Sharif_
مدیر بازنشسته
محکم صدا نزن شاید خوابیدن1.
جواب سوالاي منو ندادي اگه آمار محكمه جواب بده
اخه خوابشون نمیومد ولشون کن مسکن خوردن

محکم صدا نزن شاید خوابیدن1.
حالا چندتا سوال البته بعيد مي دونم شما به اين چيزا توجهي داشته باشين كلا بحث با شماها بي فايدس ولي بهرحال:
اين يعني كل طرفداران دو تيم تو ايران؟؟؟
همه مردم ايران موبايل دارن؟؟؟
همه مردم ايران اين موقع شب بيدارن؟؟؟
همه مردم ايران برنامه نود رو نگاه مي كنن؟؟؟
خوب پس نباید رو نظرسنجی حساب کرد چون در همه خونه ها رو نزدنافشین جون شما مثل اینکه هنوز توجیه نشدی که نظر سنجی یعنی چی ؟ نظرسنجی این نیست که برن درب تک تک خونه ها رو بزنن که آقا ، خانم شما کدوم طرفی هستی ؟ نظرسنجی یعنی همین که تو 90 دیدی . مثل اینکه پیروز قربانی حق داشتکه گفت همه استقلالی ها خوابن !!!!
میخوای با فیفا راجع به گل دوم شما هم یه مکاتبه ای بکنیم؟واينكه از همه پرسپوليسيا خواهش مي كنم كه يه مكاتبه با فيفا بكنن ببينن كه اون پنالتي مس پنالتي نبود البته شايد اگه اون اتفاقات نمي افتاد قانون سوم مصطفوي(نيوتن) كشف نميشد و انديشه اي بالا نمي رفت
واي تو به اين آمار حدود 2 ميليون نفري ميگي محكم!!!
بابا ما ادعامون ميشه 20 ميليون طرفدار داريم پس بقيه چي؟؟؟كجان؟؟؟
راست میگینخوب پس نباید رو نظرسنجی حساب کرد چون در همه خونه ها رو نزدن
اگه دست تو فیفا بازه ، بسپار فعلا پرونده اری هان رو عقب بندازن که افتاده تو جریانمیخوای با فیفا راجع به گل دوم شما هم یه مکاتبه ای بکنیم؟
نه داداش دست فیفا و ای اف سی اینا حسابی شلوغهاگه دست تو فیفا بازه ، بسپار فعلا پرونده اری هان رو عقب بندازن که افتاده تو جریان
اره دیگه بهونه هم افتاد دستتون بعد دربی میگین همه تقصیرا گردن اری هانه که پولشو میخواد
وای چه حالیم میکنن با این 10 درصدراستی بچه ها یه نتیجه ی خوب هم میگیریم
ما که کمیم و به همین امارها دلمونو خوش میکنیم
ولی ردهت و افشین حق ندارن از حالا به بعد تو هیچ کدوم از صحبتاشون به اماری که جامعه ی اماریش زیر 70 میلیون اشاره کنن
بخصوص از نوع نودش
(خب حتما مجبور بودن انقدر بامزه بخوان یه نظرسنجی ای رو انکار کنن و خودشونو زیر سؤال ببرن دیگه)
به استقلالی هایی که خواب بودن (به گفته پیروز قربانی) و برنامه 90 رو ندیدن ، توصیه میکنم تکرار برنامه 90 رو چهارشنبه از جام جم ببینن .نه داداش دست فیفا و ای اف سی اینا حسابی شلوغه
یه نگاه بکن ببین اون لا ما ها لیست اسامی بازیکنای استقلال رو که فرستاده بودین پیدا میکنی!!!!
شنیدم میگن انصاری فرد و رهبری فرد و انصاریان رو پرسپولیس شکایت کردن ، راسته؟نه داداش دست فیفا و ای اف سی اینا حسابی شلوغه
یه نگاه بکن ببین اون لا ما ها لیست اسامی بازیکنای استقلال رو که فرستاده بودین پیدا میکنی!!!!
وقتی دو برابر شما طرفدار داریم باید مشکلاتمونم در حد یه تیم بین المللی باشه دیگهشنیدم میگن انصاری فرد و رهبری فرد و انصاریان رو پرسپولیس شکایت کردن ، راسته؟
وای چه حالیم میکنن با این 10 درصد
فقط به خاطر تو میسپارم بچه ها 2 تا گل اضافه بزنن تا یاد بگیری هروقت اسم منو و افشین رو میاری اقا شو فراموش نکنی
منم پرسپولیسیممن خودم استقلالی تیرم ولی نودو ندیدم SMS هم ندادم این که دلیل نمیشه , از قدیم گفتن کمیت مهم نیست کیفیت مهمه![]()
وقتی دو برابر شما طرفدار داریم باید مشکلاتمونم در حد یه تیم بین المللی باشه دیگه
شما مگه اینکه همون مشکلات مسخره ای مثل خراب شدن فکس داشته باشین
61 منهای 35 = 10؟!!!!
اهان پس بگو مشکل از کجاست
تو کلا ریاضیات پایت ضعیفه
حقم داری خب
الان ارزو میکنی که ای کاش همش 10 درصد بود!!!
راستی تو که این امار رو قبول نداشتی چی شد؟ رسمیت پیدا کرد واست؟!!
درباره غلط بودنش که شک نکن , اصلا احتیاجی به آمارگیری و SMS دادن نیست طرفدارایی که هر بار به استادیوم میان همه چیزو معلوم میکنه که همیشه هم استقلالیا بیشتر بودن ولی چون پشت دوربینای تلوزیونی میشینن بیننده های تلوزیونی فکر میکنن پرسپولیسیا بیشترن که اصلا اینجوری نبوده و نخواهد بودمنم پرسپولیسیم
ولی خطم امشب قطع بود
ایرانسلو هم که قبول نمیکنه
پس این به اون در
راستی achilles جونم
میبخشید میگما
اخه بچه ها یه وقت یه هو فکر میکنن جمله ی "کمیت مهم نیست کیفیت مهم است" در راستای دفاع از اونها بوده
واسه همین ترجمه میکنم واسشون که این جمله یعنی اینکه نظرسنجی درسته![]()
والا خوبه شکایتم افتخار میدنین
قانون ردهت میگه تو درصد نصف حساب میشه اگه 10 درصد از شما کم شه 10 درصد بما اضافه میشه فهمیدی انیشتین
توام خوب بخوابی achilles جاندرباره غلط بودنش که شک نکن , اصلا احتیاجی به آمارگیری و SMS دادن نیست طرفدارایی که هر بار به استادیوم میان همه چیزو معلوم میکنه که همیشه هم استقلالیا بیشتر بودن ولی چون پشت دوربینای تلوزیونی میشینن بیننده های تلوزیونی فکر میکنن پرسپولیسیا بیشترن که اصلا اینجوری نبوده و نخواهد بود, درباره اون جمله که کمیت مهم نیست کیفیت مهمه هم خواستم فرض محالی که شما برای خودت تصور کرده بودی هم نقض کنم که دیگه جای صحبتی نباشه
![]()
بدون شرح:می بینم که شما دوستای خوب استقلالیم بازم دارین لحن توهین آمیزتونو شروع میکنین
پس دیگه لایق نمیبینمت دوستم
شب بخیر
منم پرسپولیسیم
ولی خطم امشب قطع بود
ایرانسلو هم که قبول نمیکنه
پس این به اون در
راستی achilles جونم
میبخشید میگما
اخه بچه ها یه وقت یه هو فکر میکنن جمله ی "کمیت مهم نیست کیفیت مهم است" در راستای دفاع از اونها بوده
واسه همین ترجمه میکنم واسشون که این جمله یعنی اینکه نظرسنجی درسته![]()
توام خوب بخوابی achilles جان
انگار تو اون موقع نود بیدار بودی و الان خوابالویی که حرفای بامزه میزنی!!
خدا بیامرز دهخدا تو گور داره میلرزه با این تفاسیری که تو از امثال و حکم فارسی ارائه میدی![]()
عزیزم بهت توصیه می کنم اولین فرصت بری یه دربی رو نگاه کنی ، آخه از صحبتهات معلومه اهل استادیوم رفتن نیستی !!!!درباره غلط بودنش که شک نکن , اصلا احتیاجی به آمارگیری و SMS دادن نیست طرفدارایی که هر بار به استادیوم میان همه چیزو معلوم میکنه که همیشه هم استقلالیا بیشتر بودن ولی چون پشت دوربینای تلوزیونی میشینن بیننده های تلوزیونی فکر میکنن پرسپولیسیا بیشترن که اصلا اینجوری نبوده و نخواهد بود, درباره اون جمله که کمیت مهم نیست کیفیت مهمه هم خواستم فرض محالی که شما برای خودت تصور کرده بودی هم نقض کنم که دیگه جای صحبتی نباشه
![]()
هستم استادیوم زیاد رفتم دقیقا 4تا دربی رو هم تو استادیوم دیدم.عزیزم بهت توصیه می کنم اولین فرصت بری یه دربی رو نگاه کنی ، آخه از صحبتهات معلومه اهل استادیوم رفتن نیستی !!!!