است.
![]()
محمود گودرزی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین وضعیت خصوصی شدن دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: ما هم مثل هواداران نگران وضعیت استقلال و پرسپولیس هستیم اما وقتی مشتری برای خرید این دو باشگاه نمیآید ما چه کار کنیم؟!وی با خطاب قرار دادن خبرنگار خبرگزاری فارس ادامه داد: اگر شما مشتری داری به ما معرفی کن تا ما همین فردا پرسپولیس و استقلال را واگذار کنیم!وزیر ورزش و جوانان در ادامه تصریح کرد: به دنبال این هستیم تا هرچه زودتر تکلیف دو باشگاه استقلال و پرسپولیس مشخص شود هرچند که برای خرید باشگاه استقلال تا به حال هیچ مشتری پا پیش نگذاشته اما برای پرسپولیس یکی دو مشتری برای مذاکره جلو آمدند اما ما به دنبال این هستیم تا استقلال و پرسپولیس را به متقاضیان واجدالشرایط واگذار کنیم تا این دو باشگاه از این وضعیت خلاص شوند.- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931203000826#sthash.TyDeBa27.dpuf
استقلالو ببرید جمعه بازار شاید خریدار داشت خخخخخخخخ
استقلال سه بار قهرمانی در آسیا واااای وای خیلی وای وای
میبینی واسه ما شاخ شدن با این پیشینشون خخخخخ دسته 3 وای وای
آره شوما پرسپولیسو بخر ما دو تا پیرهن استقلال بهت جایزه میدیم.اینطوری تبلیغ کنی پرسپولیسو فردا فروختیپیشنهاد جدید وزارت ورزش برای فروش پرسپولیس و استقلال
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. یه پرسپولیس بخر دو تا استقلال ببر![]()
آخه نابغه ی قرن پرسپولیسم تیمه عاخه؟من هزار و پونصد تومن پول دارم مشتری پرسپولیسم کی داره اون همه پولو که بیاد استقلالو بخره؟
ما پرسپولیسو تو چهارشنبه بازار فروختیم استقلال فعلا رفته تو بورس.ببینیم کی پیدا میشه در حد استقلال باشه که بتونه بخره باشگاهو.حالا فعلا اینو داشته باش تا بد
اینو همیشه یادت باشه عزیزم جنس ارزون زیاد مشتری داره![]()
سوراخ نشیم صلواتاستقلالیا بقیشم خودتون بگید خخخخخخخخ![]()
من دارم موثق حرف میزنمآره شوما پرسپولیسو بخر ما دو تا پیرهن استقلال بهت جایزه میدیم.اینطوری تبلیغ کنی پرسپولیسو فردا فروختی![]()
ندید بدید؟هوممگه چند سالته پیرمرد خخخخخ
میدونم پدر بزرگ من چجوری مثل امروز با پستاش کاری کرده بود که صداتون در نمیومد
آخه اون سالی که ما رفتیم با 4 تا تیم توی ایران لیگ آسیا نبوده که خخخخخخخخخ
بعدشم اون سالی که استقلال قهرمان شده حریفش از بنگلادش بوده و چند تا تیم عربی و فلسطین خخخخخخخخ
اگر رئال یا بارسا میخاستن مثله شما ندید بدیدها ستاره بزنن رو پیرنشون الان کل پیرنشون پر ستاره بود ک خخخخخ
یدونه از اسطوره هات که تو تیم بایرن بازی کرده بگو خخخخخ میدونم کسی نیست